Regina
 Pet Sit Photos
11 reviews
  • 52 years
  • Praha
  • 111 users have already contacted her
  • Booked repeatedly
  • She sends photos from pet sitting.
  • Activity 9 days ago
  • Response time: 1 day
  •  Sou Kadeřnice
  • First Aid Certificate
  •  Overnight stay at my home
  •  Visit & play
  •  Dog walking
  •  Over the day at my home
  •  Small (up to 5kg)
  •  Junior
  •  Adult
  •  Senior
  •  I have no cat
  •  I have no children 0-5
  •  I have no children 6-12
  • Attented online first-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Regina Č.

200 Kč/hour

600Kč/day

  • (11)
  • 52 years
  • Covid-19 vaccine

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Střední odborné učiliště Praha, obor Kadeřnice. Řidičský průkaz skupiny B od roku 1991.

Verified e-mail and phone number

Verified address

Verified identity

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Lucie V.12/03/2024Babysitting - via this platform

S "tetou Regi" jsme byli vždycky spokojeni, syn se na hlídání vyloženě těšil. Je ve své práci opravdu dobrá, zjišťuje, co mají děti rády a přizpůsobí tomu program.


Lucie B.14/08/2020Babysitting - via this platform

Paní Regina hlídala našeho Honzíka (3 roky), byla super, vždy perfektně na čas a skvěle připravená včetně her na Honzíkovy potřeby (např. znalost barev). Vyzvedávala ho i ve školce, tam i doma si se vším hravě poradila.


Hana K.27/07/2020Babysitting - via this platform

Paní Regina je velmi spolehlivá, sympatická hlídačka. Hlídala nám tři kluky (dvojčata 3 roky a staršího syna 5 let), vždy několik hodin o víkendu, abychom s manželem měli čas pro sebe. S dětmi si hned rozuměla a k její péči jsme nikdy neměli výhrady. Byli jsme nadmíru spokojení a budeme rádi, když na hlídání zase navážeme.


anna s.07/07/2020Babysitting - outside this platform

Paní Regina hlídala mého dětí(1 a 3roky). Ona je skvělá, spolehlivá a velice nám pomohla. My jsme cizinci a můj syn neumí česky ale Paní Regina s dětmí si velmi rozumí. S její prací jsem spokojena a ráda ji doporučím i ostatním rodičům.
S paní Reginou budeme pracovat i delší dobu.


Anna H.18/10/2019Babysitting - via this platform

Paní Regina je opravdu skvělá hlídačka. Je vidět, že je zkušenou matkou dvou dětí. Hlídá mou 15 měsíční dcerku asi 3 měsíce a jsem s ní maximálně spokojena. Je spolehlivá, velmi vstřícná, dítě skvěle zabaví. Za mě mohu jedině doporučit!


Hana K.04/10/2019Babysitting - via this platform

Teta Réégi (jak říká má 21m. dcera). Tetu Regi jsem našla na hlídačkách, když jsem byla v zoufalé situaci, kdy mi nečekaně po roce zrušila hlídání původní chůva. Regi od začátku působila velmi mile a zdálo se mi, že ji mohu věřit a proto jsme se dohodly na dlouhodobém hlídání. První den hlídání jsem se bála, ale po návratu domů, jsem našla spokojenou usměvavou dcerku, takže jsem si oddechla. Regi je velmi milá, usměvavá a energická, mohu ji všem jen doporučit. Má dcera se každý den ptá, kde je teta Regi, což myslím hovoří za vše :))


Lída S.01/10/2019Babysitting - via this platform

Regina začala hlídat mého syna Kryštofa na 6ti týdnech. Na začátku máte strach svěřit takto malé dítě "cizímu" člověku, ale už z prvního setkání jsem měla velmi dobrý dojem. Regina je velmi milá, usměvavá, energická a pozitivní žena a to je to, co děti potřebují. Kryštof je sice ještě maličký, takže nic neříkal ale věřím, že se mu s Reginou líbí:-) Navíc velmi oceňuji zprávy z průběhu hlídaní, díky kterým vím, že je vše v pořádku. Mile mě i překvapilo, že je v bytě (minimálně v dětských věcech) větší pořádek než když odcházím, protože Regina vždy vše pečlivě srovná.


Zuzana L.08/08/2019Babysitting - via this platform

Regina mi hlídá syna od jeho 1/2 roku. Je vždy a ve všem naprosto na 100%. Spolehlivá, pracovitá, komunikativní, a upřímná, což je podle mě pro dítě důležité. Naprosto s přehledem a zkušeně zvládá všechny situace. Ma moc hezký vztah k dětem, je to vidět jak o mimčo pečuje s láskou, s respektem, ale taky s pravidly a zábavou. Jsem velmi vděčná, že mi Regina hlídá syna, a můžu jen doporučit další mamince/maminkám.


Marie H.30/06/2019Babysitting - via this platform

Paní Regina je spolehlivá, energická hlídačka, která dokáže děti zaujmout. Syn (2,5 roku) byl vždy po hlídání spokojený a já také. Když jsem synovi říkala, že zas k nám přijde Regina, těšil se a začal vymýšlet co společně budou dělat.


Šárka H.13/06/2019Babysitting - via this platform

Ráda bych Vám doporučila paní Reginu. Ačkoliv nerada, protože to pro nás znamená, že se o ní musíme dělit.
Regina je velmi energetická dáma, která respektuje veškeré mé požadavky a vše se mnou konzultujte. Tudíž jsme jednotné ve výchově. Myslím si, že to je to nejdůležitější. Dětí se na ni těší. A ani po zeptáni. Jaké to s tetou bylo mi neřeknou nic špatného. Jsem mpc ráda, že je důsledná a učí je slušnému vychování! Tetu Regi doporučuji jako máma, která je pracovně velmi vytížená a dětí s ní tráví poměrně hodně času. Jezdí včas a občas dětem přiveze i malou pozornost. Myslim si, že si rozumíme a vzájemně jsme si sedly. Regi děkuji ti.


Michaela T.10/06/2019Babysitting - via this platform

Paní Regina je nejlepší hlídačka co jsme si mohli přát. Hlídala našeho čtyřletého syna a syn i my jsme byli maximálně spokojeni. Je velmi vstřícná, děti skvěle zabaví , absolutně se jim věnuje, je velmi výtvarně nadaná a tvoří i s dětli. Našeho syna naučila držet tužku, stříhat atd... je velmi spolehlivá, syn si jí velmi oblíbil. JInou už bychom nechtěli :-)


About me

Dobrý den, máme doma 8 letou yourkširku. Bydlím na Praze 8 a již jsme doma hlídali týden čivavu. Nabízím venčení malých plemen nebo hlídání. Pokud máte někdo zájem stačí kontaktovat. Regi

What I would like to know about the of the dog/pet

Availability

Momentálně hlídám v jedné rodině 2 dětičky, odpoledne a dopoledne mam miminka, tak jsem plně vytížena.
Někdy se stane, že mám volno, ale do kalendáře to hned nezaznamenám, tak pokud byste přesto potřebovali pohlidat tak mi napište, reaguji většinou hned a uvidíme co by se dalo vymyslet. Krásný den vaše Regi


Current calendar is not availaible

Certification

Osvědčení o účasti: Nadchněte děti pro tvoření

photos

Where care:

Primary city: Praha » Praha 7 » Praha 8