Simona
 Fotky z hlídání
8 hodnocení
  • 30 let
  • Brno
  • Kontaktovalo ji už 53 uživatelů
  • Rezervována opakovaně
  • Posílá fotky z hlídání mazlíčků
  • Aktivní před 9 dny
  • Odpovídá do: 7 hodin
  •  Jazykové gymnázium
  •  Přenocování u mě doma
  •  Přenocování u psa (kočky...) doma
  •  Přes den u mě
  •  Malý (do 5kg)
  •  Střední (do 25kg)
  •  Velký (do 40kg)
  •  Štěně
  •  Dospělý
  •  Senior
  •  Nevlastním kočku
  •  Nemám děti 0-5
  •  Nemám děti 6-12
Jazyky

Simona J.

200 Kč/h

700 Kč/den

  • (8)
  • 30 let
  • covid-19 vakcína

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena identita

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Hodnocení

Kristýna Č.24/08/2023Opatrování mazlíčků

Simča hlídá mé 2 pejsky,neskutečná spokojenost. Každý den x fotek i videí,kde si s pejsky hraje,je s nimi venku,v posteli i v autě a Pejsci vypadají moc spokojeně. Naprosto doporučuji. Nemám co vytknout. Děkuji za tuhle hlídačku.❤️


Milada S.16/08/2023Opatrování mazlíčků

S bývalým manželem jsme měli chovatelskou stanici na maďarské ohaře a Bellinka je můj třetí pejsek. Vizsla je velmi aktivní, živé a oddané plemeno. Slečně Simoně jsem psala dva dny před hlídáním, protože mi vybouchlo hlídáni. Ihned mi strašně ochotně odpověděla. Dát na hlídání Bellinku (rok a půl) je pro mne jako odložit dítě. Už podle telefonu mi bylo jasné, že je to opravdu milovnice pejsků, má s nimi velké zkušenosti a cítila jsem, že to bude v pohodě. Ptala se mě od jídla po výcvik a strašně ochotně se s námi i sešla dopředu na seznamovací vycházku, abychom vyzkoušely, jak si sednou. Z auta vystoupila rozzářená, usměvavá Simona, na které bylo vidět, že se na Bellinku upřímně těší a čas s ní bude trávit aktivně jakoby byla její vlastní. Při procházce se mnou probrala snad všechno, co bych sama chtěla, a to úplně nenuceně. Bellinka k ní získala důvěru okamžitě. V době hlídání mi ihned po odjezdu poslala info, jak se Bellinka má, včetně fotek a já mohla naprosto klidně odjet na dovolenou. Sama od sebe mi posílala fotky, videa a upřímně toho Bellinka zažila za ten týden určitě víc než se mnou a měla super dovču. Simona byla tak strašně hodná, že zvládla i to, že Bellinka začala po dvou dnech hárat a svůj veškerý program ji přizpůsobila, vše obstarala a ještě mě na dálku uklidňovala, že je vše v pohodě! Nejlepší bylo video snad druhý den, kdy Bella si už v 8:15 hrála s plyšákem a házela-to se ji u mne doma s rozvozem do školky opravdu nemůže stát 🙃. Za mě 10 hvězdiček z 5, suprová komunikace, úžasná péče a překrásné fotky, skvěla a sympatická psí milovnice. Moc děkuji za ochotu a super hlídání a doufám, že se nevidíme naposled!


Vincenzo I.17/02/2023Opatrování mazlíčků

Simona is just great, she loves animals and she takes care of them perfectly. I booked already plenty of times and I never had a problem, she has been always very flexible to my needs and changes. I recommend!


Martina M.29/12/2022Opatrování mazlíčků

Měla jsem na hlídání u p.Simony 4 měsíční štěnátko, které ještě není plně naučené bez loužičkových nehod doma a starost o něj zvládla naprosto perfektně a s velkou láskou. Je vidět profesionální přístup a oddanost psím kamarádům vč. znalostí a zkušeností. Pomohla mi s hlídáním na posl.chvíli přes svátky a já se nemusela vůbec strachovat, čehož si moc vážím. Byla jsem v klidu, že je Fíbí v dobrých rukou. Fotky a zprávy z průběhu hlídání a procházek samozřejmostí. Pro pejska si navíc dojela a ještě ho i na konci přivezla, opravdu úžasná pomoc a přívětivost. Moc děkuji a určitě ne naposledy!


Andrea M.12/10/2022Opatrování mazlíčků

Boží, boží, boží. Veselá, usměvavá slečna, očividně zkušená s pejsky. Zamilovali si ji oba mí bobánci, citlivý Baxík i borderka štendo Dorotka. Simča zvládla i trénink pro štěňátka a celé hlídání posílat fotečky jak se mají. Určitě doporučuji a ráda využiji služeb znovu.


Michal V.22/08/2022Opatrování mazlíčků

Slečna Simona, byla výborná!!!! Za nás i za Kukyho, maximální spokojenost. Moc rádi využijeme opět jejich služeb.


Ondřej V.20/08/2022Opatrování mazlíčků

S hlídáním jsem byl maximálně spokojený. O mého psa bylo skvěle postaráno, pravidelné fotky i videa byly samozřejmostí. Skoro až mi přišlo, jak kdyby se psovi nechtělo z hlídání zpět. Příště určitě neváhám a s radostí kontaktuji znovu. Vřele doporučuji!


Zdenek P.26/07/2022Opatrování mazlíčků

Hlídání našeho tříměsíčního Cookieho přes víkend dopadlo skvěle. Průběžně jsem dostával fotky a informace z hlídání a musím říct, že Cookie se měl skvěle! Paní Simona je moc ochotná, pro pejska si dojela a zase nám ho pak dovezla, milá a jde vidět, že to s pejsky fakt umí! Moc děkujeme.


O mně

Milí majitelé mazlíčků, jmenuji se Simona a celý svůj život se starám o pejsky.
Sama mám fenku anglického kokršpaněla, která je velmi přátelská ke všem plemenům. Bydlím na rodinném domku kousek od Brna s velkou oplocenou zahradou a 10 min chůze od lesa🙂 Vlastním auto takže pro mě není problém pro pejska kamkoli dojet a brát ho na výlety. Mám možnost mít pejska u sebe a nebo i u Vás doma. Mám flexibilní zaměstnání takže pejsek nikdy nebude dlouho sám. Ráda Vám pejska pohlídám pokud budete na dovolené. Na Hlídačkách působím už přes rok a za tu dobu jsem hlídala spoustu plemen a pokaždé se z nás stali super parťáci :) V průběhu hlídání zasílám fotky aby Vám nebylo smutno 🙂

Co bych se ráda dozvěděla o opatrovaném psovi/mazlíčkovi

Nemám problém hlídat malá štěňátka a věnovat jim dostatek energie a pohybu, ale i staré pejsky, kteří naopak vyžadují klid. Povězte mi prosím co Váš pejsek vyžaduje aby byl spokojený, zda nemá nějaké zdravotní komplikace, jaké má rád pamlsky popřípadě další důležité informace.

Jazyky

Angličtina

Aj- B2

Fotografie

Kde opatruje mazlíčky:

Kde jsem nejčastěji: Jihomoravský » Brno » Brno-Žabovřesky