Daria
 Fotky z hlídání
9 hodnocení
  • 25 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 85 uživatelů
  • Rezervována opakovaně
  • Posílá fotky z hlídání mazlíčků
  • Aktivní před asi 23 hodinami
  • Odpovídá do: 1 den
  •  Veterinární škola
  •  ČZU, FAPPZ, Kynologie
  •  Přenocování u mě doma
  •  Přenocování u psa (kočky...) doma
  •  Návštěva & hraní
  •  Venčení psů
  •  Přes den u mě
  •  Malý (do 5kg)
  •  Střední (do 25kg)
  •  Velký (do 40kg)
  •  Obrovský (nad 40kg)
  •  Štěně
  •  Dospělý
  •  Senior
  •  Nevlastním kočku
  •  Nemám děti 0-5
  •  Nemám děti 6-12
Jazyky

Daria P.

250 Kč/h

700 Kč/den

  • (9)
  • 25 let
  • covid-19 vakcína

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Střední škola veterinární. Kurz stříhání psů.

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena identita

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Klára K.25/01/2024Opatrování mazlíčků

Slečna hlídala našeho kocoura u nás doma. Odjížděli jsme v nedeli, říkala jsem že stačí když přijde v pondělí dopoledne a přišla uz v neděli večer. Když jsme přijely, všechno bylo uklizeno a kocour vypadal spokoje. Kazdy den posilala videa. Takže za mě úplně perfektní.
Rádi využijeme znovu


Dominika D.21/01/2024Opatrování mazlíčků

Děkuji moc za hlídání mé fenečky Holy, všechno proběhlo naprosto v pořádku a tak jak jsme se domluvili přes portál Hlidacky ☺️


Dariia H.08/01/2024Opatrování mazlíčků

Daria zůstala s mým 4měsíčním štěnětem a jsem velmi spokojená:) Měla jsem možnost v klidu pracovat celý den v kanceláři a Daria mi posílala fotky a videa. A pak jsem se dozvěděla, že nám jako dárek ostříhala drápy, což je super. Takže jsme s Blinkem opravdu velmi spokojení a určitě se vrátíme:)


Anja G.14/12/2023Opatrování mazlíčků

Daria took care of Odie, our Dalmatian dog, with a lot of care and attention. Odie is quite sensitive and tends to be apprehensive around new people, but Daria's approach was fantastic. She made Odie feel comfortable and safe, and their time together was a success.


Jaroslav S.08/12/2023Opatrování mazlíčků

Vše naprosto v pořádku, rychlá domluva a komunikace, přátelský přístup. Dariiny služby určitě v budoucnu ještě využijeme.


Roma22/11/2023Opatrování mazlíčků

Moc děkuji za hlídání vlkodava! Daria rozumí a má psy velmi ráda. náš velký kluk spal na gauči.

Большое спасибо Дарье за присмотр нашего песика породы волкодав. Видно, что девушка очень любит собак и заботится, как о своих детях. Наш мальчик спал на диване и был словно в 5* отеле для собак. Так же она смогла помыть его (он боится воды) и вычесать. Будем оставлять ещё!


Hana M.02/11/2023Opatrování mazlíčků

Daria hlídala mého malého pejska, 5ti měsíční šťeně. Bylo to poprvé, co byl po příchodu do naší rodiny u někoho cizího. Všechno proběhlo perfektně. Pejsek měl u Darii i svou ohrádku, kde mohl být, když chtěl klid. Zároveň ale bylo bezva, že našel i novou psí kamarádku, takže měl zábavu a moc se mu nestýskalo. Daria se o pejska krásně starala, měl pravidelné procházky a dala pejskovi i nové lákavé hračky. Určitě doporučuji, Daria má krásný vztah ke psům a je velmi příjemná. Samozřejmostí je seznámení se předem a posílání videí a fotek během hlídání.


Naděžda V.17/09/2023Opatrování mazlíčků

Slečna mi hlídala psa a byla jsem s ní naprosto spokojená. Potkaly jsme se před hlídáním, aby se s mým psíkem seznámila a v průběhu hlídání mi pravidelně psala zprávy a posílala fotky pejska. Rádi opět využijeme jejich služeb 🙂


Daniel V.23/08/2023Úklid

Totální spokojenost a profesionální jednání, každému vřele doporučuji.


