Monika
 Pet Sit Photos
12 reviews
  • 32 years
  • Nárameč
  • 241 users have already contacted her
  • She sends photos from pet sitting.
  • Activity about 16 hours ago
  • Response time: 10 hours
  •  Střední odborná škola pedagogická
  • First Aid Certificate
  •  Visit & play
  •  Dog walking
  •  Small (up to 5kg)
  •  Medium (up to 25kg)
  •  Junior
  •  Adult
  •  Senior
  • Attented special First-aid course focused on children from OS Czech Red Cross Prague 1
Languages

Monika V. PREMIUM

120 Kč/hour

200Kč/day

  • (12)
  • 32 years
  • Covid-19 vaccine


PREMIUM

When rated, then 4.0 and higher

Verification at least the second grade

Bookings without worries

Faster thanks to the app

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

maturitní vysvědčení ze SOŠ pedagogické (obor předškolní a mimoškolní pedagogika), kurz akreditován MŠMT - Primární logopedická prevence

Verified e-mail and phone number

Verified address

Verified identity

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Zdislava N.26/07/2023Babysitting - via this platform

Monča si umí skvěle poradit i s našimi dvěma divokými dětmi. Má naši důvěru, děti ji mají moc rády, jde poznat, že má spoustu zkušeností a opravdu ví, jak děti co nejlépe zabavit. I když mají děti různé nálady, poradí si s nimi hravě. :) Spokojenost 100%!


Honzik K.23/12/2019Babysitting - via this platform

Naprosto v pořádku! Paní Monika přišla se synem a hned od začátku si s naší dvouletou dcerou rozuměli a celý den se hezky bavili. Rozhodně doporučuji.


Lucie P.07/02/2019Babysitting - via this platform

Paní Monika se stará o naši roční dceru od října 2018. Jsme s ní naprosto spokojeni, je velmi profesionální, felxibilní a milá. Vždy se na všem konstruktivně domluvíme. Můžeme bez výhrad doporučit.


Monika P.19/09/2018Babysitting - via this platform

Maximální spokojenost.


Jana S.25/06/2018Babysitting - via this platform

Paní Monika V. mi pomáhá s dětmi už skoro 9 měsíců, je velmi milá a příjemná, komunikace s ní je vždy výborná, na všem se rychle domluvíme a případné změny řešíme dlouho dopředu. Je opravdu spolehlivá. Hlídá mi dva syny, 3 a 5 let a zvládá s nimi i náročné situace při delším dojíždění v MHD a vyzvedávání ze školky, je na ni spolehnutí. Starší syn s lehčí formou dětského autismu je také náročnější na spolupráci a i toto Monika výborně zvládá, syn ji má rád a poslouchá ji, bere ji jako paní učitelku. Monika je na děti hodná, ale je taky dostatečně rázná a dbá na jejich bezpečnost. Jsme velmi rádi že ji máme, mohu ji jen doporučit. Můžete si na mě vzít od paní Moniky V. kontakt a doporučím i osobně/telefonicky. J. S. , Brno -Královo Pole


Petra L.05/11/2017Babysitting - via this platform

Monika je perfektní. S mým synem to krásně zvládá a vůbec nechápu, jak je ho dokáže uspat zároveň se svým chlapečkem :-) Za nás mohu jedině doporučit. Je šikovná, spolehlivá a zkušená a věřím, že naše děti budou super kamarády.


Soňa K.12/10/2016Babysitting - via this platform

Slecna Monika hlida nasi 17 mesicni dceru a jsme opravdu spokojeni, vzdy dorazi vcas, vi ja dceru zaujmout, ackoliv je dera ocela velky mamanek tak se u Moniky rychle uklidni, hraji si spolu, chodi na prochazky. Mohu vrele doporucit.


Monika C.24/03/2016Babysitting - via this platform

Slečnu Moniku mohu jedině vřele doporučit. Moje 3letá dcerka ji má moc ráda a vždy se na ni moc těší. Monika je velmi příjemná, otevřená, flexibilní, vždy přijde na čas a dopředu dá vědět. S dcerkou si hraje, učí ji novým věcem, vždy vše rozumně vysvětlí. Je velmi kreativní a má zdravý selský rozum, řídí se intuicemi. Jsme s ní velmi spokojeni.


VáclavLorenčík14/10/2015Cleaning

Příjemná, rychlá, bez problému.


Hana K.22/09/2015Babysitting - via this platform

Slečna Monika nám hlídá kluky dvojčata. Jsme s ní naprosto spokojeni. Dokáže kluky zabavit, ale i improvizovat když ne vždy vyjde počasí. Kluci jsou vždy spokojení když si je přebíráme zpět :-)


Dana C.13/09/2015Babysitting - via this platform

Monika byla skvělá, hlídala nám skupina asi 30 dětí na svatbě a vše proběhlo bez sebemenších problémů k naší naprosté dokonalosti. Vše si připravila a po skončení akce zase uklidila všechny hračky. Byli jsme moc spokojení a děti a rodiče také. Mohu jen doporučit


Zuzana L.03/08/2015Babysitting - via this platform

Dobrý den se slečnou Monikou jsme naprosto spokojeni. Děti se vždy na ni těší. Monika přijde na čas a krásně se postará o děti i když se jedná o delší dobu hlídaní či kratší. Hodně se dětem věnuje kreslí, tvoří, chodí na procházky atd. Slečna Monika je prostě Jednička


About me

Máme psa staforda,ráda chodím na procházky,protože mám i 6 ti letého syna tak chodíme ve třech,mohu nabídnout starání se o mazlíčka po dobu vaší nepřítomnosti :)

What I would like to know about the of the dog/pet

Availability

V Náramči a jeho okolí 🍂


Current calendar is not availaible

Languages

Čeština

Angličtina - pasivně

Certification

Where care:

Primary city: Kraj Vysočina » Třebíč » Nárameč, Kraj Vysočina



Where am I available too?: Velká Bíteš, Kraj Vysočina



Nárameč a jeho okolí