Kateřina
 Fotky z hlídání
4 hodnocení
  • 44 let
  • Hradištko
  • Kontaktovalo ji už 19 uživatelů
  • Posílá fotky z hlídání mazlíčků
  • Aktivní před 23 dny
  • Odpovídá do: 1 hodina
  •  SPŠ oděvní
  •  VOŠON Praha
  •  Přenocování u mě doma
  •  Návštěva & hraní
  •  Přes den u mě
  •  Malý (do 5kg)
  •  Střední (do 25kg)
  •  Velký (do 40kg)
  •  Obrovský (nad 40kg)
  •  Štěně
  •  Dospělý
  •  Senior
  •  Nemám děti 0-5
  •  Nemám děti 6-12
Jazyky

Kateřina B.

180 Kč/h

350 Kč/den

  • (4)
  • 44 let
  • covid-19 vakcína

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřena identita

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Jana J.10/05/2023Opatrování mazlíčků

Slečna Katka se svojí smečkou bylo přesně to, co jsme potřebovali. Rozumí psí duši a psím potřebám jako málokdo. Využíváme s Katkou i na individuálním výcviku naší AST fenky a vidím ohromné pokroky. A to zaslouží velké uznání a díky, protože naše Ayra je 25kg hora svalů a energie v kombinaci s vlastním názorem, takže to není zrovna jednoduchý pes k výchově …Hodně pomáhají i Katčini psí parťáci, kteří jsou velmi dobře vychováni a připraveni tak přivítat nového kamaráda do smečky a pomoci s výchovou.
Výcvik probíhá přátelsky a s pochopením, s jistotou a ve skvělé atmosféře. Naše fenka se vždy na výcvik, hlídání a na kamarády moc těší!
Komunikace je excelentní, zázemí pro mazlíčky je skvělé. Rozhodně doporučuji.


Eliška Š.30/08/2022Opatrování mazlíčků

Naše první hlídání mimo rodinu, takže jsem byla dost nervozní, ale Kateřina je profesionál, odbourala veškeré mé obavy a naši psí princeznu (německý boxer, 5 let) zvládla na 100 %. Rychlá domluva, Kateřina nám naprosto vyšla vstříc ohledně času, kdy jsme potřebovali hlídat. Skvělý přístup, pravidelné info na WA, jak se princezna má ;-) Jsem ráda, že jsme jako hlídání pro princeznu vybrali právě Kateřinu. Vřele doporučuji!


Veronika V.28/08/2022Opatrování mazlíčků

Paní Kateřina je skvělá. Naše Mauí byla u ní naprosto šťastná a opečovávaná. Paní Kateřina je profesionál a přesně ví co každý pejsek potřebuje. Doporučuji všem, kdo chtějí láskyplný a profesionální přístup ke svému parťákovi.


Michal D.18/08/2022Opatrování mazlíčků

Kateřina nám a hlavně pejskovi maximálně vyšla vstříc. Potřebovali jsme ho nouzově pohlídat na 3 dny. Proběhla rychlá domluva, dokonce pro něj byla ochotná ten den zajet. Pravidelně nám posílala obrázky a videa a byla ochotná nám poradit s problémy, které jsme meli. Je to velká milovnice psů a za její ochotu a úžasný přistup k Noxovi jsme moc vděční.


O mně

Zdravím všechny milovníky domácích mazlíčků. Jmenuji se Katka a je mi 43 let a mám malou chatu v Kersku cca 25km od Prahy se zatravněnou oplocenou zahradou /1300m2/ - viz foto. JSEM ČASOVĚ VELMI FLEXIBILNÍ po celý rok - jsem v ID, ale je nutná dohoda předem.
Mám zkušenost se zdravými psi, s pejsky, kteří potřebují individální péči( česání, podávání léků, hry, relax či aktivity atd..). Neustále se vzdělávám a zajímám se o novinky ze světa zvířat. Zvažuji, kteří psi mohu v daných termínech pohlídat, aby nebyl bázlivý pes v kontaktu s hyperaktivním atd...
Již 11let jsem " pejskař z leknutí" :-) protože mi pod kola auta /zdárně jsem zabrzdila 😉/ skočila moje milovaná fenka Žili . Někdo ji jako půl roční štěně odvezl do lesa a nechal ji tam napospas. Stačilo trochu trpělivosti, důslednosti a hodně lásky a nakonec "zachránila" ona mne, abych stále jen nepracovala. Je mou úžasnou parťačkou. V říjnu 2021 jsem zas já jí pořídila psí parťačku Queenie z moc prima chovatelské stanice na Vysočině. Nyní 2022 je to báječné, laskavé a hravé štěně . Obě moje fenky jsou laskavé k ostatním psům (feny či psi), rozumí 9si z 99% psů a fenka Žili je výchovný pes /chůvička/. Socializujeme i cizí psi všech plemen s trenérkou, kteří neměli v životě tolik štěstí a jsou z útulků či v dočasné péči. Queenie je psí mimino, miluje malé, ale i velké laskavé psi ( kamarádí se mj. s výmarským ohařem) a láskou zahrnuje i naše 3 venkovní kocoury, když se tedy uráčí přijít domů. 😁Všichni kocouři jsou zvyklí na psi. Já i moje rodina milujeme zvířata všech velikostí i ras. Všichni si rádi hrají, stimuluji jejich dovednosti, snažíme se žít podle drobných pravidel v čistém prostředí doma i venku ale s velkou pohodou. Nemáme rádi nic "na sílu..." Jsme v přírodě, pár metrů od lesa, chodíme na procházky, hrajeme si, socializujeme atd... k výcviku používám kliker, pamlsky a trpělivost popř. jiné techniky. :-) Moje fenky bydlí doma na pohovce i v posteli 😇 a nebo v pelí
šku. Stejně tak i naši psí kamarádi. Všichni jsou vítáni aby se u nás cítili dobře a popř. se k nám zase těšili někdy příště. Od mazlení až po hry i odpočinek. 😉🙂

