Michaela
28 reviews
  • 50 years
  • Praha
  • 112 users have already contacted her
  • Booked repeatedly
  • Activity about 2 hours ago
  • Response time: 7 hours
  •  Obchodní akademie Praha
Languages

Michaela K.

400 Kč/hour

  • (28)
  • 50 years

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Řidičský průkaz skupiny B od rokou 1991. Střední ekonomická škola v Praze 2, obor Všeobecná ekonomika. Státní jazyková zkouška z italského jazyka.

Verified e-mail and phone number

Verified identity

Criminal Record

documented online · at the time of inspection not older than 3 months

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Krisztika P.03/02/2024Cleaning

Spokojenost.


Patrik N.11/01/2024Cleaning

Spolehlivost, pečlivost a rychlost za přiměřenou cenu.
Děkuji a těším se na další spolupráci.


Daniela V.12/12/2023Cleaning

V průběhu 8 let jsem měla několik paní na úklid, ale až s paní Míšou jsem pochopila, jak má vypadat pořádný úklid. Její síla a jedinečnost je v řešení detailů. Krom „běžného“ úklidu vždy udělá nějakou třešničku na dortu a já se moc těším domů jak to tam bude vypadat.


Miroslav M.06/05/2023Cleaning

Uklízečka, kterou jsme si najali, byla naprosto skvělá a náš domov nyní září čistotou a svěžestí. Její pozornost k detailům a profesionální přístup byly naprosto ohromující, což nám poskytlo pocit pohodlí a spokojenosti. Komunikace s ní byla hladká a efektivní, což nám umožnilo rychle a snadno domluvit čas uklízení. Velice si vážíme jejího nasazení a úsilí, které vynakládá při práci, a rádi ji doporučujeme ostatním. Bezpochyby je to uklízečka, na kterou se můžeme spolehnout, a s radostí ji opět využijeme v budoucnu.


Michaela H.25/03/2023Cleaning

Přestože nám po 2 úklidech spolupráci zrušila, musím hodnotit pozitivně. Úklid v naprostém pořádku a její práce je velmi efektivní. Komunikace i dochvilnost v pořádku.


Erika V.17/01/2023Cleaning

Míša k nám chodí už niekoľko mesiacov upratovať celý dom a sme veľmi spokojni. Je spoľahlivá, starostlivá, ochotná, dá sa s ňou dohodnúť a záleží jej na výsledku. Vrelo odporúčam.


Petr K.21/11/2022Cleaning

Perfektní úklid, efektivní a pečlivá práce, příjemná komunikace a spolehlivost. Doporučuji!


David T.02/08/2022Cleaning

Za me obrovska spokojenost, velice dekuji za zcela bezchybny uklid👍. Spolehliva, pecliva a navic moc mila pani.


Kateřina C.26/07/2022Cleaning

Uděluji maximální počet hvězdiček! Paní Míša je pečlivá a šikovná, je opravdu radost projít se uklizeným bytem po jejím odchodu :) A k tomu všemu je i moc milá. Doporučuji na 100%.


Mgr. I.08/12/2021Cleaning

Kdybych mohla, tak tech hodnoticich hvezdicek udelim 1.000 ⭐️
Pečlivá!! Smysl pro detail a clovek na tom spravnem miste, to je pani Michaela.
Dekujuuuu tisickrat. Na svou koupelnu se chodim po uklidu p. Míši stale divat 🥰 a nemuzu se vynadivat te čistoty.


Alexandra J.06/11/2021Cleaning

100% spokojnosť. Dala by som i 10 hviezdičiek, ak by to šlo. Paní Míša je užasná. Má neskutočné oko na detaily, ktoré vlastne predlžujú pocit z dokonale čistého a upraveného bytu. Úklid je precízny a hodiny strávené u nás sú skutočne poctivo odpracované. Na každú jej návštevu sa vlastne tešíme.
Flexibilita, ochota a skvelá komunikácia sú v jej prípade samozrejmosťou. Dúfam. že už nikdy nebudeme musieť hladať niekoho nového.


