Dominika
 Pet Sit Photos
23 reviews
  • 30 years
  • Praha
  • 119 users have already contacted her
  • Booked repeatedly
  • She sends photos from pet sitting.
  • Activity about 7 hours ago
  •  SOŠ Emila Holuba, obor veterinářství
  •  Univerzita Karlova, humanitní studia
  •  Overnight stay at my home
  •  Overnight stay at dogs (cats...) home
  •  Visit & play
  •  Dog walking
  •  Over the day at my home
  •  Small (up to 5kg)
  •  Medium (up to 25kg)
  •  Big (up to 40kg)
  •  Junior
  •  Adult
  •  Senior
  •  I have no cat
  •  I have no dog
  •  I have no children 0-5
  •  I have no children 6-12
Languages

Dominika K.

200 Kč/hour

800Kč/day

  • (23)
  • 30 years

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Střední odborná škola Emila Holuba, s.r.o. (obor Veterinářství). Řidičský průkaz skupiny B od roku 2015.

Verified e-mail and phone number

Verified address

Verified identity

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Ondřej P.04/08/2023Pet care

Moc děkuji Dominice za hlídání a péči o moje dvě fenky. Vážím si rychlé domluvy a vstřícnosti, i když jsem se s žádostí o hlídání ozval poměrně dost na poslední chvíli. A ze všeho nejlepší je, že si Dominiku oblíbily i moje psí holky (a to u jedné z nich obvykle trvá delší dobu, než si někdo získá její důvěru...). Určitě zase někdy o hlídání poprosíme. PS: Dal bych šest hvězdiček, ale ta možnost tu není... :-)


Assel J.29/07/2023Pet care

Dominika se starala o naseho seniora kocoura pana Darcyho 9 dny u sebe doma. Vsechno bylo naprosto v poradku, fotky, videa, komunikace je super. Urcite budeme vyuzivat jejich sluzeb i dal :)


Jan C.31/01/2023Pet care

Slečna hlídala moje 2 kočky po dobu 5 dni. Chodila dle dohody hezky se o ně starala, hrála si s nimi, všechno mi reportovala (fotky, zprávy) a kočičky si ji za těch pár dní oblíbili. I když nastalo několik komplikací z mé strany, vzdy se dalo nejak dohodnout a Dominika byla ochotná vždy vše řešit. Kočky se už těší na další hlídání.


Adéla K.26/11/2022Pet care

Dominika je skvělá a citlivá. Kočičky si ji hned oblíbily. Věřím, že budeme ve spolupráci pokračovat.


Karolína L.24/10/2022Pet care

Slečna hlídala mého pejska (velké plemeno) a naprosto v pořádku vše ! Slečnu velice doporučuji. Moc milá, ochotná, dojela nám dokonce naproti. Se slečnou Dominikou se doufám nevidím naposledy a vím, ze můj pejsek je u ní v naprostém bezpečí.


Ivana V.29/07/2022Pet care

Dominika hlídala naší fenku vlčáka a byla jsem s ní moc spokojená. Roxy si jí velmi oblíbila a od prvního okamžiku jí poslouchala a byla s ní v pohodě. Dominika u nás bydlela. Na procházkách se jí s Roxy líbílo :-). Můžu Dominiku absolutně doporučit, protože se ve psech vyzná a nemá problém vyřešit jakýkoliv problém, který by nastal.
Moc Domčo zdravíme a máme Vás jako oblíbenou hlídačku :-).


Hanka N.26/07/2022Pet care

Dominika mi hlídala tříměsíční koťátko a byla skvělá. Hned si padli do oka, kotě je po návštěvě šťastné a spokojené. Zároveň vždycky chodí včas a je s ní skvělá domluva.


Cristina R.13/07/2022Babysitting - via this platform

Dominika is an amazing young lady, my cat loved her from the very first time, She is trustful and organized, sending daily pictures and videos.


Karolina S.17/11/2019Pet care

Dominika je úžasná mladá dáma která to s pejsky krásně umí. Náš pejsem si jí zamiloval a budu ráda když budeme fungovat do budoucna.


