Iva
6 hodnocení
  • 56 let
  • Dolní Kounice
  • Kontaktovalo ji už 231 uživatelů
  • Aktivní před 2 dny
  •  SPS oděvní, masáže, kosmetika, vizážistika.
  • Kurz první pomoci
  •  Přenocování u psa (kočky...) doma
  •  Návštěva & hraní
  •  Venčení psů
  •  Přes den u mě
  •  Malý (do 5kg)
  •  Střední (do 25kg)
  •  Velký (do 40kg)
  •  Štěně
  •  Dospělý
  •  Senior
  •  Nevlastním psa
  •  Nemám děti 0-5
  •  Nemám děti 6-12
Jazyky

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

maturitní vysvědčení

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Petra J.02/08/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Nyní již s manželkou Petrou jsme potřebovali hlídání našeho syna Matyáška (2.5 roku) na naší svatbě 17.7. O to víc jsme byli nervózní, neboť syn je na nás v současné době hodně fixován a nedokázali jsme si představit, že jej bude hlídat "cizí" paní a hrát si s ním. K našemu překvapení paní Danielovou velice dobře přijal, skamarádili se a co se týká přístupu, naprosto profesionální výkon. Jedná se o velice příjemnou a milou paní. Můžeme vřele doporučit všem :)


Petra H.14/03/2021Péče o seniory

Paní Iva dělá už přes rok společnost mojí 95 leté babičce. Ta byla zpočátku nedůvěřivá, ale brzy si Ivu oblíbila a nyní se těší na každou její návštěvu, při které vždy velmi ožije. Paní Ivu mohu vřele doporučit.


Petra K.07/03/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Ráda bych tímto doporučila Ivu jako chůvu pro děti všech věkových skupin, v našem případě v péči o děti v kojeneckém a batolecím období.

Ivanka byla naše chůva přes rok a půl a starala se o naše dvojčata téměř denně 8,5 hodiny, než děti nastoupily na denní dochazku. Ivanka byla s dětmi nejen skvělá, ale hlavně zodpovědná a pozorná. Brala děti na procházky a do parku, připravovala jim celodenní jídlo a dodržovala jejich spací režim. Dále, dbala na udržování čistého a bezpečného prostředí. Vždy důsledně dorazila v určený čas, připravená postarat se o naše dětmi, v klidu a pohodě a s úsměvem na tváři, i v těch případech kdy děti nebyly v nejlepším rozpoložení.

Jsem přesvědčena, že Ivanka by pro Vás byla skvělou volbou. Díky svým zkušenostem, své zralosti a vynikajícímu úsudku jsem vždy byla přesvědčená, že moje děti jsou v bezpečí a je o ně dobře postaráno. Pokud se Ivanku rozhodnete najmout, můžete si být jisti, že je jedna z nejlepších pečovatelek v Brně a okolí.

Musím dodat, s výběrem chůvy jsem byla velmi pečlivá a zájemkyň bylo několik, ale jenom ona mi ukázala správný vztah k dětem a empatii k jejich chování a ujala se svého úkolu s citem a láskou.


Jana D.03/03/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Iva hlídá mého syna od jeho třech měsíců. Musím říct, že to pro mě nebylo jako pro matku úplně lehké...nicméně paní Iva je úžasná! Dnes je synovi rok a 8 měsíců a je s ní hrozně spokojený. Pravidelně chodí na procházky, hrají si, tancují, zpívají... za celou dobu, co k nám paní Iva chodí hlídat jsem nenašla syna bezprizorně sedícího u televize... ba naopak :) vždy když přijdu z práce, tak jim přeruším nějaký program, který mají vymyšlený. Iva se Vašemu dítěti bude opravdu věnovat a ne “jen ho hlídat”. Má mé velké doporučení a děkuji za ni!


Noelia B.10/12/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Iva přijede doma a hlidá naší dcera, ktera má 3 měsice. Ona je trpělivá, vždy se usmívá a je milá s dcerou. Je taky flexibilní a našě dcera už má ji moc ráda. Jsme velmi spokojeni.


Pavla K.20/08/2015Hlídání dětí - rodič na portále

S paní Ivou jsem vždy spokojená, hlídá mi 2 batolata a vše je vždy úplně v pohodě. Ani se jim od ní občas nechtělo domů. Jsme stále v kontaktu hlídání u ní budu nadále využívat. Pavla


O mně

Milí přátele zvířátek, ráda vám pomohu ve vaší situaci se o vaše zvířátko postarat, tak jak je zvyklé a má rádo ...jsem spolehlivá a zvířátka mám ráda. o pejsky a ostatní se umím postarat s láskou...těším se na vaše blízké...Minimální doba péče je 3 hodiny plus doprava. Zrušení domluvené péče prosím nejméně 24h předem. Méně než 24h prosím o úhradu v plné výši. Děkuji, že respektujete můj čas.
Jako informaci pro současnou situaci sděluji, že se neúčastním covidového šílenství v naší republice.
Těším se na spolupráci s těmi, kdo sdílí stejné nebo podobné názory.
Iva

Co bych se ráda dozvěděla o opatrovaném psovi/mazlíčkovi

Zkušenosti mám s kočičkami i pejsky celkem dobré...

Dostupnost

V současné době jsem volná, pokud jsem vás zaujala, můžete mi zavolat nebo napsat zprávu, děkuji. Iva



Kalendář naposledy aktualizován před 19 dny

Jazyky

Čeština, Němčina, Francouzština, Ruština a Slovenština

Němčina a ruština- středně pokročilá. Učím se anglicky a francouzsky

Kurzy

Masáže

Kde opatruje mazlíčky:

Kde jsem nejčastěji: Jihomoravský » Ivančice » Dolní Kounice



Kde také bývám: Rajhrad



Pracuji hlavně v okolí mého bydliště, dále Brno venkov, Brno město, okres Znojmo a Břeclav