Co bych se ráda dozvěděla o opatrovaném psovi/mazlíčkovi

Rády pohlídáme i vašeho psího parťáka, kamaráda či vyloženě mazlíčka. Při našem prvním setkání se potřebuji o vašem psím kamarádovi dozvědět co nejvíce, jeho denní režim, co má a nemá rád, čeho se bojí, jaké má oblíbené hračky, jak dlouhé procházky vyžaduje atd.. U nás na návštěvě doma byli štěňata i dospělci, borderkolie, yorkšíři, voříšci různých velikostí, bernský salašnický pes, výmarský ohař a pejsci z dočasné péče, nemocní pejsci atd... Zvládáme i HYPERAKTIVNÍ PSI jako typicky např: jack russell teriéry a další, kteří se dají zklidnit, unavit, stimulovat hrou nebo potřebuji cílené zklidnění atd... a nebo naopak pejsky, kteří jsou BÁZLIVĚJŠÍ, bojí se atd...
Nabízím tedy svou 11letou zkušenost se zvířaty. Při hlídání je potřeba dát mj. pejskovi nějaké oblečení majitele, aby netesknil (osvědčilo se čisté triko, tílko s pachem páníčka) a jeho oblíbené hračky popř. pelíšek, na který je zvyklý, aby se u nás cítil jako doma :-) a měl stejně skvělou "dovolenou", jako jeho páníček/ka! :-) Všichni kamarádi spí u mne doma a často i na gauči nebo v posteli, pokud se tam ještě vejdou?! :-) :-) :-)

Základní cenu " OD" je cena za hlídání pro malé psi mám ji uvedenou v profilu, dle povahy a tipu pejska ale vždycky se dohodneme 😉 🙂, preferuji hlídání u mne doma, ale jsem pojízdná i autem - cena odvozu či dovozu psa dle dohody za km. Přikláním se k dlouhodobé spolupráci, aby pes znal prostředí, moje psí holky,cítil se v bezpečí a byl klidný, že si páníček/ka pro něj zase přijedou. Prostě aby byl také "na dovolené" a líbilo se mu u nás...Pokud jde ale o hlídání psů, kteří potřebují individuální péči, jako např. podávání léků, pravidelné česání,další péči o srst, doplňkový stimul, socializace atd. pak je cena individuální po dohodě a konkrétních potřebách psa popř. páníčků. Všichni hlídaní mazlíčci musí být očkovaní / viz dle očkovacího průkazu či pasu/ a odčervení popř. mají obojek či pipetu proti blechám a klíšťatům.
Moc se na nové kamarády těšíme a uvítaly bychom z naší strany potkat se předem /pokud se ještě neznáme/ před prvním hlídáním. Ráda dojedu k vám domů na zkoušku a zdarma a nebo naopak vás rádi přivítáme u nás, abychom věděli, že si všichni dvounozí a čtyřnozí " oboustranně padneme do oka". :-) Jsme kousek od Prahy, Poděbrad, Pardubic atd... V Kersku je krásně a většinou se tu zalíbí i páníčkům.
Nabízíme pomazlení, procházky, hry, dovádění, koupání v jezeře, socializaci, česání, péči o srst ev. další péči dle přání páníčka a pejska. :-) popř. můžeme něco naučit.

Dostupnost

Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština, Němčina a Slovenština

Je to více let, kdy jsem se domluvila plynně německy ale bohužel jsem nebyla nucena němčinu používat. Přesto kde je vůle je i cesta se domluvit. :-) KB

Fotografie

Kde opatruje mazlíčky:

Kde jsem nejčastěji: Středočeský » Nymburk » Hradištko, Středočeský kraj



Kde také bývám: Praha 9



Jsem k dispozici autem - do Prahy cca 25min . Časově jsem po domluvě flexibilní. :-)