Jana
5 hodnocení
  • 5 let zkušeností s hlídáním
  • 28 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 22 rodičů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před asi 18 hodinami
  • Odpovídá do: 1 hodina
  •  Střední škola gastronomie a služeb, Liberec
  •  preferuje hlídání: 20 - 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Vlastním auto
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 2 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Skupinky dětí
  • Absolvovala online kurz první pomoci pro děti od OS Českého červeného kříže Praha 1
Jazyky

Jana M. PREMIUM

220 Kč/h

  • (5)
  • 28 let
  • 5 let zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína


PREMIUM

Když hodnocena, tak 4.0 a výše

Ověření alespoň druhý stupeň

Rezervace bez starostí

Rychlejší díky appce

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Hodnocení

Zuzana K.26/03/2024Hlídání dětí - rodič na portále

U paní Jany byl náš 16mesíční synek nadšený. Bylo to první hlídání mimo rodinu a nemohli jsme vybrat lépe. Paní Jana má doma spoustu hraček, na všechno se předem zeptala a poradila, co vzít s sebou, kdyby se malému stýskalo. U hlídání byla i její tříletá dcerka a krásně si spolu vyhráli. Bylo skvělé, že mi při hlídání poslala několik fotek, abych viděla, jak se má.


Lucie S.19/03/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Měla jsem dlouho obavy z hlídání mé dvouleté dcerky “cizím” člověkem, nicméně okolnosti mě dovedly k Hlídačkám a hlavně k paní Janě. A najednou jsou obavy pryč. Eliška z každého hlídání odchází šťastná. Večer si spolu prohlížíme fotky, co Janča během hlídání pořídila a posílala a Eli se směje od ucha k uchu. Jana s malou maluje, chodí na hřiště, hraje si, takže je to skvěle strávený čas v době, kdy já bych se Elišce takto věnovat zrovna nemohla. No a když je doma i Janči dcerka, to teprve začíná ta největší zábava!


t k.07/02/2024Hlídání dětí - rodič mimo portál

Paní Jana je velmi spolehlivá přátelská chůva s empatickým přístupem k dětem .
Mojí dcerku hlídá pravidelně a jsem velmi rád, že je to právě ona komu svěřuji naši malou holčičku. Má aktivní přístup k dětem, podporuje různými hrami jejich rozvoj . Dále beru jako přínosné, že při hlídání je doma i její 3 létá dcerka, která je pro mou holčičku skvělou kamarádkou .
Vždy má doma krásně uklizeno a čisto .
Jsme velmi rádi, že hlídání neprobíhá pouze v bytě, ale že Paní Jana vezme děti ráda buď na nedaleká hřiště, parku, či občas s dětmi podnikne malý výlet . Během dne nám zasílá fotky nebo videa jak se mají a co dělají , což je pro nás velmi příjemné .
Můžu upřímně doporučit všem rodičům, kteří chtějí aby se jejich dítě při hlídání nenudilo a bylo v dobrých rukou .
Moc Paní Janě děkujeme


Petra M.03/01/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Jana je naprosto skvělá! Hlídá mi dceru od jejích 15 měsíců, vždy 1 den v týdnu celý den, fungujeme tak už 3 měsíce. Samozřejmě jsem měla obavu, jak to dcera zvládne, ale nikdy nebyl problém, a to i přes to, že dcera předtím moc hlídaná nebyla.
S paní jsme se na začátku domluvily, jak by to mělo fungovat, a tak to platí, není potřeba si vše několikrát potvrzovat. Jana je naprosto spolehlivá, domá má vždy perfektně uklizeno, s dětmi chodí ven (a to nejen když je venku krásně sluníčko), kreslí si s nimi či jinak s nimi tvoří, doma mají spoustu různých hraček, knížek a vybavení pro děti. Komunikace na jedničku, vždy pošle pár fotek, jak se mají. Při hlídání je doma také dcera paní Jany (cca o rok a půl starší než moje dcera), funguje to skvěle, holčičky si spolu hrají. A také kocour, pro dcerku je to příjemné zpestření.
Je to moje první zkušenost s chůvou a doporučuji všema deseti!


Olga H.04/09/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Slečna se starala o mého dvouleťáka. Měla jsem trochu obavy, aby neplakal, když budu pryč , ale chůva byla úžasná. Se synem si vyhrála a podařilo se jí ho i uspat. Byla velmi empatická a hezky reagovala na jeho potřeby. Určitě chůvu mohu doporučit. Byla velmi nápaditá, aktivní a synovi se od nich vůbec nechtělo. :)


O mně

Hezký den milé maminky a tatínkové, jmenuji se Jana je mi 28 let. Jsem maminka 3. leté dcerky, se kterou žijeme v prostorném bytě s malou zahradou na Praze 6, Dejvice- Hanspaulka. Náš byt se nachází na okraji přírodní rezervace Divoká Šárka, která je skvělá na procházky a venkovní aktivity, v blízkém okolí našeho domu je několik dětských hřišť. Případně 5 minut autobusem se nachází Královská obora Stromovka. Za nepříznivého počasí mám doma spousty hraček, knížek. Ráda budu vaše děti rozvíjet i po kreativní stránce, ať už je to kreslení, stavení, modelování, zpívání, hraní her a další. Záleží, dle toho co bude vaše dítě bavit, určitě se u nás váš drobečk nebude nudit.
Již 5 let pomáhám s hlídáním svých neteří, synovců a dětí přátel. Jsme aktivní rodina, a tak se s námi vaše děti určitě nebudou nudit.
Preferuji dlouhodobé hlídání. Dle zkušenosti je to nejlepší volba pro děti, obzvláště pro ty malé. Lépe tak mezi námi vzniká důvěra, přátelství a pro dítě to pak není žádný stres, když má být s někým jiným než s rodiči. Ale samozdřejme ráda pomůžu i vám, kteří potřebujete jednorázově pohlídat, aby jste šli k doktorovi, kadeřnici a nebo si chtěli jen odpočinout.
Na závěr bych vás chtěla informovat, kvůli možné alergii, že s námi v domácnosti žije kocourek.

Dostupnost

8-20



Kalendář naposledy aktualizován před 2 dny

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

5 let

batolata

5 let

předškoláci

4 roky

dětský školní věk

žádná zkušenost

náctiletí

žádná zkušenost

Zkušenost se speciálními požadavky

Hyperaktivita, Alergie na potraviny a Problémy se spánkem

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Jazyky

Čeština

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 6