Kateřina
 Fotky z hlídání
12 hodnocení
  • 28 let
  • Brno
  • Kontaktovalo ji už 133 uživatelů
  • Rezervována opakovaně
  • Posílá fotky z hlídání mazlíčků
  • Aktivní před 2 dny
  • Odpovídá do: 1 hodina
  •  SŠ Kamenomlýnská, obor: Sociální činnost
  •  FFMU, obory: Sdružená uměnovědná studia (Bc.) a Management v kultuře (nMgr.)
  •  Přenocování u mě doma
  •  Přenocování u psa (kočky...) doma
  •  Návštěva & hraní
  •  Venčení psů
  •  Přes den u mě
  •  Malý (do 5kg)
  •  Střední (do 25kg)
  •  Velký (do 40kg)
  •  Obrovský (nad 40kg)
  •  Štěně
  •  Dospělý
  •  Senior
  •  Nevlastním kočku
  •  Nevlastním psa
  •  Nemám děti 0-5
  •  Nemám děti 6-12
  • Absolvovala online kurz první pomoci pro děti od OS Českého červeného kříže Praha 1
Jazyky

Kateřina V.

200 Kč/h

450 Kč/den

  • (12)
  • 28 let
  • covid-19 vakcína

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

studentka střední školy - obor sociální činnost (podzim 2015 - 4. ročník)

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Ověřena identita

Ověřena identita

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Michael H.29/09/2023Opatrování mazlíčků

Naša Dory sa mala moc dobre, mala aj parťáka na výlet v lese. Určite využijeme hlídání znova.


Soňa K.21/07/2023Opatrování mazlíčků

Slečna Katka hlídala našeho 9ti měsíčního pejska po dobu 8 dnů během našeho pobytu v zahraničí a byla naprosto skvělá. Každý den jsme dostávali spousty fotek a informace o tom, jak se Artíkovi daří. Díky ní jsme si tak mohli užívat dovolenou, protože jsme věděli, že je náš pejsek spokojený a nijak nestrádá. Určitě bych Katku doporučila jako super hlídačku.


Silvia29/06/2023Opatrování mazlíčků

Katku vrele doporucujem ako hlidacku pre vasich milacikov.
O nasho psika sa postarala skvele. Prisla v predstihu, bola velmi mila, ustretova. Hned bolo vidiet, ze chce psika postrazit tak, aby mu bolo co najprijemnejsie, co sme velmi ocenili.
Ak by sme sa mali rozhodnut pre strazenie este raz, urcite sa opat rozhodneme pre Katku.


Vincenzo I.28/01/2023Opatrování mazlíčků

Kateřina je fantastická hlídačka psů: vstřícná, flexibilní, milující psy a vždy připravená vyhovět požadavkům a potřebám klienta. Vřele ji doporučuji.


Dagmar C.29/10/2022Opatrování mazlíčků

Paní Katka nám hlídala kocourka po dobu naší týdenní dovolené. Chodila mu dělat společnost, krmila ho a hrála si s ním. Vše fungovalo skvěle, domluva vždy platila, paní Katka nám průběžně posílala fotky kocourka, což nás potěšilo. Vše jsme doma našli v nejlepším pořádku. Vřele doporučujeme paní Katku i pro Vašeho mazlíčka, bude v nejlepších rukách.
Dáša


Monika M.13/09/2022Opatrování mazlíčků

Pani Katka nam hlidala fenku dva dny, tedy pres jednu noc. Bylo to poprve, kdy jsme ji dali nekam na hlidani. Vse bylo perfektni. Bezproblemova komunikace, ochota, vse presne dle nasich prani.
Obdrzela jsem nepreberne mnozstvi fotek a informaci, jak se jim dari. Lepsi hlidacku jsme si nemohli prat. Moc dekujeme a tesime se na dalsi spolupraci.


Gabriela D.25/08/2022Opatrování mazlíčků

Slečna Katka nám hlídala našeho pejska na 2 dny. Bylo to poprvé, co spal v cizím prostředí a tak jsme měli obavu jak to všechno zvládne. Naše obavy však byly naprosto zbytečné. Už asi hodinu po odevzdání pejska nám přišly první fotky a zprávy jak se mu daří. Musím říct, že i komunikace byla naprosto super. Vypadlo nám hlídání a Katka nám vytrhla trn z paty na poslední chvíli. Až budeme potřebovat zase pohlídat určitě se obrátíme na Katku. Rozhodně doporučuji!!


