Miloslava
 Pet Sit Photos
36 reviews
  • 33 years
  • Horoměřice
  • 757 users have already contacted her
  • Booked repeatedly
  • She sends photos from pet sitting.
  • Activity 5 days ago
  •  střední škola prof.Zdeňka Matějčka,Ostrava-Poruba a střední škola sv.Anežky České(obor ošetřovatel)
  • First Aid Certificate
  •  Visit & play
  •  Medium (up to 25kg)
  •  Junior
  •  Adult
  •  I have no cat
  •  I have no dog
  •  I have no children 0-5
  •  I have no children 6-12
She attended the first aid course with certificate.
Languages

Miloslava V.

200 Kč/hour

600Kč/day

  • (36)
  • 33 years
  • Covid-19 vaccine

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Výuční list ze Střední pedagogické školy a Střední zdravotnické školy svaté Anežky České (obor ošetřovatel). Deutschekurs für Forttgeschrittene – 1. Jahrgang mit Erfolg absolviert hat. (Kurz pro lepší konverzaci v německém jazyce)

Verified e-mail and phone number

Verified address

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Ivana Z.04/05/2022Babysitting - via this platform

Mili nám hlídá plachou kočičku a ta si hned zvykla,má Mili ráda a já mohu odjet a nemusím se bát,že naše číča bude strádat. Mili je spolehlivá a zodpovědná,posílá fotky a zprávy. Mohu jen doporučit tomu,kdo chce empatického a milého člověka na hlídání mazlíčků.


Barbora K.25/02/2022Babysitting - via this platform

Milli je to nejlepsi, co nas mohlo potkat! Je to strasne mila, empaticka, hodne a pecliva duse. Hlida nam jiz 3/4 roku syna, ktereho zacla hlidat od jeho 14m a jsou to skveli partaci ☺️ Na Mili je spoleh, nikdy neprisla pozde, vzdy mi vysla vstric se vsim, respektuje nase ritualy, ktere mame se synem nastavene, muzu se s ni bavit o obycejnym vecech a mame ji zkratka moc radi :))


Blanka K.16/09/2021Pet care

Mili můžu doporučit všema deseti... Hlídá nám kočičky v době našich dovolených a ne jedenkrát nám vytrhla trn z paty, když bylo potřeba. Spolehlivá, pečlivá a milá.


Natálie P.13/08/2021Babysitting - via this platform

Miluska k nam zavitala, kdyz nasemu neposedovi nebyl ani rok. Ac koronavirove izolovane dite, na Milusku si velmi rychle zvykl a tesil se na ni. Vlastne to byl jeden z hlavnich duvodu, proc jsme si placli zrovna s ni, sympatie maleho byly rozhodujici! Miluska nas pocas hlidani nikdy v nicem nezklamala, je to clovek na pravem miste (velmi inspirujici!) - je to strela, ma energii na rozdavani, jeji humor a optimismus prozari mistnost :) S malym si neuavne hraje, beha za nim, snasi s laskou i jeho obcasnou (za to intenzivni) nevoli. Je opravdu spolehliva a opatrna!! Dost ocenuji, ze zna prvni pomoc, dale, ze se prizpusobi chodu rodiny a vychove, ale dokaze i velmi zasvecene poradit. Proste profik 🤩Milusku mame strasne radi a “vorvu”, az u nas hlidat nebude, je to nejenom chuva ale i soucast nasi crew ❤️


Hana P.05/08/2021Pet care

Slečna hlídala týden našeho kocoura. Přes moje obavy se skvěle sehráli a dle každodenních reportů se měl na výbornou. Mohu jen doporučit!


Lucia R.04/08/2021Babysitting - via this platform

Slečna Mili , nám hlídala nášho synčeka Filipka a za tú dobu čo bola unás možem povedať len slová chvály. Mili bola zodpovedná, strašne milá, prispobivá, boli sme sňou nadmieru spokojný. Možem vrelo doporučiť !!


Sara V.01/08/2021Pet care

Slečna Miloslava je anděl. Spolehlivá, empatická a bezvadná. Za kocourem chodila i víc jak jednou za den, když jela cestou kolem, posílá zprávy a fotky z každého dne hlídání, jsem moc spokojená a příště ji jistě zase zkontaktuji. Vřele doporučuju .


Kateřina O.23/06/2021Babysitting - via this platform

Mili hlídá našeho 2letého syna pravidelně již téměř rok a syn se na ni už od začátku velmi těší (je to naše první zkušenost s hlídáním a měla jsem, jak se ukázalo zcela zbytečné, obavy, zda vůbec syn tetu Mili přijme.) Mili je velmi přátelská a komunikativní, skromná a spolehlivá. Oceňuji především její trpělivost a klid, se kterým zvládá vzdorovité a neklidné dítě, kterým syn je. Vždy se lze s Mili domluvit a spolehnout se na ni. Rozhodně doporučuji!