Petr K.03/11/2021Cleaning

Maximalni spokojenost! Pani Misa jiz na prvni schuzce pusobila energicky a pozitivne. Co se tyce uklidu, tak u nas panuje maximalni spokojenost. Uklid vzdy probiha do posledniho detailu. Pani Misa od nas ma deset hvezdicek.


Veronika S.30/10/2021Cleaning

S pani Michaelou jsme byli moc a moc spokojeni. Moc mi pomohla a vysla ve vsem vstric. Uklid byl precizni. Tesim se na dalsi setkani.


Veronika C.19/10/2021Cleaning

Jde vidět, že paní Míšu úklid opravdu baví. Úklidu se ihned chopila a šlo jí to vskutku velice rychle. Po mém příchodu celý byt voněl a vše bylo krásně uklizeno. Mohu jen dále doporučit. Určitě se na Míšu ještě s úklidem do budoucna obrátím . Doporučila mi také efektivní čistící prostředky.


Veronika K.06/10/2021Cleaning

Pani Michaela u nas uklizi pravidelne a je skvela! Je velmi sikovna a vzdy spolahliva. Jednoznacne odporucam.


Chrysula K.04/10/2021Cleaning

Paní Michaela u mne uklízí již asi 2 měsíce, s její prací jsem velice spokojená, veškeré činnosti vykonává pečlivě a ochotně. Je velice milá, ochotná a spolehlivá.
Jsem velice ráda, že jsem si jí vybrala a vřele jí doporučuji.

Konstandopulu


Adéla M.14/09/2021Cleaning

Paní Míšo, děkuji. Při prvním úklidu jsem s důvěrou zanechala paní Míšu u nás doma samotnou. Konečně jsem měla klid, že doma bude uklizeno a já si mohu pohrát s dětmi na hřišti. Je nádherně uklizeno, bohužel hned přišly děti a už to tu revidují :) Vytknout bych ale neměla co. Paní Míša přišla na čas, což velmi oceňuji. Doufám v co nejdelší spolupráci. Ještě jednou díky, Adéla


Daniela O.03/09/2021Cleaning

V paní Michaele jsem našla zkušenou, energickou a naprosto spolehlivou bytost. Po delším hledání v ní mám vše, co jsem potřebovala. S úklidem si hravě poradí po všech stránkách, má kreativní nápady a nic není problém. Moje domácnost perfektně prokoukla. Moc děkuji a doufám v trvalou spolupráci.


Zuzana S.27/08/2021Cleaning

S Míšou jsme se dohodli na pravidelných úklidech. Je milá, rychlá a pečlivá. Jakýkoli požadavek není problém, časově mi také vyšla vstříct. No prostě není vůbec nic, co by se dalo vytknout. Rozhodně tuto spolupráci nemám v plánu vypovídat :-)


Michael H.26/08/2021Cleaning

S paní Michaelou jsme po prvním úklidu naprosto spokojení. Usměvavá a sympatická paní, bezproblémová a rychlá domluva, následný úklid byl rychlý, přesto pečlivý, rozhodně mohu doporučit :)


Lucie20/08/2021Cleaning

Paní Michaela mne sama kontaktovala na |link hidden| . Domluvily jsme se na termínu, který 1x změnila, poté přišla o 10min později. Když jsem jí ukázala byt a objem práce sdělila mi, že je alergická na kočky které mám a odešla. Byt mám hezký, nový a úklid byl jen povrchový. Nechala mě bez pomoci úklidu před rodinnou oslavou a způsobila mi dosti nepříjemné chvíle. Pokud má opravdu nějakou silnou alergii na zvířata, mohla se informovat raději předem. Nedoporučuji!!! Moje první zkušenost na |link hidden| doufám, že jsou zde spolehlivější hospodyňky.