Rebeka H.16/01/2019Pet care

Dominiku vřele doporučuji. Postarala se o kavalíra Daxe úplně bez problémů, hrála si s ním, dokud neusnul a dokonce jej s sebou vzala na hory, když jsme byli mimo město. Vždy odvedla skvělou práci, byla dochvilná a pozorná. Daxe venčila a hlídala celý měsíc, pomohla nám i s granulemi. Všichni, hlavně Dax, jsme byli nadmíru spokojení.


Shahar R.09/01/2019Pet care

We have a beautiful cat - 6.5 years old and he is like a baby to us.
So when we looked for cat sitter we wanted to find some one who take care of our baby cat with love and care.
Dominika is the right person. She loves our cat and treats him as he is her own pet.
She follows the instructions that we asked from her - playing, petting, feeding and cleaning. Our cat does a great time when she is there.
She is kind, trustworthy and really good with pets.
We (us and the cat) recommend Dominika a lot.


Iveta K.22/12/2018Pet care

Na Dominiku jsme se obrátili s nadějí, že si poradí s naší 13letou fenkou jezevčíka Miou. Zpočátku jsem měla obavy, aby nám Miu nehodila na hlavu, je to přeci jenom jezevčík a kdo zná jezevčíky ví, že občas dá pořádnou práci ustát jejich nápady, kterak vám zpříjemnit den. Nicméně hlídání dopadlo skvěle. Dominika okamžitě poznala s kým má tu čest a k našemu překvapení si s Miou, která s většinou lidí moc vycházet nehodlá, sedly. Během hlídání mi Dominika sama od sebe psala, co s Miuškou dělají, což uklidnilou mou hysterickou povahu a starost o našeho rozmazleného pejska. K Vánocům Miuška dokonce dostala od tety Dominiky dárek. Miušku už nám hlídalo více hlídaček, které taky nebyly špatné, nicméně musím konstatovat, že Dominika je suveréně nejlepší - jak kvalitou, tak cenou. Pokud váháte, zda Dominiku oslovit, mohu jen doporučit.


Libor J.22/12/2018Babysitting - via this platform

Dominika je moc milá a zkušená ohledně pejsků. Můj Cid byl spokojený a já tím pádem dvakrát tolik. Určitě budeme hlídání Dominikou doporučovat a těšíme se opět naviděnou. Libor


Iva K.03/10/2018Pet care

Dominika si s pejsky rozumí, výborně si poradila i s mým pitbulem. Měla jsem trochu obavy, Toshi je sice přátelský, ale je to pes silný, zbrklý a neohrabaný. Navíc vyžaduje trochu jiný přístup než mírnější plemena. Přesto se Dominika nezalekla a 3 dny s ním nejen vydržela, ale brala ho s sebou na výlety a pochůzky po městě. Každý den mi posílala zprávy, co s Toshim dělali a jak se má. Hlídání dopadlo moc dobře, můžu Dominiku jednoznačně doporučit.


Nela B.30/09/2018Pet care

Slečna Dominika je moc milá, spolehlivá, vždy chodí včas. Všem ji mohu vřele doporučit, moje fenečka je u ní vždy spokojená a domů se vrací vyhraná a šťastná.


Jana S.10/09/2018Pet care

S Dominikou jsem byla maximalne spokojena, jeste spokojenejsi byl muj pejsek, ktery u ni stravil 2 noci. Venovala se mu cely den, hrali se a ja dostavala fotky a videa. Vyborna domluva, moc doporucuju!


Simona Š.07/09/2018Pet care

Dominika je spolehlivá, šlušná, milá, citlivá a má velmi dobrý vztah ke zvířatům. Venčila moje dva psy skoro 14 dní, někdy dojížděla i dvakrát denně a nikdy nebyl žádný problém. Nemusela jsem se bát, že by se s ní psíci měli špatně, nebo že by je jakkoli zanedbala. Oba ji měli moc rádi. Vřele doporučuji všem.