Pavlína G.18/10/2020Babysitting - via this platform

S tetou Mili jsme moc spokojeni. Je na ni spolehnutí, co řekne to platí, nemáme strach s ní nechat naši dceru o samotě - víme, že o ni bude dobře postaráno. Mili z průběhu hlídání posílá sms, aby jsme věděli a byli v klidu, že vše probíhá v pořádku. Mili se o naši Gabrielu krásně stará a my jsme rádi, že jsme někoho tak hodného, milého, empatického a spolehlivého našli :) Gavendovi


Bára D.03/10/2020Pet care

Můžu slečnu Mili vřele doporučit a určitě znovu rádi využijeme na hlídání. Moje 13 letá buldočka Lili už vzhledem ke svému věku a nemoci potřebuje trošku empatický a trpělivý přístup, slečna Mili se o ní skvěle postarala, v průběhu hlídání posílala fotografie a info a při vyzvednutí bylo vidět, že Lilinka se měla na hlídání fajn. Moc děkujeme.


Zuzana U.08/09/2020Babysitting - via this platform

Mili u nás hlídala rok, z toho posledních 9 měsíců pravidelně 3 dny v týdnu naše 2,5-letá dvojčátka. Děti měly tetu Mili moc rády, ptaly se na ni i dny, kdy nehlídala. Mili je velmi empatická, laskavá a citlivá. Má velkou dávku trpělivosti, skromnosti, miluje děti. Nikdy mě nepřestala udivovat její zapálenost a věnovaný čas přípravě - každý týden měla pro děti nové aktivity a nápady, ve volném čase studovala a hledala inspiraci, co by se dětem mohlo líbit ke tvoření. Obdivuji také, že zvládla vydržet u nás tak dlouho - starat se o malá dvojčata je často expres do blázince (s její vydatnou pomocí jsem tam já neskončila). Musím ocenit i její spolehlivost ve vztahu k rodičům - co jsme si domluvili, vždy 100 % dodržela, včetně času příchodu. Nad to mi pravidelně nabízela svou pomoc v domácnosti, když děti spaly. Prostě chůva-poklad.


Sandra N.14/07/2020Babysitting - via this platform

Miloslava hlídala naše dcery během celého roku, kdy našim detem bylo 1 rok a 2,5 roku. Kvůli malému věkovému rozdílu nebylo hlidani děti vždy jednoduché, děti se pošťuchovaly atd ale Miloslava si s nimi krásně poradila. Dcerky si ji hned oblíbily, těšily se na ni. Miloslava je velmi spolehlivá a zodpovědná, klidná, ale zároveň veselá, má k dětem velmi citlivý přístup a děti si s ni rady hrály. Má stále pozitivní náladu. Umí je také zabavit kreativní formou, stále něco spolu vyráběly a vytvářely. Vždy si vše připravila dopředu a vše potřebné přinesla. Hlídala také obě děti samotné, kdy jsem byla s manželem pryč, a věděla jsem, ze se na Miloslavu mohu plné spolehnout.
Když bylo potřeba a děti spinkaly, pomohla mi Miloslava rada i s domácími pracemi, což jsem velmi ocenila.
Miloslavu všem moc doporučuji, byla proste báječná!


Lucie p.07/07/2020Babysitting - via this platform

paní Miloslavu jsem našli přes |link hidden| a měli jsme neuvěřitelně šťastnou ruku.
Mili je nejen spolehlivá, komunikativní a v domluvě velmi pružná, ale hlavně a především
láskyplná a kamarádská k našim dvěma dětem, které si ji hned oblíbily.
A vůbec není na překážku, že synovi je 10 a dceři 5 let. Dokáže je zaujmout, inspirovat, zabavit i smysluplně rozvíjet tím správným směrem.
S Mili jsou děti spokojené a my v klidu. Vřele doporučujeme. Lucie


Lenka B.01/03/2020Pet care

Dobrý den, paní Miloslava hlídala tento týden naše dvě kočičky, vše proběhlo naprosto v pořádku. Paní Miloslava nás každý den informovala, jak se holky mají a posílala jejich fotografie. Paní Miloslava je velmi milá, přátelská a zodpovědná. Ještě jednou velice děkujeme. L. B.


