Soňa
 Fotky z hlídání
6 hodnocení
  • 30 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 210 uživatelů
  • Rezervována opakovaně
  • Posílá fotky z hlídání mazlíčků
  • Aktivní před 4 dny
  •  Stredná odborná škola v Spišskej Novej Vsi
  •  Přenocování u mě doma
  •  Přenocování u psa (kočky...) doma
  •  Návštěva & hraní
  •  Venčení psů
  •  Přes den u mě
  •  Malý (do 5kg)
  •  Střední (do 25kg)
  •  Velký (do 40kg)
  •  Štěně
  •  Dospělý
  •  Senior
  •  Nevlastním kočku
  •  Nevlastním psa
  •  Nemám děti 0-5
  •  Nemám děti 6-12
Jazyky

Soňa K.

150 Kč/h

600 Kč/den

  • (6)
  • 30 let

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Janka K.23/01/2023Opatrování mazlíčků

Sonička bola moja prvá skúsenosť s hlídačkami a musím uznať, že robí dobré meno! Bola som s hlídáním mojej borderky Alberta veľmi spokojná, Soňa sa prišla zoznámiť vo sovjom voľnom čase a v deň hlídání mi pravidelne posielala info a fotky. Predanie a prevzatie kľúčov prebehlo presne ako sme sa dohodli a verím, že Sonička Alberta bude hlídat ešte mnohokrát :).


Katerina G.07/03/2022Opatrování mazlíčků

Slečna hlídala mého reaktivního psa, křížence NO a naprostá spokojenost. Již při domluvě měla plno relevantních otázek, což jsem ocenila, jelikož bylo vidět, že se opravdu zajímá. Předání proběhlo dle domluvy, Reno si ji hned zamiloval. Od té doby jsem dostávala pravidelný report jak se má i s fotkami (Reno byl na hlídání na den).
Vyzvednutí také proběhlo dle domluvy.
Pokud budu potřebovat, ráda služeb slečny Soni využiji znovu a doporučuji ji i ostatním zájemcům.


Filip H.25/02/2022Opatrování mazlíčků

S hlídáním mého Francouzského Buldočka (Kevina) jsem byl velmi spokojen a Kevin si to také náramně užil. Slečna byla flexibilní s předáním psa a dostával jsem zprávy, jak se mu daří a vše líbí v průběhu hlídání. Když bude potřeba a možnost, využiji hlídání znovu a doporučuji všem zájemcům.


Daniel F.22/01/2022Opatrování mazlíčků

Hlídání probíhalo po dobu 1 týdně 2x denně a zcela v pořádku, taktéž předchozí komunikace, hlídání pak s fotodokumentací a krátkou zprávou. Kočky vypadaly po návratu spokojeně :)


Petra H.12/01/2022Opatrování mazlíčků

Soňa mi hlídala pejska přes víkend a velmi dobře se o něho postarala. Obě předání proběhly v domluvený čas, po dobu hlídání mě průběžně informovala a posílala fotky. Můj roční hyperaktivní hafan se mi vrátil krásně unavený z hraní a běhání, to jsem velmi ocenila :)


Bozena V.12/01/2022Opatrování mazlíčků

Slečna nám slíbila hlídání už pozítří. Komunikace probíhala cca týden. Vše domluveno a dnes napsala, že nám to odmítá z různých důvodů , že ji nějaký pán dal 1500, - za hlídání na den. Absolutně nekorektní jednání!!! Přitom už jsme byly na ceně domluveni.