František D.03/09/2018Pet care

Dominiku můžu vřele doporučit. Milá, vstřícná a spolehlivá. Pes byl maximálně spokojený!


Tomáš P.28/08/2018Pet care

Ahoj lidi, jmenuji se Nessie a jsem tři a půl letá psí slečna. Moje rodina se rozhodla jet na osm dní k moři a já jsem musela zůstat v Praze. Páníček našel na |link hidden| hlídačku Dominiku. Byla jsem nervózní, být tak dlouho bez svých blízkých. Páníček mě odvezl k Dominice a já jsem si ji hned oblíbila. Je to moc příjemná a hodná náhradní panička, starala se o mě, mazlila se se mnou, dováděla a i jsme společně chodily běhat. Pravidelně posílala fotky a videa, jak se máme, aby moje rodina byla v klidu a neměla o mne strach. Bylo to krásných 8 dní mého života. Když pro mne přijeli, domluvily jsme se s Dominikou, že se ještě určitě uvidíme. Byla jsem moc spokojená a doporučuji Dominiku všem ostatním, moji psí kamarádi !


Jana S.22/08/2018Pet care

Skvělá paní hlídačka! Venčila nám peska, a vždy čas strávený s ním využila na maximum. Je s ní skvělá domluva, spolehlivá, pečlivá a jde vidět že ji mají zvířata opravdu rádi. Doporučujeme.


Petra J.01/08/2018Pet care

Dobrý den, se zvířecí hlídačkou Dominikou K. jsem byla maximálně spokojena, komunikace probíhala vzorově a o kočičku se postarala výborně. Přeji vám více takových Hlídaček. :-) Určitě ji budeme kontaktovat i příště. Děkuji Petra L.


Elda Z.25/07/2018Pet care

Dominika, je skvělá hlídačka! Milá, důvěryhodná a starostlivá! O Woodyho se postarala na jedničku! Vždy se ke mě vrátil unavený a pln dojmu po celodenním řádění!
Eliška


Benjamin C.13/07/2018Pet care

Dominika je milá, seriosný, ochotná, duvěrná. Má jěště k tomu vztach k zviřatům.
velké doporučení!!!!!!
Hélène


About me

Hi everyone.
My name is Dominika 🦋. As a person I am melancholic poet, meow/woof and bunny lover, introvert and instrumentalist. Animal care is a necessary part of my life since my early childhood. And that gave me a loooot of experience.
When I was learning to walk there was my first guardian - Dachshund named Punťa. When I got little older, some guinea pigs (Báru and Róza) moved to our house. And they were singing a lot, mostly at night. As a gift for my first year at school, I was given a huge rabbit Ferda and made a first huge friendship. I was only six years old! And then my parents had the "best" idea. What about buying a strong and uncontrollable beagle? For a child that is just 11 years old and has no experience at all? But it was the first moment, I remember, when I started to understand what responsibility means. And what love means. And also, that life is a surprise. And after that, there came many of other animals - Rabbits: "black and white (Palačinka - Pancake and Gustík, my jin-jang), cats: Srnka (Doe) and Nikolas and so many others.

And the "important" thing. I have studied veterinary high school. During the practice at school I was working in veterinary clinics, rehabilitation centers, even in a dog saloon. And what I love about taking care of animals? I love the proximity and energy of animals. It's daily stress therapy :). Animals are joy and responsibility in one package and that makes it even better. Although we teach them a lot of things, they also teach us more. Patience, accountability and love.

What I would like to know about the of the dog/pet

Do your dogs or cats love society, or are they anxious and prefer to be alone? Do they love sitting on a couch or rather going for a long walk? Do they sit, lie down only for a treat? No problem! I am ready for any situation :)

Availability

Jsem dostupná od PO-NE, záleží na domluvě :)


Current calendar is not availaible

Languages

Čeština and English

Angličtina - pokročilá úroveň

photos

Where care:

Primary city: Praha » Praha 6