Eliška
 
  • 23 let
  • Bechyně
  • Aktivní před 6 dny
  •  Waldorfské lyceum, Příbram
  •  Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, pedagogická fakulta, předškolní pedagogika
  •  preferuje hlídání: 20 - 40 hodin týdně
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Je ochotna hlídat 2 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
Jazyky

O mně

Dobrý den, ahoj,
Jmenuji se Eliška, je mi 23 let. V květnu jsem úspěšně dokončila studium na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích, obor Předškolní pedagogika. Během studia na vysoké škole jsem získala spoustu potřebných a důležitých znalostí v oblasti výchovy a vzdělávání dětí. V rámci studia jsem průběžně absolvovala praxe v mateřských školách, kde jsem pro děti připravovala celodenní programy. Vždy se snažím vycházet z potřeb dětí a přizpůsobovat jim průběh dne. Ráda s dětmi trávím čas a učím se na oplátku i já od nich. Mám přátelské a klidné vystupování. To však neznamená, že s dětmi nedokáži skotačit a dovádět. Ve svém přístupu k dětem se inspiruji v lesní a waldorfské pedagogice. Ráda rozvíjím dětskou fantazii a kreativitu pomocí různých her a výtvarných činností. Mám blízko také k hudbě. Sama hraji na klavír, flétnu a ukulele. Baví mě s dětmi muzicírovat. Dále s dětmi ráda trávím čas venku na čerstvém vzduchu, kde poznáváme společně přírodu a okolí. Dávám dětem prostor pro jejich svobodný rozvoj, zároveň však pro ně vytvářím takové prostředí, ve kterém se budou cítit bezpečně a budou v něm nacházet přiměřené množství podnětů vzhledem k věku dítěte. Pokud se vyskytne nějaký problém, snažím se pro děti být maximální možnou oporou a motivovat je ke společnému řešení. Empatickou reakcí provádím dítě jeho emocemi a společně se s nimi učíme pracovat. Rozhodně nejsem zastánce potlačování emocí u dětí.
Hodnoty, které považuji za důležité a které se svým příkladem dětem snažím předávat jsou spolupráce, prosociální cítění, empatie, láska k přírodě a lidem.
Ve svém volném čase ráda čtu, hraji na klavír, chodím na dlouhé vycházky se svou fenkou Elvírou, vařím a cestuji.
Už se těším na čas strávený s Vámi a Vašimi dětmi. Jsem zvědavá čím vším se vzájemně obohatíme a jaká nás čekají společná dobrodružství :).

Dostupnost

Mohu kdykoliv :)



Kalendář naposledy aktualizován před 6 dny

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

žádná zkušenost

batolata

žádná zkušenost

předškoláci

3 roky

dětský školní věk

žádná zkušenost

náctiletí

žádná zkušenost

Zkušenost se speciálními požadavky

Poruchy autistického spektra, Hyperaktivita a Alergie na potraviny

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj a Kreslení, malování

Hraní divadla, učím se chodit na slackline a žonglovat, hra na kytaru, klavír, flétnu, lyžuji, jezdím na snowboardu, baví mě abstrakce a hra s barvami.

Jazyky

Čeština

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Jihočeský » Tábor » Bechyně, Jihočeský kraj