Barbora
2 hodnocení
  • 10 let zkušeností s hlídáním
  • 29 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 24 rodičů
  • Aktivní před 4 dny
  •  Církevní střední zdravotnická škola Jana Pavla II. - Veřejnosprávní činnost = NEDOKONČENO
  •  preferuje hlídání: 20 - 40 hodin týdně
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Je ochotna hlídat 3 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Barbora C.

100 Kč/h

  • (2)
  • 29 let
  • 10 let zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Hodnocení

Jiří D.01/05/2024Úklid

Slečna je sluníčko, pečlivá, precizní a má systém. Naprosto doporučuji. Byl jsem spokojen. Domluva je s ní výborná a ještě dokáže poradit. Je komunikativní. Už se těším na další návštěvu.


Vladimír Č.18/03/2023Úklid

Dobře provedený úklid. Slečna byla pečlivá a umyla i nádobí. Mohu doporučit.


O mně

Jmenuji se Barbora, narozena 9.3.1995 - je mi 27 let.
Mám absolvovaný Akreditovaný kurz - Pracovník v sociálních službách.

Momentálně pracuji jako občasná chůva / doučovatelka, a pak také pracuji jako brigádnice pro Albert jako skladnice. Hlídáním a doučováním dětí se věnuji už několik let. Začínala jsem jako chůva svého synovce a další děti příbuzných v rodině. Poté jsem pracovala jako chůva a doučovatelka pro jednu dívku na druhém stupni základní školy s diagnostikou poruchou pozornosti a hyperaktivitou a jejího 4 letého bratra. Zvládala jsem zároveň oba dva hlídat a zároveň při hlídání dívku i doučovat a zabavit jejího bratra, aby bylo na doučování dívky dostatek času i prostoru.

Mám zkušenosti s doučováním dětí se speciálními vzdělávacími potřebami (hyperaktivita, poruchy pozornosti, dyslexie, dysgrafie, atp.).

Rozumím si s dětmi jakéhokoliv věku. S těmi nejmladšími rádi něco vytváříme, hrajeme si s spolu, jdeme se projít ven na procházku, nebo si jdeme hrát na hřiště. Ukládání dětí mi také nedělá problém. Starší děti zabavím společenskými hrami, procházkou, komunikací, hrami, zkrátka cokoliv co je bude bavit a co bude pro ně vhodné. Dále starším dětem také mohu pomoci s domácími úkoly, či je mohu doučovat.

Preferuji využití veškerého času vytvářením a rozvojem kreativity, hraním společenských a naučných her, nebo je zkrátka mohu vzít ven. Aktivně vyplním čas zábavou, hrami, komunikací atp.

Mám k dětem láskyplný přístup a mám pro ně pochopení, dostatek trpělivosti, porozumění a také spoustu zábavy.

Dostupnost

Jsem časově flexibilní a mohu se přizpůsobit časově.


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

2 roky

batolata

2 roky

předškoláci

1 rok

dětský školní věk

3 roky

náctiletí

1 rok

Zkušenost se speciálními požadavky

Astma, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem, Problémy s viděním, Problémy se sluchem a Speciální potřeby

Mám zkušenosti s doučováním dětí se speciálními vzdělávacími potřebami (hyperaktivita, poruchy pozornosti, dyslexie, dysgrafie, atp.). Sama trpím ADHD (porucha pozornosti s hyperaktivitou) a tak díky práci sama na sobě vím, jak pracovat s těmito dětmi a jak je doučovat tak, aby se látku naučili, ale také ji pochopili. Umím doučovat také i pomocí různých vzdělávacích her.

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Školní dramatický kroužek, sbor - zpěv, taneční kroužek a také mám dobré výtvarné nadání (vlastním také portfolio s mými výtvory k nahlédnutí). Sportovní aktivity - Házená, fotbal, vybíjená, basketbal, lakors, volejbal..

Jazyky

Čeština, Angličtina, Němčina a Slovenština

Zvládám doučovat anglický a německý jazyk děti na prvním stupni základních škol. Vím, jak pracovat, doučovat a celkově přistupovat k dětem s hyperaktivitou i s poruchami pozornosti. Při studiu jsem docházela na lekce znakového jazyka.

Kurzy

Absolvován Akreditovaný kurz - Pracovník v sociálních službách.

Péče dle zákona o sociálních službách

Poskytuji také služby dle zákona o sociálních službách (z.č.108/2006 Sb.)
Stáhnout dokument

Hlídačky.cz nekontrolují, že dokument opravňuje hlídačku poskytovat sociální služby ve smyslu zákona z.č.108/2006 Sb.

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 11



Kde také bývám: Praha-Újezd



Bydliště Praha 11 - Háje, ale často se pohybuji po celé Praze, tudíž není problém za prací dojíždět. Své služby (a s tím související zkušenosti v oboru) nabízím a uplatňuji u klientů nejen jako pečovatelka/ošetřovatelka a chůva pro děti, mazlíčky, či seniory, ale také vykonávám úklidové služby (Zkušenosti s úklidem - hlavní pracovní poměr jako úklidová služba ve firmě Autovars).