Eliška
 Fotky z hlídání
6 hodnocení
  • 26 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 123 uživatelů
  • Posílá fotky z hlídání mazlíčků
  • Aktivní před asi 2 měsíci
  • Odpovídá do: 9 hodin
  •  Gymnázium
  •  Jihočeská univerzita, Speciální pedagogika předškolního věku - učitelství pro mateřské školy; Speciální pedagogika
  • Kurz první pomoci
  •  Přenocování u psa (kočky...) doma
  •  Návštěva & hraní
  •  Venčení psů
  •  Malý (do 5kg)
  •  Střední (do 25kg)
  •  Velký (do 40kg)
  •  Obrovský (nad 40kg)
  •  Štěně
  •  Dospělý
  •  Senior
Jazyky

Eliška B.

400 Kč/h

1 200 Kč/den

  • (6)
  • 26 let
  • covid-19 vakcína

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Všeobecné gymnázium. Zkouška z anglického a německého jazyka. Řidičský průkaz skupiny A1, A2, B, B1 a AM platným od 28. 1. 2016, aktivní řidička.

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Ověřena identita

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Mariana S.11/08/2019Ověřovací centra

Eliška pracovala v Dětském centru se skupinkou dětí s mentálním postižením a s kombinovaným postižením ve věku od cca dvou do šesti let. I přes rozmanitost mentální úrovně a schopností dětí komunikaci a práci s nimi zvládala dobře.
Práce s dětmi většinou probíhala skupinově, dokázala však pracovat s dětmi i individuálně. Navazovala s dětmi přiměřenou komunikaci a pozorně vnímala jejich potřeby.
Měla možnost sledovat práci zaměstnanců při péči o těžce postižené děti. Využila příležitost sledovat práci učitelů (speciálních pedagogů) při zajišťování výuky v rámci individuálních vzdělávacích programů (IVP) pro děti s těžkým mentálním handicapem. Měla možnost zúčastnit se canisterapie. Byla informována o možnostech pomoci Dětského centra rodinám s postiženým dítětem. V komunikaci byla aktivní a zvídavá.
Komunikace s dalšími zaměstnanci byla bezproblémová. Příchod a odchod na pracoviště byl dochvilný. Pracovala spolehlivě a ochotně.
Pavla B.


Jaroslava S.25/07/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Vystřídalo se u nás doma několik "hlídaček", které byly skvělé, s některými jsme si neseděli. Elišku mohu, s klidným srdcem, zařadit mezi ty skvělé "hlídačky". Dcery (3 a 7 let) Elišku přijaly dobře. Eli nejen, že holky pohlídá, také se jim věnuje, učí novému, vymyslí program na celý den. Co se domluví, to platí. Během hlídání s holkami vyvenčí i rodinného mazlíčka (kokršpaněl). Jak jsem již zmínila a také se to opakuje v předchozích referencích, Elišku mohu jen vychválit. Dochvilnost, spolehlivost, k dětem a zvířatům citlivý, laskavý a chápavý přístup, to vše patří do jejích hlavních rysů.
Naše holky Elišku mají rády. Po hlídání nadšeně básní, co vše celý čas dělaly. A to je pro rodiče hlavním ukazatelem, že natrefili na správnou osobu pro jejich záskok. Za celou naši rodinu doporučuji.


Blanka Š.03/10/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Na hodnocení Elišky má systém málo hvězdiček. Ve všech ohledech naprosto perfektní spolupráce, Eliška je dochvilná a spolehlivá, dcera i psíci ji zbožňují. Jednoznačně doporučuji :)


Veronika T.09/08/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Eliška B. hlídala našeho syna od jeho 2 let do 4,5 let. Eliška k nám přichází v dobré náladě, syna zabaví, bere ho často ven, získala si ho prakticky okamžitě. Věnuje se mu naplno, syn byl po hlídání vždy veselý. Neměla problém ani s hlídáním během nemoci syna, což jsme uvítali. Domluva vždy vstřícná a loajální. Pro lepší pocit jistoty při hlídání je plusem kurz první pomoci. Eliška mohu doporučit všem maminkám, o dítě v její péči bude dobře postaráno. Děkujeme!


Anna K.31/05/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Eliška nám hlídala po 3dny syna (5let) a byla naprosto skvělá. Přišla vždy včas, se synem si moc hezky hrala, vyráběli spolu třeba krasne věci z papíru; ačkoliv syn nemohl ven po nemoci, dokázali se velmi dobře zabavit i na delší čas. Syn s ní byl evidentně moc rád a velmi si sedli. Nemám nic, co bych vytkla a mohu jen doporučit. pokud to půjde, určitě si Elišku na hlídání ještě někdy pozvu.


Šárka V.02/09/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Na slečnu Elišku je vždy spoleh, má mou absolutní důvěru. Dcera Elišku zbožňuje a často se na ni ptá. Mohu vřele doporučit.


O mně

Jako milovnice psů bych Vám ráda nabídla hlídání či venčení vašich čtyřnohých mazlíků. Mám kladný vztah téměř ke všem domácím mazlíčkům.
Zkušeností se staráním se o různé zvířata mám mnoho. Mám již druhého psa střední až velké velikosti. Prví byl německý ovčák, kterého jsme si brali z útulku a se kterým jsem vyrůstala. Nyní jsem hrdá majitelka pětileté feny labradora, kterou mám od štěněte. Absolvovala jsem s ní úspěšně kurz základní poslušnosti. Doma jsme měli i kočičky. Společnost mi doma dělaly také dvě malé andulky, o které jsem se starala.
Nemám strach ze žádného psa. Ke všem živým tvorům mám pozitivní přístup. Ráda a často trávím čas s těmi němými tvářemi. Ke zvířatům mám respektující, zodpovědný, hravý a láskyplný přístup.

Na jakékoli otázky, které zde v textu nejsou zodpovězeny, Vám ráda odpovím ve zprávách.
Těším se na spolupráci.

Co bych se ráda dozvěděla o opatrovaném psovi/mazlíčkovi

Před prvním hlídáním či venčením bych ráda věděla o jaké zvířátko jde a jaké je povahy. Zda má mazlíček nějaké nestandardní zvyky, zda je např. v určitých situacích agresivní nebo naopak bázlivý.
Případně zda má zvíře nějaká zdravotní omezení, či pravidelně užívá léky.
Čím více informací o daném zvířátku budu mít, tím lépe mu budu moci vyhovět.

Dostupnost

Momentálně přijímám POUZE JEDNORÁZOVÁ HLÍDÁNÍ. Děkuji za pochopení.


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština a Slovenština

Angličtinou a němčinou se dorozumím.

Kurzy

První pomoc dětem, První pomoc pro psy, Základy krizové intervence, Podpora změny a motivace klientů

Fotografie

Kde opatruje mazlíčky:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 22



Kde také bývám: Mirošovice,



Hlídám v Praze, Průhonicích, Říčanech a okolí.