V Hlídačky.cz nás zajímá vše, co zlepší bezpečí pro děti, což jde ruku v ruce s aplikací Annie Baby Monitor, která umožňuje mít vaše děti pod dozorem, i když je zrovna nemáte na očích.

image_processing20230905-28545-8qefev.jpg

Hlídačky.cz a Annie Baby Monitor spojily své síly dohromady, aby hlídání dětí ještě více usnadnily nejen rodičům, ale i chůvám, pro které je bezpečnost vašich dětí stejně důležitá, jako pro vás.

Co všechno Annie Baby Monitor nabízí?

Aplikace Annie Baby Monitor je moderní alternativou k tradičním hardwarovým chůvičkám určeným pro monitoring dětí.

“Postačí starší chytrý telefon co máte v šuplíku…”

Díky tomu odpadá nutnost pořizování dalšího zařízení, postačí třeba starší chytrý telefon co máte v šuplíku. Jednoduše stačí spárovat dva chytré telefony, nebo jakékoli jiné chytré zařízení, Android či iOS, a můžete začít využívat všech výhod, které Annie Baby Monitor nabízí.

Je vybavená moderními a spolehlivými funkcemi, mezi které patří:

  • detekce pohybu i zvuku

  • obraz v obraze

  • obousměrná možnost komunikace

  • video monitoring

  • systém nočního vidění

  • pouštění ukolébavek a bílého šumu

  • …a spousta dalšího. 

 

Oproti klasickým hardwarovým chůvičkám má aplikace Annie Baby Monitor neomezený dosah díky připojení aplikace na wifi nebo mobilní data.


O dění kolem dětí tak budete mít neustálý přehled, ať už jste kdekoli - na zahradě nebo v práci. Kdekoliv chcete vidět, jak se doma miminku s chůvou daří.

(Introducing the Best Nanny Cam - Annie Baby Monitor)

Speciální nabídka pro rodiny na Hlídačky.cz

Rodinám na Hlídačky.cz nabízíme exkluzivní slevový kód HLIDACKY50 na používání aplikace Annie Baby Monitor. Se slevou 50 % a pokročilými funkcemi aplikace budete klidnému pocitu, že je o vaše děti dobře postaráno, zase o kousek blíž.