O mně

Dobrý deň, vítam vás na mojom profile. Volám sa Soňa. Mám 29 rokov. Som priateľská, spoľahlivá,zodpovedná a empatická. Velmi rada vždy pomožem. Som zo Slovenska ale v Čechách bývam už cca 4 roky, presnejšie v Prahe. Takže po česky rozumiem výborne. Skúsenosti so psíkmi a kočkami mám. Od mala som doma s rodinou chovali a starali sa o veľa zvieratiek. K nim patrili aj psíkovia a kočky. Vzťah ku zvieratkám mám velmi silný a velký. Milujem ich. Mala som aj svojho psíka, volala sa Stelka. Bola to moje zlatíčko. Tak ako každý jeden mazlíček. Rada by som sa o vašich mazlíčkov postarala aj u seba doma , pohrala by som sa s nimi, venčila ich. A o kočičky tak isto, dala by som im vždy papať a vyčistila záchod a pomazlila sa s nimi. Nemusíte sa báť. Boli by u mňa v bezpečí a bolo by o nich dobre postarané. Budem velmi rada ak vás moj profil zaujme a vyberiete si ma na hlídaní a venčení vašich mazlíčkov.

Dobrý deň všetkým. Chcem sa všetkým takto verejne na mojom profile omluvit za negatívny komentár ktorý mi napísala na moj profil jedna pani tu na hlídačkach a hlavne za to že som jej na poslednú chvilu zrušila hlídaní. Velmi ma to mrzí. A nechcem aby vás ten komentár odradil. Ráno 12.1. 2022 som zrušila pani hlídání pretože včera som sa o tom rozprávala s mojím přítelem a zhodli sme sa na tom že ako tá pani bude chciet hlídat pejska tak mi to v konečnom dôsledku nebude vyhovovať kvôli tomu že by som nemohla hlídat iných pejskov alebo kočičky a kvoli práci kedže to pani chce v určité dni a na dlhouhodobe. Takže sa jej nemožem takto na velmi dlhú dobu sľúbiť ked nakoniec nebudem môcť všetky dni. Som si to uvedomila a mrzí ma že takto neskoro na poslednú chvílu. A další dovod bol že som si vlastne neskor uvedomila že 300 Kč na deň za hlídání u mňa doma na celé dni je málo kedže je to aj vačší pejsek. A vobec som to nemyslela zle. Ale dostala som za iné hlídání viac peniažkov. Aj ked chapem že niekomu sa to finančne nedá a nemajú takú možnost. A rozumiem tomu. Určite niesom na peniaze. Ale chcela by som si zarobit čo najviac kedže je ťažká doba a každá koruna navyše pomože. Ale pani som písala dvakrát a úprimne sa jej omluvila. Niesom zlý a nespolahlivý človek. Som hodný človek a dá sa na mňa vždycky spolahnút. A moc rada vždy pomožem. Už som u seba hlídala pejska minulý víkend a koncom prosince som hlídala jednej rodine kočičky, chodila som ku nim a dávala im papať a maznala sa s nimi a dávala jednej kočičke medicínu. A momentálne hlídam jedného pejska do zítřka. Všetci sú hodne zlatí. Všetko bolo a je v úplnom poriadku. Moc si to hlídaní užívam pretože milujem zvieratká a velmi rada sa o ne starám. A nerobim to žeby som veci alebo domluvy alebo čokolvek na poslednú chvilu zrušila. To bolo prvý a posledný krát. Bola to vynimočná situácia. Neurobila som to naschvál. Nechcela som to na poslednú chvílu zrušit. Len som nad tým celu dobu premyšlala a rozprávala sa s mojím přítelem o tom a došli sme k tomu záveru nakoniec že to takto nepojde. Takže sa ešte raz aj tu úprimne omlouvám samozrejme hlavne pani Vlasákovej a všetkým. Viem že som urobila chybu, a vážne ma to úprimne mrzí. A viem že příšte sa to určite nikdy nezopakuje.

Co bych se ráda dozvěděla o opatrovaném psovi/mazlíčkovi

Dobrý deň, skúsenosti s hlídaním pejskov a kočičiek už mám. Hlídala som 2 kočičky u jednej rodiny, a jedného pejska cez víkend a ďalšieho pejska momentálne hlídam u seba doma na tri dni:) sú skvelí:) mám z toho velkú radost pretože zvieratká milujem a strašne rada sa o ne starám:) Je to úžastný pocit ked viem že sú spokojní a šťastní:)

Dostupnost

Každý deň


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština a Slovenština

Kde opatruje mazlíčky:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 15