Simona
 Pet Sit Photos
8 reviews
  • 30 years
  • Brno
  • 53 users have already contacted her
  • Booked repeatedly
  • She sends photos from pet sitting.
  • Activity 10 days ago
  • Response time: 7 hours
  •  Jazykové gymnázium
  •  Overnight stay at my home
  •  Overnight stay at dogs (cats...) home
  •  Over the day at my home
  •  Small (up to 5kg)
  •  Medium (up to 25kg)
  •  Big (up to 40kg)
  •  Junior
  •  Adult
  •  Senior
  •  I have no cat
  •  I have no children 0-5
  •  I have no children 6-12
Languages

Simona J.

200 Kč/hour

700Kč/day

  • (8)
  • 30 years
  • Covid-19 vaccine

She has passed video verification

more about video verification

ID card checked

check against duplicate registrations · validation date verification

Verified e-mail and phone number

Verified identity

Criminal Record

documented online · at the time of inspection not older than 3 months

you will get access to the full detail of the verification

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Reviews

Kristýna Č.24/08/2023Pet care

Simča hlídá mé 2 pejsky,neskutečná spokojenost. Každý den x fotek i videí,kde si s pejsky hraje,je s nimi venku,v posteli i v autě a Pejsci vypadají moc spokojeně. Naprosto doporučuji. Nemám co vytknout. Děkuji za tuhle hlídačku.❤️


Milada S.16/08/2023Pet care

S bývalým manželem jsme měli chovatelskou stanici na maďarské ohaře a Bellinka je můj třetí pejsek. Vizsla je velmi aktivní, živé a oddané plemeno. Slečně Simoně jsem psala dva dny před hlídáním, protože mi vybouchlo hlídáni. Ihned mi strašně ochotně odpověděla. Dát na hlídání Bellinku (rok a půl) je pro mne jako odložit dítě. Už podle telefonu mi bylo jasné, že je to opravdu milovnice pejsků, má s nimi velké zkušenosti a cítila jsem, že to bude v pohodě. Ptala se mě od jídla po výcvik a strašně ochotně se s námi i sešla dopředu na seznamovací vycházku, abychom vyzkoušely, jak si sednou. Z auta vystoupila rozzářená, usměvavá Simona, na které bylo vidět, že se na Bellinku upřímně těší a čas s ní bude trávit aktivně jakoby byla její vlastní. Při procházce se mnou probrala snad všechno, co bych sama chtěla, a to úplně nenuceně. Bellinka k ní získala důvěru okamžitě. V době hlídání mi ihned po odjezdu poslala info, jak se Bellinka má, včetně fotek a já mohla naprosto klidně odjet na dovolenou. Sama od sebe mi posílala fotky, videa a upřímně toho Bellinka zažila za ten týden určitě víc než se mnou a měla super dovču. Simona byla tak strašně hodná, že zvládla i to, že Bellinka začala po dvou dnech hárat a svůj veškerý program ji přizpůsobila, vše obstarala a ještě mě na dálku uklidňovala, že je vše v pohodě! Nejlepší bylo video snad druhý den, kdy Bella si už v 8:15 hrála s plyšákem a házela-to se ji u mne doma s rozvozem do školky opravdu nemůže stát 🙃. Za mě 10 hvězdiček z 5, suprová komunikace, úžasná péče a překrásné fotky, skvěla a sympatická psí milovnice. Moc děkuji za ochotu a super hlídání a doufám, že se nevidíme naposled!


Vincenzo I.17/02/2023Pet care

Simona is just great, she loves animals and she takes care of them perfectly. I booked already plenty of times and I never had a problem, she has been always very flexible to my needs and changes. I recommend!


Martina M.29/12/2022Pet care

Měla jsem na hlídání u p.Simony 4 měsíční štěnátko, které ještě není plně naučené bez loužičkových nehod doma a starost o něj zvládla naprosto perfektně a s velkou láskou. Je vidět profesionální přístup a oddanost psím kamarádům vč. znalostí a zkušeností. Pomohla mi s hlídáním na posl.chvíli přes svátky a já se nemusela vůbec strachovat, čehož si moc vážím. Byla jsem v klidu, že je Fíbí v dobrých rukou. Fotky a zprávy z průběhu hlídání a procházek samozřejmostí. Pro pejska si navíc dojela a ještě ho i na konci přivezla, opravdu úžasná pomoc a přívětivost. Moc děkuji a určitě ne naposledy!


Andrea M.12/10/2022Pet care

Boží, boží, boží. Veselá, usměvavá slečna, očividně zkušená s pejsky. Zamilovali si ji oba mí bobánci, citlivý Baxík i borderka štendo Dorotka. Simča zvládla i trénink pro štěňátka a celé hlídání posílat fotečky jak se mají. Určitě doporučuji a ráda využiji služeb znovu.


Michal V.22/08/2022Pet care

Slečna Simona, byla výborná!!!! Za nás i za Kukyho, maximální spokojenost. Moc rádi využijeme opět jejich služeb.


Ondřej V.20/08/2022Pet care

S hlídáním jsem byl maximálně spokojený. O mého psa bylo skvěle postaráno, pravidelné fotky i videa byly samozřejmostí. Skoro až mi přišlo, jak kdyby se psovi nechtělo z hlídání zpět. Příště určitě neváhám a s radostí kontaktuji znovu. Vřele doporučuji!


Zdenek P.26/07/2022Pet care

Hlídání našeho tříměsíčního Cookieho přes víkend dopadlo skvěle. Průběžně jsem dostával fotky a informace z hlídání a musím říct, že Cookie se měl skvěle! Paní Simona je moc ochotná, pro pejska si dojela a zase nám ho pak dovezla, milá a jde vidět, že to s pejsky fakt umí! Moc děkujeme.


About me

Dear pet owners, my name is Simona and I have been taking care of dogs all my life.
I myself have a female English Cocker Spaniel who is very friendly to all breeds. I live in family house with a large fenced garden 10 mminutes walk from a forest🙂 I own a car so it is not a problem for me to get the dog anywhere and take him on trips. I have the possibility to have the dog with me or at your home. I have a flexible job so the dog will never be alone for long. I will be happy to look after your dog if you are on holiday. I've been working for over a year now and I've looked after many breeds and we've become great friends every time :) I send you photos during the dogsitting so you won't be sad 🙂

What I would like to know about the of the dog/pet

I have no problem looking after small puppies and giving them plenty of energy and exercise, but I also have no problem with old dogs that require quiet. Please tell me what your dog requires to be happy, whether he has any health complications, what treats he likes and what name he hears.

Languages

English

Aj- B2

photos

Where care:

Primary city: Jihomoravský » Brno » Brno-Žabovřesky