Světlana
11 hodnocení
  • 54 let
  • Tábor
  • Kontaktovalo ji už 56 uživatelů
  • Aktivní před 4 dny
  • Odpovídá do: 1 den
  •  asistent pedagoga a učitelka v MŠ
  •  Žehlení
  •  Mytí oken
  • Absolvovala online kurz první pomoci pro děti od OS Českého červeného kříže Praha 1
Jazyky

Světlana K.

250 Kč/h

  • (11)
  • 54 let
  • covid-19 vakcína

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Anna H.10/10/2022Hlídání dětí - rodič na portále

S paní Světlanou byla výborná domluva. Přišla pohlídat mého 2,5 letého syna, který se předem trochu bál, ale paní Světlana jej bez problému zabavila, šli ven a syn si to moc užil. Paní Světlana je zkušená a hlavně moc milá. Mockrát děkujeme.


Petra K.19/09/2022Úklid

Paní Světlana nám přišla uklidit a musím říct, že jsem byla velice spokojená. Za 2 hodiny uklidila dům tak, jak jsme se domluvily. Komunikace s ní byla velice příjemná. Bude u nás uklízet pravidelně, protože se mi líbí její rychlost a kvalita práce.


Monika R.20/07/2022Úklid

Paní Světlanka je neuvěřitelná kouzelnice, pomohla nám za chvilku uklidit domeček tak dokonale, že to ve dvou nezvladneme za celý den. Komunikace je bez problémů, Světlanka je moc ochotná a milá, určitě se těšíme na další spolupráci, doma jsme vyloženě nadšeni 😊


Dana S.02/12/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Světlana jsem oslovila ohledně úklidu, na první dohodnutý termín, kdy si měla prohlédnout byt , nepřijela, omluvila se. Na žádost o nový termín schůzky odpověděla, že se ozve, dosud se ale neozvala.

Dobrý den. u paní Dany došlo k nedorozumění. Když jsem měla dojet v daný termín se podívat na byt, s tím že paní by chtěla uklidit až po novém roce. Moje kapacita byla nyní plná, zdržela jsem se v práci a omluvila jsem se. Podruhé nemohla zase paní a je pravda, že jsem napsala že se ozvu, ale na týden jsem onemocněla. Proto jsme se neozvala a chtěla to napravit tento víkend.
Odpověď od hlídačky

Lucie T.13/07/2021Jiné

Pani |příjmení skryto| byla velice prijemna a ma muj veliky obdiv za ten 6 hodinovy "maraton", ktery u nas bez pauzy stravila u zehliciho prkna. Jeste jednou moc dekuji.


Hana M.09/07/2021Úklid

Paní Světlana je moc šikovná. Mohu doporučit.


Blanka H.28/01/2020Úklid

Paní Kostrounovou jsem oslovila kvůli úklidu pro svou maminku bydlící v Táboře. Byla velmi milá. Došlo k první příjemné schůzce s maminkou a domluvě na úklidu. Ale jelikož byl z její strany termín úklidu zrušen, našla jsem narychlo mamince jinou paní, u níž maminka již zůstala.


Švecová R.14/11/2018Úklid

Velice ochotná a milá,pracovitá. Doporučuji.


Tereza28/12/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Paní je moc milá a doma to má moc hezké čisté a prizpusobene k hlídání dětí.. ...urcite doporučuji...hlidala nam 3mesicni holcicku😉😊


Jitka Š.08/12/2017Hlídání dětí - rodič na portále

S paní Světlanou jsem velice spokojená, je spolehlivá, příjemná, přátelská, ale zároveň profesionální. Ráda budu ve spolupráci pokračovat :).


Hana Z.02/12/2017Úklid

Byla úžasná, pracovala velice rychle a pečlivě. Moc ráda budu pokračovat ve spolupráci s ní!


O mně

Dobrý den. Je mi 54 let. Všem, kteří hledají pomoc s úklidem.

S úklidem mám mnohé zkušenosti, ať už se jedná o úklid ve firmách nebo domácnostech.
Ráda Vám umyji okna, utřu prach, vyluxuji, vytřu podlahy, nádobí, vyžehlím a vše co se domácnosti týká. Na všem se můžeme domluvit. Ráda Vám pomůžu. Budu se na vás těšit.

S pozdravem Světlana

Dostupnost

Kdykoliv . Budu se na vás těšit.


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština, Ruština a Slovenština

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Jihočeský » Tábor, Jihočeský kraj