Markéta K.15/08/2022Opatrování mazlíčků

Katka nám 4 dny hlídala našeho dvouletého oříška Johánka. Měla jsem z tak dlouhého hlídání strach, ale Katka to dokonale zvládla. Šlo vidět, že se v pejscích opravdu vyzná a dokonce nám s pár věcmi poradila. Johánek si ji hned oblíbil a choval se u ní jako doma. 😊 Po celou dobu hlídání posílala spousty fotek, podle kterých se tam měl Johan jak v ráji. Skoro jsem se bála, že s námi nebude chtít jít domů 🤣 Prostě pecka💗


Lucie O.24/07/2022Opatrování mazlíčků

Katka nám hlídala bostonka Timmyho, když jsme byli na dovolené. Každý den jsme byli v kontaktu, posílala fotky a Timmy u ní byl moc spokojený 👍🐶 Určitě ji všem doporučuji a velmi ráda ji znovu oslovím 😊


Veronika P.30/06/2021Opatrování mazlíčků

Slečna Katka mi hlídala přes noc pejska - 6ti měsíční štěně čau-čau a naprosto úžasně si s ním poradila. Pejsek vypadal, že by tam nejraději zůstal na prázdninách :) posílala mi fotky a informovala mě, jak se jim daří, což mě uklidnilo, jelikož šlo o první hlídání. Seznámení s ní i její hodnou fenečkou bylo perfektní a pejska jsem nechala u slečny Katky s naprostou důvěrou a bez obav - bylo vidět, že pejskům rozumí, má zkušenosti a umí si je získat. Rozhodně hlídání doporučuji!


Kamila K.10/06/2021Opatrování mazlíčků

Náš miláček šel na hlídání poprvé. Měla jsem velké obavy, protože je na nás naprosto závislý. Od cizích lidí se prakticky nenechá ani pochovat.
S Katkou proběhlo seznámení s krátkou procházkou po lesíku, který má hned u domu Náš Benji s ní odcupital domů bez jediného ohlédnutí a já zůstala jako opařená. To se nikdy předtím nestalo. Vždy, byť krátké hlídání probíhalo za ukrutného pláče ( z Benjiho strany :)). S Katkou jsme byly běheme celého víkendu v kontaktu. Upřímně musím říct, že radost se shledání jsme měly s dcerou větší my než náš pes, ten by u Katky evidentně milerád zůstal dál a dával nám to celou cestu domů najevo :)
Katce dávám nejvyšší hodnocení a DOPORUČUJU s tisíci palci nahoru.


Andy P.22/10/2015Hlídání dětí - rodič na portále

Tato mladá dívčina je velice skvělou chůvou pro děti. Mnohokrát mi hlídala moji malou dcerku, která nedávno oslavila rok. Vůbec u ní nebrečela a domácí prostředí u ní bylo super. Holky si hrály s hračkami, dělali bublinky - to jsem se musela smát, jak to bylo kouzelný. I na procházky chodí. Kateřina je velmi zodpovědná, ohleduplná a vstřícná slečna na hlídání i malých miminek. Jsem s ní moc spokojená. Děkuji Kateřino ;)


O mně

Od dětství se pohybuji v blízkosti zvířat. Všichni moji příbuzní mají psy. Měla jsem doma cca 15letou kříženku borderky a parson teriéra Boženku (střední velikost; 14 kg) a 11,5letou jorkšírku Angie, ale bohužel již obě odešly za duhový most a nyní nemám žádné zvířátko. Anginku jsem měla od štěňátka (chovatelská stanice) a Boženku cca od jejích cca 8 let (útulek). Dokážu se sblížit i s pejsky, které něco trápí (separační úzkost, nedostatečná socializace apod.).
Ke mně běžně chodí pejsci a fenečky všeho věku, velikostí a zdrav. stavu (včetně psychicky nemocných pejsků či zachráněných ze špatných podmínek.)
Mám zkušenosti s péčí od nejmenších po obří plemena všech věkových kategorií a zdravotního stavu.
Ke každému příchozímu pejskovi přistupuji individuálně a nikdy nenechávám žádného samotného doma.
Během pobytu zasílám majitelům fotky, aby měli přehled jak se jejich miláčkovi daří. Lze se domluvit na nezávaznou seznamovací procházku.
Bydlím v blízkosti lesa, kam můžu vzít i vašeho mazlíčka kdybych jej hlídala u sebe doma. Může na sedačku i do postele (pokud majitel nebude mít jiné požadavky). Není problém se postarat i o handicapované, či nemocné zvířátko.

Co bych se ráda dozvěděla o opatrovaném psovi/mazlíčkovi

Kolik let je vašemu zvířátku?
Má nějaké zdravotní omezení?
Potřebuje dostávat léky?

Dále u pejsků:

Jak často je zvyklý chodit ven a v jakou denní dobu? Snese se s ostatními pejsky? O jakou rasu se jedná?

Dostupnost

Jistější je si mou dostupnost ověřit zprávou či telefonicky. Může se stát, že kalendář nestihnu aktualizovat. 🙂



Kalendář naposledy aktualizován před 6 dny

Jazyky

Čeština, Angličtina a Slovenština

Mám zkoušku z angličtiny na úrovni B2.

Fotografie

Kde opatruje mazlíčky:

Kde jsem nejčastěji: Jihomoravský » Brno » Brno, Jihomoravský kraj



Kde také bývám: Brno-střed



Bydlím v Brně a k zastižení jsem prakticky neustále. Pohybuji se po celém městě, takže není problém dorazit kamkoli.