Kateřina
 Pet Sit Photos
12 reviews
  • 27 years
  • Brno
  • 130 users have already contacted her
  • Booked repeatedly
  • She sends photos from pet sitting.
  • Activity about 21 hours ago
  • Response time: 1 hour
  •  SŠ Kamenomlýnská, obor: Sociální činnost
  •  FFMU, obory: Sdružená uměnovědná studia (Bc.) a Management v kultuře (nMgr.)
  •  Overnight stay at my home
  •  Overnight stay at dogs (cats...) home
  •  Visit & play
  •  Dog walking
  •  Over the day at my home
  •  Small (up to 5kg)
  •  Medium (up to 25kg)
  •  Big (up to 40kg)
  •  Giant (over 40kg)
  •  Junior
  •  Adult
  •  Senior
  •  I have no cat
  •  I have no dog
  •  I have no children 0-5
  •  I have no children 6-12
  • Attented online first-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Kateřina V.

200 Kč/hour

450Kč/day

  • (12)
  • 27 years
  • Covid-19 vaccine

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

studentka střední školy - obor sociální činnost (podzim 2015 - 4. ročník)

Verified e-mail and phone number

Verified address

Verified identity

Verified identity

Criminal Record

documented online · at the time of inspection not older than 3 months

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Michael H.29/09/2023Pet care

Naša Dory sa mala moc dobre, mala aj parťáka na výlet v lese. Určite využijeme hlídání znova.


Soňa K.21/07/2023Pet care

Slečna Katka hlídala našeho 9ti měsíčního pejska po dobu 8 dnů během našeho pobytu v zahraničí a byla naprosto skvělá. Každý den jsme dostávali spousty fotek a informace o tom, jak se Artíkovi daří. Díky ní jsme si tak mohli užívat dovolenou, protože jsme věděli, že je náš pejsek spokojený a nijak nestrádá. Určitě bych Katku doporučila jako super hlídačku.


Silvia29/06/2023Pet care

Katku vrele doporucujem ako hlidacku pre vasich milacikov.
O nasho psika sa postarala skvele. Prisla v predstihu, bola velmi mila, ustretova. Hned bolo vidiet, ze chce psika postrazit tak, aby mu bolo co najprijemnejsie, co sme velmi ocenili.
Ak by sme sa mali rozhodnut pre strazenie este raz, urcite sa opat rozhodneme pre Katku.


Vincenzo I.28/01/2023Pet care

Kateřina je fantastická hlídačka psů: vstřícná, flexibilní, milující psy a vždy připravená vyhovět požadavkům a potřebám klienta. Vřele ji doporučuji.


Dagmar C.29/10/2022Pet care

Paní Katka nám hlídala kocourka po dobu naší týdenní dovolené. Chodila mu dělat společnost, krmila ho a hrála si s ním. Vše fungovalo skvěle, domluva vždy platila, paní Katka nám průběžně posílala fotky kocourka, což nás potěšilo. Vše jsme doma našli v nejlepším pořádku. Vřele doporučujeme paní Katku i pro Vašeho mazlíčka, bude v nejlepších rukách.
Dáša


Monika M.13/09/2022Pet care

Pani Katka nam hlidala fenku dva dny, tedy pres jednu noc. Bylo to poprve, kdy jsme ji dali nekam na hlidani. Vse bylo perfektni. Bezproblemova komunikace, ochota, vse presne dle nasich prani.
Obdrzela jsem nepreberne mnozstvi fotek a informaci, jak se jim dari. Lepsi hlidacku jsme si nemohli prat. Moc dekujeme a tesime se na dalsi spolupraci.


Gabriela D.25/08/2022Pet care

Slečna Katka nám hlídala našeho pejska na 2 dny. Bylo to poprvé, co spal v cizím prostředí a tak jsme měli obavu jak to všechno zvládne. Naše obavy však byly naprosto zbytečné. Už asi hodinu po odevzdání pejska nám přišly první fotky a zprávy jak se mu daří. Musím říct, že i komunikace byla naprosto super. Vypadlo nám hlídání a Katka nám vytrhla trn z paty na poslední chvíli. Až budeme potřebovat zase pohlídat určitě se obrátíme na Katku. Rozhodně doporučuji!!


