Petra
7 hodnocení
  • 47 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 102 uživatelů
  • Aktivní před 24 dny
  • Odpovídá do: 1 den
  •  SOU obchodní akademie, SOŠ sociální činnost
  •  UK - sociální a pastorační činnost, probíhající studium
  • Kurz první pomoci
  •  Dělání společnosti, povídání, hraní her atd.
  •  Příprava jídla
  •  Doprovod k lékaři
Jazyky

Petra Z.

300 Kč/h

  • (7)
  • 47 let
  • covid-19 vakcína

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Diana M.11/09/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Petra je opravdova profesionalka na svem miste!

Hlidala nam pravidelne dceru od jejiho pulroku - uz kdyz k nam prisla poprve na seznamovaci schuzku, byla skvele pripravena (vc. kontaktu na predchozi rodiny), mela vecne dotazy a pripominky. Za celou dobu spoluprace nebyla chvile, kdy bychom s necim nebyli spokojeni nebo se na cemkoliv nedohodli - nebyl problem vyjet napr. do hernicky, nebo jet na detske plavani. Co se tyka financni dohody, vzdy bylo vse jak bylo predem domluveno a vzdy velmi transparentni. Petra je zkusena chuva, urcite bych ji doporucila i k tem nejmensim miminkum - dokaze fundovane poradit, ale take umi byt velmi tichy pozorovatel chodu rodiny. Obdivuju jeji trpelivost s detmi a vnimam ji jako velmi pecujiciho cloveka s laskyplnym pristupem. Nase dcera si ji oblibila velmi rychle a vzdy jsme se vraceli k diteti, ktere bylo naprosto spokojene. Je evidentni, ze detem Petra dava opravdu 100% sve pozornosti, navic se neustale vzdelava. Jsem rada, ze jsme ji nasli a velmi radi ji doporucujeme!


Jan V.08/06/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Petra je profesionální hlídačka aktivně se zajímající o teoretický i praktický vývoj dětí. Chodila vždy včas, komunikovala, byla dobře naladěná a měla připravené aktivity pro dceru. Myslím, že jsme si dobře rozuměli i na osobní rovině.

Velmi nám pomohla s integrací naší dcery (v té době 3,25 let) do dětské skupiny, kam s ní několikrát sama zašla, a následně nám dodala všem odvahu a motivaci k hladkému překonání separační úzkosti, která nás 4 měsíce trápila. Dcera od té doby chodí do školky bez větších problémů. Moc nám to pomohlo a velmi děkujeme!

Petra k nám chodila přes půl roku a kvůli časovým možnostem, horší flexibilitě obou stran a částečně i odlišnému pohledu na finanční kompenzace jsme hlídání pro teď přerušili. Až na pár komunikačních nedorozumění (např. odmítnutí posunutí hlídání) nemáme Petře jinak co vytknout a nechali jsme naši budoucí spolupráci otevřenou.


Michal H.23/06/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Petra hlídala našeho 4-leteho syna a vybudovala si k němu nádherný vztah. Moc si vazim toho, ze spolu trávili čas, protoze Petra se mu na 100% věnovala a syn o zážitcích rad vyprávěl. Vždy přijela na čas, přicházela s vlastními nápady pro syna a my jsme byli nadmíru spokojeni. Vřele ji doporučujeme a je nam lito, ze uz nemůžeme kvůli stěhování pokračovat.


Mária S.25/01/2016Hlídání dětí - rodič na portále

S Petrou som bola maximálne spokojná, Hlídala syna nejdriv jednou tydne od 9 mesicu a nasledne 2xtydne vyzvedavala ve skolce. Petra ma s hlidanim bohate skusenosti a ma paradni prostory (ja sama by som sa rada vratila do detskych let a zahrala sa v jejim pokoji plnym hracek :)) Navic je flexibilni a da se s ni domluvit i na posledni chvili. Doporucujem!


Barbara L.24/07/2014Hlídání dětí - rodič na portále

Petra has been taking care of my son since he turned 7 months. I leave him with her with a great feeling that he is well taken care of and also enjoys a playful and fun day with her. For parents who are looking for a secure and fun place for their little ones, I can only recommend Petra!


Zuzana H.24/06/2014Hlídání dětí - rodič na portále

Petra je velice milá a hodná hlídačka. Každý den syna ve škole vyzvedla a hlídala celé odpoledne. Syn byl velice spokojený, prý je u Petry mnohem lépe než v družině. Ani jednou se u Petry nenudil a já jsem byla v klidu, protože Petra je opravdu velice spolehlivá. Kéž by ve školách a školkách byly paní učitelky jako je hlídačka Petra. Opravdu doporučuji, veliká spokojenost byla i ze synovi strany. Nechtěl odpoledne ani domů. Takže 100% spokojenost, nemám, co vytknout.


Ludmila C.05/02/2014Hlídání dětí - rodič na portále

Petra je skvělá. Lidská, milá, sympatická, ochotná, vstřícná. Dům má vybavený lépe, než kdejaká školka a děti jsou u ní moc spokojené. Jsme moc rádi, že jsme na ni na Hlídačkách narazili a doufáme, že jim to s naší dcerou vydrží co nejdéle. Spokojenost veliká. Doporučujeme!


O mně

Jmenuji se Petra, doposud jsem pečovala o děti, nyní jsem se rozhodla svou péči, rozšířit o péči každého, kdo ji potřebuje.
Jsem empatická, trpělivá, komunikativní. Zkušenost mám z praxe, z domova pro seniory, kde jsem byla při studiu na SOŠ, kdy byla komunikace úplně přirozená, také jsem se starala o svojí babičku, když mi bylo 16 let.

Dostupnost

Od října se mi uvolnilo místo v pondělí, středa a pátek. Začít spolupráci je možné i od druhé poloviny září.


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština

angličtin úroveň A1

Kurzy

Kurzy a semináře: - Rozšířený kurz odborné způsobilosti k péči o děti od 0-7 let u PM familien service( jeho součástí vývojová psychologie ) - 7 let se vzdělávám v terapeutické výchově a péči o děti - První pomoc v roce 2013,2016,2018 - Kurz NRP Natama, - Kurz NRP státní - Bez vztahu nelze vychovávat - Jak nastavovat dítěti hranice při používání elektroniky - Šikana a kyberšikana ve školách - Závislosti a jak se jim vyhnout - Jak se s dětmi učit doma

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 12



Kde také bývám: Dolní Břežany, Středočeský kraj



Praha 4, 12, 15