Laura T.04/02/2020Pet care

Pani Miloslava je veľmi zodpovedná a milá, naša kočička bola spokojná a my tiež. Posiela fotky či je všetko v poriadku a dá sa s ňou jednoducho dohodnúť. :)


Anna V.06/11/2019Babysitting - via this platform

Mili vřele doporučuji všem rodičům a jejich dětem. Je spolehlivá, dochvilná, vždy dobře naladěná a umí si poradit. Pro mě osobně je taky velice důležité, že respektuje a dodržuje zaběhnutý režim. Naši roční holčičku si rychle ,,ochočila,, :). Její láskyplný přístup a Terezčin spokojený výraz je pro nás důkazem, že Mili je správná volba. Neměnila bych.


Adéla P.23/10/2019Pet care

Pani Miloslavu jsem oslovila ohledne hlidani dvou kocourku. Jeste nikdy jsem nenechavala kocourky samotne s cizim clovekem a proto jsem byla dost nervozni. Musim ale rict, ze jsem byla naprosto spokojena:)! Diky pani Miloslave a jejimu pravidelnemu informovani a posilani fotek kocourku, jsem mohla byt naprosto v klidu a venovat se tak sve praci. Opravdu mohu jen doporucit! Pani je velice mila a prijemna:) nemohla jsem si vybrat lepe:)).


brona v.27/09/2019Pet care

Paní Miloslava |last name hidden| je velmi svědomitá a odvážná. Máme chovatelskou stanici barmských koček a potřebovali jsme odjet na týden. Nejen že komunikace byla skvělá, podávala denní hlášení včetně krátkých videí a fotek. Práce s velkým počtem koček není lehká jak na dodržování hygieny, tak zabezpečení jejich psychické pohody, doplnění misek je to nejmenší.
Paní Miloslava všechno zvládla a ještě jí zbyl dlouhý čas na zábavu, hry a mazlení s kočkami i kocoury. Když nám za dva dny po našem návratu přinesla klíče, kočky jí radostně vítaly, takže hodnocení podaly samotné kočky.
Paní Mílo, byla jste skvělá. Skvělá práce. Spokojené kočky a to je pro nás důležité... DĚKUJEME


Renata S.21/09/2019Pet care

Míla se mi starala dva týdny o mé dvě kočičky, vše proběhlo bez problémů, z každé návštěvy poslala "report", kočičky ji po mém návratu vítaly. Byla jsem spokojená.


Linda V.05/08/2019Pet care

Dobry den, pani Miloslavu mohu jen a jen doporučit na pět hvězdiček. Po dobu naší dovolené u moře hlídala našeho pejska a vše TOP😊
Vážně skvělá péče, komunikace... DOPORUČUJI.
Linda


Hana V.02/08/2019Pet care

Miluška v červenci hlídala 5 našich kočiček (na dvou různých místech). Je velmi svědomitá, kočičky v pořádku, spokojené. Při zpětném vrácení klíčů, po třech dnech, ji nadšeně vítaly. Maximální spokojenost, mohu jen doporučit.


Barbora K.05/10/2018Pet care

Slečna Miloslava nám spolehlivě krmila a opečovávala po dobu dovolené naše tři kočičky, tímto jí děkuji a ráda doporučím dál. ;)


Hedvika N.24/07/2018Pet care

Velmi milá a příjemná slečna. Zodpovědná, spolehlivá a pečlivá. Naši králíčci byli po dobu naší nepřítomnosti jako v bavlnce. Ráda doporučuji dál.


Eva K.28/05/2018Pet care

Velice šikovná slečna. Musela jsem odjet na delší dobu a kocourek musel brát léky. Zvládla to perfektně.


Šárka Š.29/03/2018Cleaning

Slečna Míla k nám chodí uklízet. Je velmi příjemná, dochvilná a domácnost po jejím odchodu vypadá vždy perfektně! :-) Mohu její služby vřele doporučit.


Šimon M.26/03/2018Babysitting - via this platform

Miluska je poklad. V soucasne dobe dochazi na hlidani k nasim starsim detem (3 a 6 let), oba si ji okamzite oblibili. Je velice mila a ochotna, stale dobre naladena, s detmi trpeliva a vi, jak si ziskat krehkou detskou dusicku. Pripravuje s vervou rozmanite cinnosti, deti se na den s Mili vzdy moc tesi, my velci velmi ocenujeme zodpovednost, dochvilnost, plne nasazeni a bezvadnou komunikaci :-) Jsme moc radi, ze jsme Milusku nasli a doufame, ze bude k nam chodit i nadale.


