Petra
13 reviews
  • 46 years
  • Praha
  • 345 users have already contacted her
  • Booked repeatedly
  • Activity 1 day ago
  • Response time: 11 hours
  •  Gymnázium
  •  ironing
  •  cleaning windows
  •  Car cleaning
Languages

Petra L. PREMIUM

420 Kč/hour

  • (13)
  • 46 years


PREMIUM

When rated, then 4.0 and higher

Verification at least the second grade

Bookings without worries

Faster thanks to the app

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Karlínské gymnázium Praha. Řidičský průkaz skupiny B od roku 2010.

Verified e-mail and phone number

Criminal Record

documented online · at the time of inspection not older than 3 months

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Tereza B.09/03/2024Cleaning

Doporučuji. Domluva bezvadná a skvěle umytá okna. Děkuji.


Linda K.22/09/2023Cleaning

Profesionalny, mily pristup od prvej komunikacie po dokladny uklid. Hladala som niekoho s okom pre detail, pretoze mam 90m2 byt plny zakuti a skrytych kutov, plus priatela alergika, takze na zanedbany prach je u nas cuch. Pani Petra prisla na prvy uklid a hoci som bola pripravena vsetko podrobne vysvetlit a kludne aj spisat, ona sama rychlo poukazala na to, co byt potrebuje a na co je nutne sa zamerat. Dokonca si vsimla veci, ktore aj mne ubehli. Proste profik jak sa patri. Vsetko sme si medzi sebou nastavili tak, aby boli ocakavania a potreby oboch stran uplne jasne — a presne takyto pristup som hladala a mala problem doteraz najst. Po prvom uklide mam vyborne pocity a tesim sa, ze som nasla niekoho, na koho je jasny spolah. Pani Petra vie co robi a som presvedcena, ze moj byt je odteraz vo skvelych rukach. Vrelo odporucam!


Jiří K.04/05/2023Cleaning

Byli jsme spokojeni. Děkujeme


Tereza V.27/02/2023Cleaning

Paní Petra u nás dělala generální úklid. Strávila v malém bytě (45m2) sice 8 hodin, ale vzala (mimo jiné) přesně ty chuťovky, které člověk při běžném úklidu přejde - rámy obrazů, vršky skříněk (včetně kuchyňských), vypínače, rámy dveří, radiátory atd. Kromě toho zvládla i zbytek bytu - mytí oken, koupelna, WC, kuchyň včetně trouby a lednice, podlahy a další drobnosti. Paní Petru mohu doporučit a děkuji :-)


Andrea J.14/09/2022Cleaning

Pani Petru mohu jedine doporucit. S uklidem jsme byli nad miru spokojeni a komunikace s ni je naprosto bez problemu. Jeste jednou dekujeme :)


Marta h.13/08/2022Cleaning

Paní Petru mohu doporučit. Myla okna včetně střešních velmi kvalitně včetně rámů v našem rodinném domě. Byla rychlá, ani jsem o ní nevěděla. Příjemná, spolehlivá , pečlivá paní. Děkuji moc Marta H.


Kateřina P.17/06/2022Cleaning

Petra je úžasná! Velmi flexibilní, ochotná - přišla ještě ten samý den, kdy jsem úklid poptávala. Přišla přesně a pracovala rychle, efektivně. Extrémně zabordelený byt uklidila za 3 hodiny tak, že se vše lesklo a vonělo. A to vše ještě s úsměvem a laskavým přístupem. Těžko chtít víc. Určitě všem doporučuji a já ještě jednou moc děkuji.


Jana L.17/04/2022Cleaning

Petru mohu doporučit. Domluva ohledně úklidu byla rychlá. Petra spolehlivě dorazila v dohodnutém termínu, krásně mi uklidila hodně zaneřáděný byt a navíc je to příjemný člověk, takže spokojenost.


Dennis W.01/09/2021Cleaning

Petra was very friendly and helpful in all communication, spoke English well. Her cleaning met, and exceeded, the expectations, all done thorough and efficient.


Kateřina J.02/08/2021Cleaning

S paní Petrou jsem moc spokojená. Domluvily jsme se na takový základní úklid a všechno stihla krásně a rychle. Doporučuji.


Bc. M.20/06/2021Cleaning

Paní nám udělala generální úklid před nastěhováním do bytu, který byl proveden velmi dobře. Vše bylo čisté. S paní hodláme spolupracovat i nadále.


Pavla F.15/03/2021Cleaning

Zkušenost s Petrou mám vynikající. Aktivně mi sama odpověděla na inzerát (hledala jsem pomoc s úklidem a hlavně mytím starých vysokých oken) - dokonce nabídla zkušenost s lezením ve výškách (což se v tomto případě velmi hodilo).
Je spolehlivá, samostatná, příjemná, ochotná a vstřícná. U práce přemýšlí a pracuje efektivně - co bych sama uklízela celý víkend, měla za půl dne hotové :-). Nadšeně se vrhá do výzev (např. 4-5m vysoká okna myla ze žebříku, obdivuhodně žonglovala s koštětem i stěrkou ve výškách, ochotně vymýšlela zlepšováky na usnadnění si práce..). Těším se na další spolupráci i příjemnou společnost! Pavla


Richard B.11/03/2021Cleaning

Reliable and easy communication.


About me

Hello, I offer household cleaning and the window cleaning in your household. I have 12 years experiences and I really love my job. I offer regular cleaning, and also one time cleanings according to your needs. I can help you to choose the right cleaners or I can bring my own stuff. I love animals, your pet is absolutely no problem for me, it is bennefit. The cleaning is the way, how to create and maintain your home beautifull. I am looking forward to the contact from you .

Petra L.

Availability

Aktuálně jsou volne termíny 2. půlku dubna.


Current calendar is not availaible

Languages

English and Slovak

Angličtina - english language

Where clean:

Primary city: Praha » Praha 10