Dobrý den, paní Lucie, především bych se Vám ráda omluvila za způsobené komplikace. Co se týče "přesunutí termínu": poté, co jste projevila zájem o spolupráci, jsem Vám dne 12/8 nabídla dva možné termíny; a to 13/8 a 17/8. Odpověděla jste mi 15/8 s tím, že preferujete 17/8. Tentýž den (15/8) jsem Vám prostřednictvím SMS odpověděla, že tento termín mám již obsazený (reagovala jste po 3 dnech). Poté jsem Vám nabídla další nejbližší možný termín, a to hned středu 18/8, nebo pátek 20/8. Zvolila jste středu. K mému zpoždění: ano, skutečně jsem se opozdila. Zpoždění (o 7 minut) bylo bohužel způsobené GPS, která mne na křižovatce navigovala opakovaně do jiné ulice. Za toto jsem se Vám omluvila a Vy jste omluvu přijala. Děkuji za Váš komentář, byť je negativní; pomohl mi však k doupřesnění informací o mě - alergii na kočičí mazlíčky jsem na svém profilu již doplnila. Ještě jednou se omlouvám a zůstávám s pozdravem. Michaela
Sitter's response

Ondřej S.15/08/2021Cleaning

S paní Michaelou jsem naprosto spokoný. Uklízí nám velký dům a vždy je vše v pořádku, tak jak jsme se domluvili. Jak co se týká kvality, tak i času.
Navíc mi vychází nadmíru vstříc, když občas změním naše domluvené termíny.
Všem paní Michaelu doporučuji.


Natálie L.13/08/2021Cleaning

Mám pro paní Michaelu jen samá slova chvály. Nejenže je velmi příjemná, sympatická paní s elánem na rozdávání, ale je i velmi samostatná, pečlivá a dokáže najít nepořádek i v pro jiné čistém bytě. Tímto bych jí chtěla poděkovat za krásnou proměnu v nablýskaný domov a těším se na budoucí setkávání.
Důkazem o jejím umu nechť je spokojenost našeho největšího kritika (psa), který si po příchodu domů její práci ihned zamiloval a poválel se na čerstvě srovnaném gauči.


Pavlína P.08/08/2021Cleaning

Má první zkušenost s úklidem domácnosti je pozitivní. Paní Míša stihla vše potřebné a ještě byla dobrovolně "přesčas" :). Zanechala jsem ji s klidem doma samotnou. Koupelna precizní a takhle složenou skříň jsem měla naposledy od maminky :). Doporučuji.


Klára B.05/08/2021Cleaning

Sháněla jsem někoho na dlouhodobou spolupráci, proto můj požadavek byl nejen sehnat někoho, kdo mi pomůže s úklidem (který bude proveden podle mých představ:-)), ale i to, aby člověk, který k nám bude chodit pravidelně domů byl milý a usměvavý, a to jsme v Míše našli;-)


Martin U.04/08/2021Cleaning

Paní Michaelu všem doporučuji. Zvláště oceňuji rychlou a hladkou dohodu na všem. S úklidem samotným jsem velmi spokojený (i v porovnání s předchozími pomocnicemi). Je vidět, že M. má schopnost orientace na detail a že dává do práce úsilí navíc.


Barbora K.27/07/2021Cleaning

Když paní Míša přišla k nám do domácnosti a poprvé uklidila zjistili jsme, že všechny naše předchozí pomocnice nestály za nic. Míša je opravdu pořádku královna. Prach utřela i na místech, o kterých jsem nikdy nevěděla. Domluvili jsme se rovnou i na úklidu kanceláře. S Míšou jsme velmi spokojení a nehodláme ji vyměnit ani za zlatou cihličku.


Martin M.26/07/2021Cleaning

Pani Michaelu som mal na úklid po vymaľovaní celého bytu a pred ukončením nájmu. S prácou som maximálne spokojný a oceňujem profesionálne a zároveň milé jednanie.


About me

Unavují Vás domácí práce, nebo jste časově vytížená? Pak jsem tu pro Vás. S všestranným úklidem mám bohaté zkušenosti. Úklidové práce mne hodně baví a zároveň nabíjí. Mám ráda čistotu a pořádek a mám radost, když jsou za mnou vidět patřičné výsledky. Pokud chcete mít doma rychle, avšak kvalitně uklizeno, kontaktujte mne, prosím. Čistící prostředky použiji ty Vaše, s případnou možností jejich obstarávání (samozřejmostí je vždy doložení řádné účtenky).
Důležité: domácí mazlíčci jsou v pořádku, jen na kočky mám alergii.
Děkuji, hezký den.
Michaela

Languages

Čeština

Where clean:

Primary city: Praha » Praha 10