Petra
13 hodnocení
  • 45 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 339 uživatelů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před asi 18 hodinami
  • Odpovídá do: 11 hodin
  •  Gymnázium
  •  Žehlení
  •  Mytí oken
  •  Mytí auta
Jazyky

Petra L.

400 Kč/h

  • (13)
  • 45 let

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Karlínské gymnázium Praha. Řidičský průkaz skupiny B od roku 2010.

Ověřen e-mail a telefon

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Tereza B.09/03/2024Úklid

Doporučuji. Domluva bezvadná a skvěle umytá okna. Děkuji.


Linda K.22/09/2023Úklid

Profesionalny, mily pristup od prvej komunikacie po dokladny uklid. Hladala som niekoho s okom pre detail, pretoze mam 90m2 byt plny zakuti a skrytych kutov, plus priatela alergika, takze na zanedbany prach je u nas cuch. Pani Petra prisla na prvy uklid a hoci som bola pripravena vsetko podrobne vysvetlit a kludne aj spisat, ona sama rychlo poukazala na to, co byt potrebuje a na co je nutne sa zamerat. Dokonca si vsimla veci, ktore aj mne ubehli. Proste profik jak sa patri. Vsetko sme si medzi sebou nastavili tak, aby boli ocakavania a potreby oboch stran uplne jasne — a presne takyto pristup som hladala a mala problem doteraz najst. Po prvom uklide mam vyborne pocity a tesim sa, ze som nasla niekoho, na koho je jasny spolah. Pani Petra vie co robi a som presvedcena, ze moj byt je odteraz vo skvelych rukach. Vrelo odporucam!


Jiří K.04/05/2023Úklid

Byli jsme spokojeni. Děkujeme


Tereza V.27/02/2023Úklid

Paní Petra u nás dělala generální úklid. Strávila v malém bytě (45m2) sice 8 hodin, ale vzala (mimo jiné) přesně ty chuťovky, které člověk při běžném úklidu přejde - rámy obrazů, vršky skříněk (včetně kuchyňských), vypínače, rámy dveří, radiátory atd. Kromě toho zvládla i zbytek bytu - mytí oken, koupelna, WC, kuchyň včetně trouby a lednice, podlahy a další drobnosti. Paní Petru mohu doporučit a děkuji :-)


Andrea J.14/09/2022Úklid

Pani Petru mohu jedine doporucit. S uklidem jsme byli nad miru spokojeni a komunikace s ni je naprosto bez problemu. Jeste jednou dekujeme :)


Marta h.13/08/2022Úklid

Paní Petru mohu doporučit. Myla okna včetně střešních velmi kvalitně včetně rámů v našem rodinném domě. Byla rychlá, ani jsem o ní nevěděla. Příjemná, spolehlivá , pečlivá paní. Děkuji moc Marta H.


Kateřina P.17/06/2022Úklid

Petra je úžasná! Velmi flexibilní, ochotná - přišla ještě ten samý den, kdy jsem úklid poptávala. Přišla přesně a pracovala rychle, efektivně. Extrémně zabordelený byt uklidila za 3 hodiny tak, že se vše lesklo a vonělo. A to vše ještě s úsměvem a laskavým přístupem. Těžko chtít víc. Určitě všem doporučuji a já ještě jednou moc děkuji.


Jana L.17/04/2022Úklid

Petru mohu doporučit. Domluva ohledně úklidu byla rychlá. Petra spolehlivě dorazila v dohodnutém termínu, krásně mi uklidila hodně zaneřáděný byt a navíc je to příjemný člověk, takže spokojenost.


Dennis W.01/09/2021Úklid

Petra was very friendly and helpful in all communication, spoke English well. Her cleaning met, and exceeded, the expectations, all done thorough and efficient.


Kateřina J.02/08/2021Úklid

S paní Petrou jsem moc spokojená. Domluvily jsme se na takový základní úklid a všechno stihla krásně a rychle. Doporučuji.


Bc. M.20/06/2021Úklid

Paní nám udělala generální úklid před nastěhováním do bytu, který byl proveden velmi dobře. Vše bylo čisté. S paní hodláme spolupracovat i nadále.


Pavla F.15/03/2021Úklid

Zkušenost s Petrou mám vynikající. Aktivně mi sama odpověděla na inzerát (hledala jsem pomoc s úklidem a hlavně mytím starých vysokých oken) - dokonce nabídla zkušenost s lezením ve výškách (což se v tomto případě velmi hodilo).
Je spolehlivá, samostatná, příjemná, ochotná a vstřícná. U práce přemýšlí a pracuje efektivně - co bych sama uklízela celý víkend, měla za půl dne hotové :-). Nadšeně se vrhá do výzev (např. 4-5m vysoká okna myla ze žebříku, obdivuhodně žonglovala s koštětem i stěrkou ve výškách, ochotně vymýšlela zlepšováky na usnadnění si práce..). Těším se na další spolupráci i příjemnou společnost! Pavla


Richard B.11/03/2021Úklid

Reliable and easy communication.


O mně

Dobrý den, provádím úklid a mytí oken. Úklidům se věnuji celkem 12 let. Za tu dobu jsem nasbírala bohaté zkušenosti a úklid mne velmi baví a naplňuje. V úklidu jsem důsledná, mám velký cit pro detail a zaměřuji se také na hůře dostupná či opomíjená místa v domácnosti. Mým očím a rukám hned tak neco neunikne :). Nemusíte se bát na mne obrátit ohledně péče o prostory s neobvyklými a náročnými materiály a povrchy, či pro péči o starožitný nábytek. Zaměřuji se také na jednorázové a generální hloubkové úklidy. Pro úklid použiji Vaše prostředky, které v případě potřeby a po dohodě vhodně doplním vlastními ověřenými prostředky. Ráda používám ekologické prostředky a prostředky našich babiček, ale vyznám se dobře i v klasické chemii. Na odvedenou práci Vám mohu vystavit fakturu. Dle lokality případně připočtu cestovné ve výši cca 100,- Kč. Minimální cena úklidu je 1200,- kč + 100,- kč cestovné. Mám ráda zvířata, zvíře v domácnosti pro mě není problém.

Miluji úklid ... a se mnou si ho můžete zamilovat i Vy :). Těším se na kontakt od Vás.

Petra.

Dostupnost

Aktuálně jsou volne termíny 2. půlku dubna.



Kalendář naposledy aktualizován před 6 dny

Jazyky

Angličtina a Slovenština

Angličtina - english language

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 10