Dominika P.07/01/2018Babysitting - via this platform

Rika se, ze deti hned poznaji zda-li ji/mu s tim clovekem bude dobre a budou si spolu hrat. Nase dcera se s Milou hned bez problemu zkamaradila a za chvilicku si spolu uz hrali. To pro me byl ten moment, kdy jsem si rekla, ze tahle slecna bude pro nasi dceru fajn. Mila se zapoji do hry, je to mila slecna s premirou trpelivosti a dokonce dokaze nase dite i uspat ;) Takze za nas velka spokojenost. Diky moc, Milo za hlidani nasi Ely.


jana02/11/2017Babysitting - via this platform

Míla mi dlouhodobě hlídá teď už 16měsíční dceru. Ta je vždy její přítomností nadšená. Míla se jí věnuje s citem, sleduje její reakce a pracuje s nimi. Nemá problém pohlídat i všechny moje tři děti, a to s úsměvem a v pohodové náladě. Všechny děti ji mají rádi. Když odchází je vždy všechno uklizeno a děti se na ni vždy těší.


Marie L.12/06/2017Babysitting - via this platform

Miloslava je velice milá a empatická, obě děti si ji rychle oblíbily. Pravidelně hlídá mého syna od jeho 10 měsíců, občas hlídá večer obě děti. Umí s dětmi navázat kontakt, hezky si s nimi pohrát, dbá na jejich potřeby (pokud syn pláče, chová ho, atd.) a zároveň dodržuje instrukce. Také chodí s dětmi ven, pokud je příležitost, což mě mile překvapilo. Zároveň si cením příjemné spolupráce, rychlé komunikace, čestnosti a upřímnosti, což se v dnešní době málokdy vidí.


Marína V.17/04/2017Babysitting - via this platform

Mila je velmi fajn, maly je s nou v pohode a urcite s nou pocitame do buducna


Jarmila P.07/06/2016Babysitting - via this platform

Míla je skvělá hlídačka a velmi milý člověk. Je spolehlivá, dochvilná, miluje děti a respektuje přání rodiče. Syna (2 roky) si postupně a citlivě získala, což oceňuji, protože syn je na mě velmi závislý. Vždy se mu aktivně věnuje a syn je s ní spokojený.Určitě ji mohu doporučit všem rodičům, kteří hledají milou a citlivou chůvu.


Lea B.19/11/2015Babysitting - via this platform

Míla je moc hodná, spolehlivá, děti ji mají rády a vždy se na ni těší. Mým dětem jsou 3, 5 a 9 let, a se všemi si umí pohrát a hezky si s nimi vede. Vřele doporučuji její služby.


Denisa K.24/11/2015Verification center

Studentka si vytvořila k dětem a k pracovníkům velmi milý vztah,aktivně se
zapojovala do všech činností,k dětem přistupovala individuálně,hrála s nimi
pohybové hry,četla pohádky,kreslila.Vyzkoušela si samostatně ve skupince řízenou činnost,pracovní listy,prováděla záznamy o dětech.Pomáhala při nacvičování pásma pro rodiče a veřejnost.Rovněž byla nápomocná při samotné akci - ­s oblékáním kostýmů.Pomáhala při stolování,hygieně,pohybu venku,tělovýchovných činnostech,také se zúčastnila plaveckého výcviku.Její činnost hodnotím velmi kladně.

Základní a mateřská škola - vedoucí učitelka Ilona H.


Denisa K.24/11/2015Verification center

Studentka Miloslava má zájem o získávání nových dovedností.

Dětské centrum­ Ostrava - hlavní sestra Bc.Blanka Š.


Denisa K.24/11/2015Verification center

Studentka prováděla praxi v Zš i Mš,seznámila se s prací s dětmi s různým druhem i stupněm postižení.Studentka má hezký vztah k dětem,je aktivní,ochotná.Zadané úkoly splnila spolehlivě a samostatně.

Základní a mateřská škola, Frýdek­ Místek - ředitel PaedDr. Dana Z.


Lea S.15/10/2015Babysitting - via this platform

velmi milá s dobrým srdcem, spolehlivá a ochotná :-)


About me

Mé jméno je Miloslava a od útlého věku jsem byla v kontaktu se zvířaty, především s kočkami,ale i malými hlodavci,proto o ně rada, již nyní v dospělosti pecuji, kolikrát umí více projevit lásku, vděk, než člověk a můžeme se od nich mnohé naučit.

What I would like to know about the of the dog/pet

Availability

Dobrý den, děti mohu hlídat, většinou večery,od cca 18-19 hodiny, či občasné víkendy (1x měsíčně,to mohu i dopoledne, odpoledne, večer),, vždy po předchozí dohodě s rodiči.


Current calendar is not availaible

Languages

Deutsch and Slovak

Certification

Where care:

Primary city: Středočeský » Černošice » Horoměřice, Středočeský kraj