Jana
2 hodnocení
  • 9 let zkušeností s hlídáním
  • 27 let
  • Brno
  • Kontaktovalo ji už 62 rodičů
  • Aktivní před 4 dny
  •  Gymnázium Zlín - Lesní čtvrť
  •  Masarykova Univerzita, Přírodovědecká fakulta, Geografická kartografie a geoinformatika
  •  preferuje hlídání: do 20 hodin týdně
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Je ochotna hlídat 3 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Jana M.

250 Kč/h

  • (2)
  • 27 let
  • 9 let zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Studentka Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity, oboru Geografická kartografie a geoinformatika (podzim 2016 - 5. semestr, 3. ročník). Maturitní vysvědčení z gymnázia. Maturitní zkouška z anglického jazyka. Certifikát o absolvování kurzu Školení animátorů v turismu.

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Soňa J.21/11/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Slečna Jana hlídala moje holčičky (5 let s poruchou PAS a 3,5 roku), když byly nachlazené a nemohly jít do školky. S hlídáním jsme byli velice spokojení, holčičky byly taky moc spokojené:-) Můžeme jen doporučit:-)


Magdalena L.29/03/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Jsme s péčí Janičky o naše děti trvale nesmírně spokojeni. Neumíme si v podstatě představit lepší hlídačku. Janička je milá, má kultivovaný projev, je charismatická, spolehlivá, a také velmi pěkná :-) Děti ji mají moc rády a těší se na čas strávený s ní, přestože se věnují i přípravě do školy.


O mně

Milí rodiče,

jmenuji se Jana, je mi 29 let, studovala jsem kartografii na Masarykově univerzitě v Brně a momentálně pracuji test engineerpro belgickou banku. Mám jednoho mladšího bráchu Pavla.

S hlídáním dětí mám bohaté zkušenosti. O prázdninách jsem se dvakrát zúčastnila ozdravného pobytu pořádaného v Černé Hoře jako výchovná pracovnice. Po dobu dvou týdnů jsem se starala o 10 dětí ve věku 11-15 let, které se léčily buď s ekzémy, alergiemi nebo astmatem.
V roce 2015 jsem strávila prázdniny ve Španělsku jako au-pair. Starala jsem se o dvě děti ve věku 6 a 8 let.
V průběhu školního roku jsem již navštěvovala několik rodin, ve kterých jsem hlídala dvě děti věkově 4-11 let. S dětmi jsme chodili na hřiště, na procházky, těm starším jsem pomohla s domácími úkoly, s těmi mladšími jsem si hrála a kreslila. Mimo jiné jsem s nimi procvičovala i angličtinu. Kromě tohoto jazyka ovládám velmi dobře i španělštinu, takže v případě zájmu, můžu děti naučit i základy z tohoto jazyka.
Díky této platformě jsem navštěvovala dvě rodiny. První z nich jsem navštěvovala od září 2015. S dětmi ve věku 9 a 11 let jsem se učila do školy a po splnění školních povinností jsme si hráli. Druhou rodinu jsem navštěvovala od února 2017 a mým úkolem byl úklid bytu (koupelna, wc, vysátí všech prostor a umytí podlahy) a později také hlídání dvojčat batolat.

Ve svém volném čase ráda cestuji a poznávám nová místa. Velmi často také sportuji: hraji tenis, squash, badminton, stolní tenis, běhám, lyžuji, plavu a mnoho dalšího. Baví mě také studium jazyků. V průběhu školky a základní školy jsem chodila do sokola, zúčastnila jsem se i dvou všesokolských sletů pořádaných v Praze a Liberci.
Na základní škole jsem 4 roky zpívala ve školním sboru. Na základní umělecké škole jsem v hudebním oboru navštěvovala hru na kytaru. Zúčastnila jsem se dvou krajských soutěží a studium kytary jsem ukončila absolvováním II. stupně (14 let). Kromě toho jsem na základní umělecké škole navštěvovala i výtvarný obor, který jsem ukončila absolvováním I. stupně (9 let).

Těším se na případné shledání.

S pozdravem,
Hlídačka Janča :)

Dostupnost

nárazové hlídání po předchozí domluvě, pouze víkendy


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

žádná zkušenost

batolata

1 rok

předškoláci

2 roky

dětský školní věk

7 let

náctiletí

5 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Alergie na potraviny

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Doučování dětí

Matematika

Český jazyk

Angličtina

Individuální
celková příprava

Jazyky

Čeština, Angličtina a Španělština

Z anglického jazyka jsem maturovala na úrovni B2. Dva roky jsem také docházela k rodilé mluvčí. Španělský jazyk jsem se začala učit na gymnáziu. Při pobytu ve Španělsku jako au-pair jsem se dostala na velmi dobrou komunikativní úroveň.

Kurzy

Animátor volného času

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Jihomoravský » Brno » Brno-střed