Ilona
4 reviews
  • 11 years experience
  • 28 years
  • Brno
  • She has already been contacted by 158 parents
  • Activity 5 months ago
  •  Střední zdravotnická škola Jaselská 7/9, Brno - obor zdravotnický asistent
  •  JAMU, Divadelní fakulta
  • First Aid Certificate
  •  prefers sitting: up to 20 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  she can babysit 5 kids
  •   Birthday parties and other
  •   Travel for Vacations
  •   Overnights
  •   Groups of kids
She attended the first aid course with certificate.
Languages

Ilona P.

200 Kč/hour

  • (4)
  • 28 years
  • 11 years experience
  • Covid-19 vaccine

Verified e-mail and phone number

Verified address

She passed document verification (ID or DL)

check against duplicate registrations · validation date verification

Verified identity

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

Dominika V.27/02/2019Pet care

S Ilonou jsem domluvila hlídání pro své dva kocoury. Nechtěla jsem je nechat bez dozoru, protože jeden z nich měl před Vánocemi problémy s močovými kameny a strávil čtyři dny na veterinární klinice. Když jsem se vrátila z dovolené, byt byl v šíleném stavu. Čtyři kočičí záchody byly plné, protože do každého z nich šly kočky 3 - 4 krát. Jeden z nich šel proto několikrát na záchod do postele, druhý to v sobě držel do našeho příjezdu. Voda v miskách byla špinavá a zakalená a krmení dostali zhruba o půl kila víc, než měli.
Ilona řekla, že v bytě byla den před mým příjezdem a vše bylo v pořádku. Na otázku, jak se dvě kočky běhěm 24 hodin mohou 11 krát vyčůrat a 5 krát vykadit mi odpovědět nedokázala. Při osobním setkání souhlasila, že mi vráti všechny peníze. Na účet mi ale přišla jen část.
Ilona mi několikrát lhala a už bych ji nikdy nesvěřila klíče od bytu ani svoje mazlíčky.

Mrzí mě, že musíme tuto situaci řešit. V bytě jsem byla každý den, jeden den dokonce dvakrát jelikož jednomu z kocourů se nechtělo jíst. Vodu i jídlo měli tedy pravidelně. Dle domluvy jsem z kočičích WC vysypávala stolici do koše na balkóně. nebyla jsem se slečnou Dominikou doma, když dorazila atak nemohu říct jak to vypadalo. Když jsem byt opouštěla byly v pokoje kde jsem chodila (kuchyně, obývák, koupelna) ve stejném stavu jako při převzetí. Ohledně financí - dohoda byla že pokud si chci něco nechat - tak prosím, podle Dominiky jsem tam byla "jen jednou" takže jsem 600,-Kč vrátila, běžně za den návštěvy beru 150,-Kč. Kocouři byli moc mazliví a rozhodně nevyadali nějak zvlášť nešťastně, pouze bylo znát jejich odcizení od páníčků. Za sebe mohu říct, že jsem Dominice nelhala, a sama bych s n už po této zkušenosti nespolupracovala.
Sitter's response

Erika P.04/11/2018Babysitting - via this platform

Slečnu Ilonku si deti obľúbili už pri zoznamovacej návšteve,ani ju nehceli pustiť domov. Je veľmi milá a vie deti zaujať. Je spoľahlivá, vždy príde v dohodnutý deň a na minútu presne, o deti sa postará a odvedie ich kam treba. Sme moc spokojní.


Barbora K.24/01/2015Babysitting - via this platform

Slecna Ilona u nas jiz nekolik mesicu hlida a jsme s ni maximalne spokojeni - jak ja, tak i nase 2 deti. Urcite bych ji doporucila. Je velmi ochotna, mila a deti skutecne miluje.


Víťa J.09/06/2014Babysitting - via this platform

Slečna se bohužel vůbec nedostavila na hlídání, proto ji nemůžu doporučit. Den předem jsem se s ní domlouval na hlídání a potvrdila mi, že má čas. Potom, když se nedostavila, tak jsem zjišťoval co se stalo. Údajně jí nepřišla SMS s adresou, tak už to dál neřešila a ani se neozvala.


About me

Zdravím maminky a tatínky :)
Mám zkušenosti s hlídáním dětí v rodině i venku, bohatou praxi z dětských nemocničních oddělení. Od nejmenších, až po velké školáky.
Ráda vypomůžu například i s učením nebo logopedií.
4 roky jsem vedla skautský oddíl (děti 5 – 15 let).
Přítomnost dětí vyhledávám.
Postarám se i o nemocné dítě, nebo pomůžu uklidit. Uvařit Vašim dětem oběd nebo večeři pro mě není problém, stejně tak jako chození na procházky, hraní her, čtení knížek, koupání a ukládání do postýlek.

Availability

Kalednář je stále aktualizován.
Hlídání možné ve všední den odpoledne/večer. Víkendy kdykoli. :)


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

4 years

toddlers

4 years

preschoolers

3 years

schoolers

8 years

teens

8 years

Special Experience

Autism Spectrum Disorder, Diabetes, Asthma, Hyperactivity, Care for Sick Children, Food Allergies, Sleep Disorders, Visual Impairment, Hearing Impaired, and Special needs

Jako dobrovolník navštěvuji ústav Kociánka. Umím si poradit s poruchami chování, prvky autismu. Mám kurz první pomoci v rámci školy. Dále se zaměřuji na logopedii, procvičuji i učím. Mám spoustu svých materiálů.

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, Dance/physical activity, and Sport

Ráda tančím,hraju na kytaru, maluji, vyrábím různé věci, jezdím na kole a čtu - předčítám. Miluji všechna zvířata. Proto mohu nabídnou procházky i s Vašim zvířecím miláčkem. Mohu pomoci i s úklidem a vařením :)

Tutoring children

Czech language

Individual
general preparation

Languages

Čeština and Slovak

Nemám problém mluvit s dětmi angicky.

Certification

photos

Where babysit

Primary city: Jihomoravský » Brno » Brno-Bystrc