Tereza
 Fotky z hlídání
11 hodnocení
  • 22 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 132 uživatelů
  • Posílá fotky z hlídání mazlíčků
  • Aktivní před 17 dny
  • Odpovídá do: 1 den
  •  Střední pedagogická škola obor předškolní a mimoškolní pedagogika
  •  Univerzita Karlova - Učitelství pro 1. stupeň ZŠ
  •  Přenocování u mě doma
  •  Přenocování u psa (kočky...) doma
  •  Návštěva & hraní
  •  Venčení psů
  •  Přes den u mě
  •  Malý (do 5kg)
  •  Střední (do 25kg)
  •  Velký (do 40kg)
  •  Obrovský (nad 40kg)
  •  Štěně
  •  Dospělý
  •  Senior
  •  Nevlastním kočku
  •  Nemám děti 0-5
  •  Nemám děti 6-12
Jazyky

Tereza V. PREMIUM

300 Kč/h

700 Kč/den

  • (11)
  • 22 let
  • covid-19 vakcína


PREMIUM

Když hodnocena, tak 4.0 a výše

Ověření alespoň druhý stupeň

Rezervace bez starostí

Rychlejší díky appce

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Řidičský průkaz skupiny B od roku 2019. Střední odborná škola pedagogická, obor Předškolní a mimoškolní pedagogika.

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena identita

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Vladimír V.23/01/2024Opatrování mazlíčků

So slečnou som maximálne spokojný. Je veľmi milá, ochotná a vyšla v ústrety, keď som potreboval vyzdvihnúť psa v neskorých hodinách. Pravidelne posielala info o strážení spolu s fotkami. Za mňa top a v prípade potreby stráženia určite využijem Terezine služby. Môžem len odporučiť.


Pavla J.26/12/2023Opatrování mazlíčků

Tereza nám hlídala našeho 16 letého pejska, když jsme jeli na hory. Báli jsme se, jak vše bude probíhat, protože jsme ho nikdy nenechali hlídat mimo náš dům ani nikým cizím. Ale měli jsme opravdu šťastnou ruku s výběrem! Vše proběhlo naprosto bez problému, Tereza je velká milovnice psů, je velmi zkušená, spolehlivá a nápomocná. Náš pejsek se u ní cítil jako doma. Pravidelně nás o všem informovala. Lituji akorát toho, že jsem Terezu nepoznala už dříve, ušetřili bychom si spoustu starostí. Určitě zase brzy jejích služeb využijeme. Doporučuji maximálně! Pavla


Lída S.04/10/2023Opatrování mazlíčků

Terka mi hlídala fenku, kterou mám z dočasné péče a měla jsem tedy strach, aby jí tam napoprvé nebylo smutno, ale vyvedla mě z omylu, když mi posílala pravidelně videa, jak si s její fenkou pěkně a vesele hrají, informovala mě, kam chodí na procházky apod. Takže doufám, že v tom Terka bude pokračovat co nejdéle, protože příště už se budeme těšit :-)


Jakub B.26/09/2023Opatrování mazlíčků

S Terezou byla skvělá domluva, posílala pravidelně fotky a je poznat, že je na hlídání skvěle připravená a hlídá pravidelně. Pluto se u ní měl krásně a určitě můžu doporučit ostatním.


Barbora C.01/05/2023Opatrování mazlíčků

Terka hlídala moje dvě holky, když jsem musela odjet na tři dny na služebku. Bylo to poprvé, kdy jsem dávala psy na hlídání někomu cizímu a lépe jsem vybrat nemohla. Všechno proběhlo naprosto v pořádku, Terka je zkušená a moc milá a i když má doma své dva psy, zvládla vše skvěle. Každý den jsem dostala několik fotek a videí, takže jsem věděla, že se holky mají jako na dovolené. :)


Michaela H.09/04/2023Opatrování mazlíčků

Moc milá a sympatická slečna. Na všem jsme se snadno domluvili. Pro pejska si přijela a v pořádku vrátila zpět😊 Po celou dobu hlídání nám posílala fotky, videa i zprávy. Byli jsme velmi spokojení. Určitě ji rádi o hlídání našeho čtyřnohého miláčka opět poprosíme. Moc děkujeme. Michaela a Marek


Katarina V.22/08/2021Opatrování mazlíčků

Tereza se krásně postarala o mé energeticky nabité štěňátko. Komunikace i odevzdání probíhali hladce, Tereza posílala pravidelně zprávy a fotky. Štěně za ní dokonce při loučení mňoukalo :) Určitě doporučuji.


Markéta L.24/06/2021Opatrování mazlíčků

Terka mi už několikrát hlídala malé dvouměsíční štěňátko. Dle předchozích recenzí jsem si byla skoro jistá, že to bude v pohodě. A opravdu bylo. :) Hafan jí zbožňuje a já jí moc děkuju za záchranu s hlídáním!