Markéta K.15/08/2022Pet care

Katka nám 4 dny hlídala našeho dvouletého oříška Johánka. Měla jsem z tak dlouhého hlídání strach, ale Katka to dokonale zvládla. Šlo vidět, že se v pejscích opravdu vyzná a dokonce nám s pár věcmi poradila. Johánek si ji hned oblíbil a choval se u ní jako doma. 😊 Po celou dobu hlídání posílala spousty fotek, podle kterých se tam měl Johan jak v ráji. Skoro jsem se bála, že s námi nebude chtít jít domů 🤣 Prostě pecka💗


Lucie O.24/07/2022Pet care

Katka nám hlídala bostonka Timmyho, když jsme byli na dovolené. Každý den jsme byli v kontaktu, posílala fotky a Timmy u ní byl moc spokojený 👍🐶 Určitě ji všem doporučuji a velmi ráda ji znovu oslovím 😊


Veronika P.30/06/2021Pet care

Slečna Katka mi hlídala přes noc pejska - 6ti měsíční štěně čau-čau a naprosto úžasně si s ním poradila. Pejsek vypadal, že by tam nejraději zůstal na prázdninách :) posílala mi fotky a informovala mě, jak se jim daří, což mě uklidnilo, jelikož šlo o první hlídání. Seznámení s ní i její hodnou fenečkou bylo perfektní a pejska jsem nechala u slečny Katky s naprostou důvěrou a bez obav - bylo vidět, že pejskům rozumí, má zkušenosti a umí si je získat. Rozhodně hlídání doporučuji!


Kamila K.10/06/2021Pet care

Náš miláček šel na hlídání poprvé. Měla jsem velké obavy, protože je na nás naprosto závislý. Od cizích lidí se prakticky nenechá ani pochovat.
S Katkou proběhlo seznámení s krátkou procházkou po lesíku, který má hned u domu Náš Benji s ní odcupital domů bez jediného ohlédnutí a já zůstala jako opařená. To se nikdy předtím nestalo. Vždy, byť krátké hlídání probíhalo za ukrutného pláče ( z Benjiho strany :)). S Katkou jsme byly běheme celého víkendu v kontaktu. Upřímně musím říct, že radost se shledání jsme měly s dcerou větší my než náš pes, ten by u Katky evidentně milerád zůstal dál a dával nám to celou cestu domů najevo :)
Katce dávám nejvyšší hodnocení a DOPORUČUJU s tisíci palci nahoru.


Andy P.22/10/2015Babysitting - via this platform

Tato mladá dívčina je velice skvělou chůvou pro děti. Mnohokrát mi hlídala moji malou dcerku, která nedávno oslavila rok. Vůbec u ní nebrečela a domácí prostředí u ní bylo super. Holky si hrály s hračkami, dělali bublinky - to jsem se musela smát, jak to bylo kouzelný. I na procházky chodí. Kateřina je velmi zodpovědná, ohleduplná a vstřícná slečna na hlídání i malých miminek. Jsem s ní moc spokojená. Děkuji Kateřino ;)


About me

I have been moving near animals since childhood. All my relatives have dogs. I had a 15-year-old border colie cross and Parson terrier Boženka (medium size; 14 kg) and an 11.5-year-old Yorkie Angie at home, but unfortunately both of them have already gone over the rainbow bridge and now I don't have any pets. I had Anginka since she was a puppy (kennel) and Boženka since she was about 8 years old (shelter). I can get close even to dogs that are troubled by something (separation anxiety, insufficient socialization, etc.).
Males and females of all ages, sizes and health come to me regularly. condition (including mentally ill dogs or rescued from bad conditions.)
I have experience in caring for small to giant breeds of all ages and health conditions.
I approach each incoming dog individually and never leave any dog alone at home.
During the stay, I send photos to the owners so that they have an overview of how their pet is doing. It is possible to arrange a non-binding introductory walk.
I live near the forest, where I can take your pet if I would look after it at home. The dogs can lie down on the sofa or bed (unless the owner has other requirements). It is not a problem to take care of a handicapped pet.

What I would like to know about the of the dog/pet

How old is your pet?
Does he have any health problems?
Does he need to receive medication?

For dogs:

How often is he used to going out and at what time of day? Can he get along with other dogs? What kind of race is this?

Availability

Jistější je si mou dostupnost ověřit zprávou či telefonicky. Může se stát, že kalendář nestihnu aktualizovat. 🙂



Calendar last updated before 6 days

Languages

Čeština, English, and Slovak

Mám zkoušku z angličtiny na úrovni B2.

photos

Where care:

Primary city: Jihomoravský » Brno » Brno, Jihomoravský kraj



Where am I available too?: Brno-střed



Bydlím v Brně a k zastižení jsem prakticky neustále. Pohybuji se po celém městě, takže není problém dorazit kamkoli.