Dnes si můžete přečíst rozhovor s hlídačkou Denisou. Pokud hledáte milou hlídačku z Prahy, nyní na jednorázové hlídání, tak ji určitě zkuste oslovit. :)  A pokud si o slečně Denise chcete udělat ještě lepší obrázek než z jejího profilu, tak se dejte do čtení.  
 
Jaká byla Tvá cesta k hlídání dětí a proč zrovna toto? Moje cesta k hlídání vedla přes moji spolužačku, která se hlídání věnovala již mnoho let a to i v zahraničí. Řekla jsem si, že bych to ráda také zkusila, přece jen mám 4 sourozence a kamarádkám jsem taktéž hlídala.  
 
Jak ses dozvěděla o hlídačkách? O hlídačkách jsem se dozvěděla práve od své spolužačky, která váš portál využívala.  
 
Jaké bylo tvé první hlídání přes Hlídačky.cz? Mé první hlídání bylo u jedné super rodinky, chlapeček Patrik 3 roky, bohužel byl nemocný, takže nemohl do školky. Při hlídání jsme nemohli ani ven, takže jsme byli doma. Patrik byl velmi tvořivý, malovali jsme si, lepili a kreslili. Poté jsem ještě párkrát Patrika hlídala.  
 
Co tě na hlídání nejvíce baví? Na hlídání mě nejvice baví, že dětem můžu něco předat, naučit je spousty věcí a často se i my hlídačky něco naučíme od dětí. :-)  Například naprostou bezprostřední upřímnost. 
 
denisa1
 
Dalo ti hlídání dětí nějakou novou zkušenost do života? Do života mi to dalo to, že jsem se stala více klidnějším člověkem. S dětmi to jinak ani nejde. :-)  
 
Jak často hlídáš? Máš nějakou stálou rodinu? Hlídám nyní jen nárazově, protože si hledám rodinu na full time.  
 
Jak hodnotíš komunikaci s rodiči? Komunikace s převážně větší částí rodičů je dost komplikovaná, spíše tedy žádná, protože spousta rodičů neodepíše. Stává se mi, že se s rodinou domluvím, aby mi dali vědět jak se rozhodli a většinou se tak nestane.  
 
Jak se vidíš v budoucnu? Chceš pořád hlídat děti? Dříve jsem se viděla v účetní firmě, třeba i vlastní, ale postupem času jsem si řekla, že bych se mohla stát pouze chůvou a věnovat tomu svůj čas. Nyní se chystám i na studium mimoškolní a předškolní pedagogiky. 
 
 
 denisa1
 
Moc děkujeme za rozhovor! :)