Hana S.22/06/2021Opatrování mazlíčků

Terka hlídala několik měsíců mého pejska, který je epileptik, a potřebuje speciální péči. Chodila s ním na pravidelné procházky a pěkně se o něj starala. Určitě ji mohu doporučit. Dokázala i flexibilně reagovat na mé požadavky (např. změnu termínu či času vyzvednutí psa). Na Terce je vidět, že je to milovník zvířat, a to si myslím, že je důležité. :-)


Martina T.22/06/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Tereza je skvělá, odpovědná a spolehlivá hlídačka. Je s ní hladká a příjemná domluva, s přehledem zvládla naše čtyři děti v rozmezí školka až puberta, všechny byly spokojené❤️


ivana v.22/06/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Slečna působí nespolehlivě. Prvně na úvodní schůzku zapomněla a z druhé se omluvila ze zdravotních důvodů hodinu před jejím konáním. Další schůzky jsem již neiniciovala.

Velice mě mrzí, že jsem na paní udělala takový špatný první dojem. Bohužel jsem měla hektický týden a zapomněla na první schůzku. Poté co jsem se omluvila a domluvili jsme druhou jsem si v den schůzky vyvrkla kotník a byla jsem nucena schůzku opět zrušit. Chápu paní rozhořčení a sama bych byla, ale občas se sejdou věci tak, že nejde nic jiného dělat. Za dobu co jsem na hlídačkách jsem hlídání byla nucena zrušit 3x a to vždy z důvodu nemoci. Jsem velice zodpovědný člověk a zakládám si na dobrém vztahu s rodiči/majiteli, proto by mě velice mrzelo kdyby moje jedno selhání ovlivnilo další potencionální práce. Naopak si teď budu dávat o to větší pozor.
Odpověď od hlídačky

O mně

Děkuji za zájem bohužel únor mám plný. Beru rezervace od druhého týdne v březnu.
Budu se těšit na Vaše mazlíky 🥰

Ahoj!
Pokud razíte na dovolenou a hledáte hlídání Vašeho čtyřnohého parťáka ráda pomůžu. Už to budou skoro 4 roky, co jsem narazila na hlídačky a jako člověk, co vždycky chtěl mít psa, mi to přišlo jako skvělý způsob, jak si přivydělat a zároveň dělat něco, co mě baví. Od té doby už uplynul nějaký čas a u mě doma to bylo trochu jak na běžícím páse. Hlídala jsem od starých psů po štěňata a sama si pořídila fenku Taru. Je kříženec, váží 14 kg a je kastrovaná. Snese se se psy všeho druhy. S některými si hraje s jinými se ignoruje. Na návštěvy je zvyklá a vzhledem k tomu, že u nás bylo již přes 30 psů za ní strčim ruku do ohně 😄.
Na konci roku 2020 jsem začala s dočasnou péči pro pejsky u spolku Pes nejvěrnější přítel s.z. a již jsem u sebe měla 12 kousků, kteří jsou již spokojeně v adopcích. Pár z nich byli 14 letá babička, Apenzell, který se do mě opakovaně zakousl a byl reaktivní na psy, tříměsíční štěně a dokonce i březí fena, která u mě i porodila. Dovolím si tedy říct, že zkušeností mám dost.
Jak takové hlídání u nás vypadá? Pejsci se stanou součástí naší smečky. Pokud je pejsek zvyklý spát v posteli -> spí v posteli. Na procházky chodíme nejraději do Divoké Šárky, jelikož bydlíme ulici od ní, a nebo do Stromovky či na Letnou. Prostě kam nás vítr zavane. Pejsek na obojek vždy dostane GPS a chodíme pouze na vodítku nebo na couračce, aby byl pejsek, co nejlépe zajištěn. Do práce chodím od pondělí do pátku na cca 6 hodiny takže dlouho sami nikdy nebudou. Na léto 2024 budu měnit práci a budu moci mít kdykoli homeoffice takže plánuji rozšířit nabídku o hlídaní jen přes den a venčení na Praze 6. Nejraději mám však víkendová hlídání, kdy jsem s pejsky nonstop. Každodenní komunikace a posílaní fotek je u mě samozřejmostí. Bydlíme v bytě, kdy máme k dispozici společnou zahradu, ale raději chodíme do přírody.
No prostě budu se o něj starat jako kdyby byl můj. Pokud máte zájem nebojte se ozvat a určitě se zvládneme domluvit. Budu se těšit na spolupráci.

S pozdravem,
Terez a Tara 🐾

Co bych se ráda dozvěděla o opatrovaném psovi/mazlíčkovi

Snášenlivost s ostatními psy a lidmi. Čeho se bojí nebo co nemá rád. Pokud je na něco alergický, aby nebylo neštěstí. Případně jakékoli Vaše poznámky na co je pejsek u Vás zvyklý.

Dostupnost

Podle domluvy.


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština, Angličtina a Slovenština

Chodila jsem na jazykovou ZŠ zaměřenou na Anglický a Německý jazyk. Bohužel Německý jazyk už nestuduji. Naopak Angličtina mě velice baví a snažím se v ní nadále zlepšovat také ji doučuji.

Fotografie

Kde opatruje mazlíčky:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 6 » Praha 6