O mně

*poznámka k ceně. Hlídání u vás doma +100 Kč*

Ahoj! Jsem Daria a váš mazlíček je pro mě důležitý. Mám za sebou mnoho let péče o různá zvířata a nyní se specializuji na psy. Studuji kynologii na ČZU, kde se zaměřuji na výcvik a chov psů.

Mám bohaté zkušenosti s předáváním lásky a péče psům, zejména těm, kteří prošli obtížnými podmínkami. Často jsem pomáhala s jejich sociální adaptací a reintegrací do společnosti.

Mám velký prostorný byt, ve kterém žiji v Praze 7, ideálním prostředím pro pejsky. Je zde dostatek prostoru pro pohyb a hraní. Pokud bych měla pejska hlídat u sebe doma, zajistím mu veškerý komfort, který potřebuje. Procházky by nás čekaly jak v okolí mého bytu, tak i ve výběhu pro psy nebo v blízkých parcích.

Mám také vlastní psy:
-Čiča (vykastrovana fena, 17 kg)
-Doda (vykastrovany kluk, 7 kg)

Pokud preferujete, aby váš pejsek zůstal ve svém domácím prostředí, ráda ho budu navštěvovat u vás doma. Poskytnu mu veškerou péči, kterou potřebuje, včetně procházek, krmení a hraní. Samozřejmě se také ráda pohraju a pomazlím se vaším pejskem, abych mu poskytla dostatek lásky a pozornosti.

Kromě psů se také ráda starám o kočky. Vyměním jim vodu, nasypu granule či dám kapsičku, vyčistím písek a také se s nimi pohraji a pomazlím.

Těším se na možnost péče o vaše mazlíčky a poskytnutí jim láskyplného a bezpečného prostředí.
*POZNÁMKA K CENĚ*
+100 Kč hlídání u vás doma

РУССКИЙ
Привет! Меня зовут Даша, и ваш питомец очень важен для меня. У меня многолетний опыт заботы о различных животных, но в настоящее время я специализируюсь на собаках. Я изучаю кинологию в Чешском сельскохозяйственном университете, где сосредоточена на обучении и содержании собак.

У меня обширный опыт передачи общения с "труднымм" собаками. Я часто помогала им социализироваться.

Я живу в просторной квартире, в Праге 7. Здесь достаточно места для движения и игр. Если мне нужно будет позаботиться о вашей собачке у себя дома, я обеспечу ей всю необходимую комфортность. Прогулки нас ждут как в окрестностях моей квартиры, так и на специально оборудованных выгульных площадках для собак или в близлежащих парках.

У меня также есть собственные собаки:
- Чича (стерилизованная самка, 17 кг)
- Дода (стерилизованный самец, 7 кг)

Если вы предпочитаете, чтобы ваша собачка оставалась в своей домашней обстановке, я с удовольствием буду посещать ее у вас дома. Я предоставлю ей всю необходимую заботу, включая прогулки, кормление и игры. Конечно же, я также буду рада поиграть и побаловаться с вашей собачкой, чтобы обеспечить ей достаточно любви и внимания.

Помимо собак, я также с удовольствием забочусь о кошках. Я поменяю им воду, насыплю гранулы или дам консервную еду, почищу лоток и, конечно, поиграю и поглажу их.

Я с нетерпением жду возможности позаботиться о ваших питомцах и предоставить безопасное окружение полное любви.

Co bych se ráda dozvěděla o opatrovaném psovi/mazlíčkovi

Ráda bych vám poskytla péči o vaše zvířátko. Pokud by vaše zvířátko vykazovalo agresivní chování , mám možnost poskytnout mu oddělený prostor a zajištění, aby se cítilo pohodlně a bezpečně. Vaše zvířátko bude dostávat veškerou péči, kterou potřebuje, a já se postarám o to, aby se cítilo milováno a bezpečně během svého pobytu u mě.

PS. Hlídám všechny zvířaty a rasy. Potřebuji od Vás základní věci o zvířete, jestli se snese s ostatními zvířaty, jestli má nějakou dietu a td :)

Dostupnost


Kalendář naposledy aktualizován před 5 dny

Jazyky

Čeština, Angličtina, Ruština a Chorvatský

Anglicky, Česky, Ruský, Ukrajinský, Srbský,

Fotografie

Kde opatruje mazlíčky:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 7