Petra
11 hodnocení
  • 40 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 307 uživatelů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 16 dny
  • Odpovídá do: 1 den
  •  Veřejnoprávní
  •  Přenocování u psa (kočky...) doma
  •  Návštěva & hraní
  •  Venčení psů
  •  Malý (do 5kg)
  •  Štěně
  •  Dospělý
  •  Senior
Jazyky

Petra P.

250 Kč/h

600 Kč/den

  • (11)
  • 40 let

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Lucia Š.10/03/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Petra je naprosto úžasná! Jak směrem k našemu synovi, tak k nám. Milá, hodná, sympatická, věčně dobře naladěná. Domlouvání bylo rychlé, snadné, přátelské. O syna pečovala nádherně, oblíbil si ji a i my se něco přiučili. Petra je zodpovědná, starostlivá, s dětmi má botahé zkušenosti, umí to s nimi. V péči i hrách je velmi přirozená a poctivá. Nebyl jediný problém. Můžeme doporučit!


Lenka01/09/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Peta mi hlidala dceru na plny uvazek od dcerinych dvou let, po dobu jednoho roku. Je absolutne spolehliva, rozumna, vesela, oprimisticka, je s ni legrace, s detmi to neuveritelne umi, deti uci samoobsluze a odpovednosti, umi skloubit laskavost se zasadovosti a vytycenim hranic. Za cely rok nebyla jedinkrat nemocna. A jeste uvari, je-li potreba. Nevymyslim jedinou zapornou vec.


Eva M.30/10/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Petra je zkrátka skvělá. Hlídala u nás dva dny mé dvouměsíční dvojčátka a s přehledem a klidem vše zvládla. Já se díky ní hodila víc do klidu a mohla si odpočinout. Pro mě a chlapečky jen škoda, že u nás nemůže být častěji. Když byla s kluky venku posílala zprávy jak se mají. Také se nabídla na nákup a uvařit oběd. Je milá, zodpovědná a profesionální, za mě TOP!


Jana D.31/08/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Petra nám hlídala 2 děti (syna od 9 měsíců do téměř 3 let, dceru od 1,5 roku do téměr do 4 let) a za celé 2 roky nebyl jediný problém. Vše fungovalo přesně podle domluvy, Petra se o děti skvěle starala, podnikala s nimi mnoho akcí a výletů a naše děti ji opravdu milovali. Teď jdou do školky, ale s tetou Petrou se chtějí vídat i dál. Čeho si velmi cením je, že Petra byla vždy důsledná, děti vedla k zodpovědnosti, pracovitosti a naučila je mnoho věcí. Pod jejím vedením jsem mohla být opravdu v klidu, když jsem je každý den ráno opouštěla. Velký DÍK Petro!


Ondrej T.08/06/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Skvele, dekujeme


Anna K.14/11/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Petru jsem oslovila - díky dobrým referencím - nárazově, zda by mohla pohlídat našeho 6letého syna - byl nemocný a nemohl do školky. A dle dojmu, který udělala Petra na mne, ale především na našeho juniora, musím potvrdit skvělé hodnocení - velmi přátelská, usměvavá a chůva. Postarala se nejen o celodenní zábavu pro syna, ale také podávání kapek do očí, oběd a ještě přitom občas poslala milou zprávu o tom, jak se doma mají. Za mne superskvělé. Jen škoda, že Petra hlídá pravidelně a dlouhodobě jinde, takže nemůžeme její společnosti využít častěji :)


Peter C.25/02/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Slečna Petra je prvá Hlídačka, ktorú sme kontaktovali cez tento server a vyšlo to na 100 percent. Pomohla nám s hlídaním nášho dvojročného syna, ktorý si ju okamžite obľúbil. Je vidieť, že Petra má s hlídaním veľké skúsenosti a vie ako sa s deťmi skamarátiť. Veľká spokojnosť.


