Mária
 
  • 14 let zkušeností s hlídáním
  • 57 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 129 rodičů
  • Aktivní před 4 dny
  •  Gymnázium
  •  Filozofická fakulta, Historie, Deutsch
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: do 20 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Je ochotna hlídat 2 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Mária R.

220 Kč/h

  • 57 let
  • 14 let zkušeností s hlídáním

O mně

Profesionální hlídání. Flexibilní, kreatívní hlídačka, s pedadogickým VŠ vzděláním a praxí také v cizině, plus speciální odborní kurzy- spec. odb. vzdělání pro děti 0- 6r, kurz první pomoci. Jsem profesionálka v odboru, přístupem k dětem i k rodičům. Milí rodiče, ráda poskytnu veškerou pomoc s hlídáním, ve vaší domácnosti, hřišti, vyzvednutí ze školky a školy, počas Vaši zaneprázdněnosti večer, o víkendu dle dohovoru. Absolutně profesionální přístup k dětem. Ve speciální péči pomůžu se vzdorovitostí, zlostí, pláčem, hyperaktivitou, PAS, s rozvíjením mluvení dětí, motoriky, s adaptací na změněné podmínky, homesharing.
Poskytuji kompletní starostlivost na základĕ pedagogického vzdělání, navíc také alternativní - montessori, waldorf plus další vzdělání v oboru spec.péče o dítě, hlídání, zkušeností a vstřícnosti, přizpůsobivosti a kreativity. Jsem klidná, trpělivá a veselá, kamarádská s komunikačními, organizačními schopnostmi pro vytváření příjemného, podnětného a tvůrčího prostředí, se znalostí cizího jazyka/ němčiny, hudby, zpěvu, tance, baletu a zážitkových technik, animací. Respektuji rodinu, jsem mimořádně spolehlivá, dochvilná, moje péče je všestranná. Dovedu si poradit s s rozvíjením mluvy, s hyperaktivitou ADD, ADHD, alergiemi, negativními emocemi a ostatními specielními potřebami Vašich dětí. Možná je též aktivní dvojjazyční péče, německy. Záleží mi na pozitívním pocitovém vývoji dětí, nejlépe 0-6 let.
Věnuji se výhradně jen dětem, min
4hodiny denně/ 20h - pravidelná, týdenní péče. Poskytuji také jednorázovou péči, v případě nutného času u - lékař, úřad, jiné po domluvě. Dite můžu taky vyzvednout, respektuji přání rodiče. Pečuji o dítě skvěle komplexně. NE domácí uklízení.

Komunikace: česky, slovensky, německy Termíny: po až pá, dopoledne/odpoledne, flexibilně, dle potřeby a domluvy i víkendy. Noční hlídaní. Mimořádne v době nemoci jen u dětí, které již znám.
Výše odměny se odvíjí od počtu hodin, frekvence a dojezdnosti. V případě min. 15h, pravidelného, plánovaného hlídání je možná výše odměny dohodou. Opakované hlídání doporučuji zejména také pro děti. Specielní hlídaní má jinou klasifikaci a taky dle specifických požadavek rodiče. Na první střetnutí s dítětem si vyhrazuji jednu hodinu. Kvůli relevantním výsledkům doporučuji min. 4h vícekrát opakovaně v týdnu. Pomůžu a také poradím. Místo: Praha, Tel. whats app
Vážení a milí rodičia, ponúkam odborné kreatívne a taktiež aj špeciálne hlídanie detí od 0 do 6 rokov. Som profesionálka.
Odbornosť: VŠ pedagogické, dlhoročná prax i špeciálna zahraničná, plus opatrovateľský diplom, kurz prvej pomoci.
Osobnostné predpoklady : Príjemná, vnímavá, komunikatívna, priateľská, trpezlivá a cieľavedomá, spoľahlivá, dochvíľna. Rešpektujem rodinu.
Kreatívne opatrovanie, tiež špeciálne, zamerané na vzdorovitosť/ zlosť, plač, obtiaže s hovorením, iné, aj špeciálnejšie potreby detí ako ADD, ADHD, PAS a iné. Homesharing. Postarám sa a strávim s deťmi čas doma, pri hrách, na ihrisku inšpiratívnymi hrami pre deti do predškolského veku, domácimi úlohami u starších. Deťom poskytnem pravidelnú vývojovú starostlivosť v zameraní, ktoré si rodičia sami zvolia. Kreativita: Trojjazyčná komunikácia. Podporím výtvarné nadanie, hudobný prejav klavír, spev, tanec a balet, animáciu, hry rozvíjajúce schopnosti a zručnosti. Tiež rôzne formy pomoci, poradenstvo predškolské, školské. Venujem sa výhradne len všestranným činnostiam s dieťaťom. Odporúčam kvôli relevantným pedagogicko- psychologickým výsledkom minimálne 4 hodiny v týždni opakovane. Dieťa dostane zdravú svačinku. Opakované, resp. pravidelné stretnutia je pre dieťatko maximálne dôležité. Prvé zoznamovacie stretnutie s dieťaťom trvá 1 hodinu. Odmena sa odvíja od počtu detí, hodín, frekvencie a dojazdnosti. Stále, opakované hlidanie, min. 15 h v týždni-výška odmeny dohodou.
Komunikácia: slovensky, česky, nemecky, Prax a skúsenosti. Komlexné pedagogické VŠ vzdelanie, dlhoročná prax i v cudzine, špeciálne odborné semináre a kurzy, plus odb. špecializácia pre deti 0- 6 r, výchova vlastných detí, detí v dvojjazyčných rodinách. Som ústretová a flexibilná. Pomôžem, aj poradím. Očkovaná.

Miesto:
Praha, pref. 1-4, nie je ale podmienkou, tel. whatsap

Dostupnost

sms, do 23.00h

Praha 1-4
každý den do 24.h



Kalendář naposledy aktualizován před 3 dny

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

10 let

batolata

10 let

předškoláci

13 let

dětský školní věk

13 let

náctiletí

20 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Poruchy autistického spektra, Diabetes, Astma, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem, Problémy s viděním, Problémy se sluchem, Epilepsie a Speciální potřeby

Nespecifikované poruchy, jejich kombinace, napr. vzdorovitost, zlost, problémy s komunikací, zdanlivě nedůvodný pláč, hyperaktivita, PAS...jiné

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

domáci úkoly, animace a scénický projev/divadlo, kreslení, psaní textů, spěv, dopravní výchova, fyzická zdatnost

Jazyky

Čeština, Angličtina, Němčina, Ruština a Slovenština

čeština, nemčina, ruština

Kurzy

Specielní, kromě pedagogického VŠ vzdělání s praxí také v cizině, speciálnimi --waldorfská, montessori, kurz opatrování dětí s mezinárodní platností. Kurz první pomoci, dobrovolník ČK.

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 4