Michaela R.20/02/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Petra mi doslova vytrhla trn z paty, když jsem - krátce po nástupu do nové práce - akutně hledala záskok za naši onemocnělou chůvu. Od začátku vystupovala zcela zodpovědně a profesionálně (zareagovala na inzerát brzy ráno, takže jsme mohly vše dojednat ještě před mou prací) a myslela zkrátka na vše, včetně toho, zda má nakoupit čerstvé suroviny na uvaření oběda pro syna. V průběhu dne zasílá podrobné zprávy o tom, co s malým dělají, jak se mu to líbí, jak spinkal atd. Vřele doporučuji!


Tomas S.08/05/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Petra hlidala petiletou dceru behem nemoci (nestovice) a jeji pristup byl od zacatku perfektni -- prijemne a pozitivni vystupovani, velky zajem o dite, a schopnost komunikovat, bavit a zaujmout. Dcera si ji hned zpocatku velmi oblibila a tesila se na dalsi hlidani.


Marketa K.13/11/2015Hlídání dětí - rodič na portále

Byla jsem velmi spokojená. Domluva i první kontakt byl příjemný jak pro mě tak pro dítě. Doma vše proběhlo k mé velké spokojenosti. Ještě jednou děkuji.


Michaela B.11/11/2015Hlídání dětí - rodič na portále

se slečnou Petrou mám mnohaleté zkušenosti. je absolutně zodpovědná a nenahraditelná. Mé dvě dcerky hlídala již od nemluvňat a každý problém dokáže absolutně v klidu vyřešit. není to "teta na hlídání" ale pro děti KAMARÁDKA. Musím s čistým svědomím vřele doporučit. Zvládá i rošťáky, hyperaktivní děti i oslavy s počtem dětí 9. Má mou absolutní důvěru. Pokud hlídá slečna Petra, můžete být absolutně klidní, že je o o Vaše děti perfektně postaráno. Mimo jiné i výborně vaří. Děkuji Michaela Bryxi


O mně

Milí majitelé kočiček a menších pejsků,
v případě potřeby Vaše miláčky pohlídám, nakrmím je, napojím, pomazlím, vyvenčím, pustím jim pohádku, přespím s nimi u Vás doma. Mohu pro ně i nakoupit čerstvé potraviny, uvařím jim, v případě nutnosti odvezu na vetku, vykoupu, vyešu, zajistím NElikvidaci majetku ;-)
Poskytla jsem v průběhu let domov mnoha tvorečkům, podporuji několik útulků, zúčastňuji se výstav a aukcí,...miluji pocit, když jsou spokojeni a vrní o 106! ;-)

Co bych se ráda dozvěděla o opatrovaném psovi/mazlíčkovi

Viz sekce "O mně"
"Milí majitelé kočiček a menších pejsků,
v případě potřeby Vaše miláčky pohlídám, nakrmím je, napojím, pomazlím, vyvenčím, pustím jim pohádku, přespím s nimi u Vás doma. Mohu pro ně i nakoupit čerstvé potraviny, uvařím jim, v případě nutnosti odvezu na vetku, vykoupu, vyešu, zajistím NElikvidaci majetku ;-)
Poskytla jsem v průběhu let domov mnoha tvorečkům, podporuji několik útulků, zúčastňuji se výstav a aukcí,...miluji pocit, když jsou spokojeni a vrní o 106! ;-)"

Dostupnost

Dle dohody a aktuální vytíženosti. Mám nyní v péči miminko, tudíž mohu pohlídat Vaše dítko na pár hodin u mě doma či na pískovišti.


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština a Slovenština

Slovenština - rozumím velmi dobře, narozena v Československu

Kurzy

BOZP a PO pracovnice Vystudován mimo jiné obor "Bezpečnostně-právní činnost", který umožňuje pracovat u ZZS, HZS, PČR - tudíž první pomoc i vystudována, Sportovní a rekondiční masáže

Kde opatruje mazlíčky:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 12 » Praha 4



Kde také bývám: Mělník, Středočeský kraj