Hana
6 hodnocení
  • 43 let
  • Nové Dvory
  • Kontaktovalo ji už 10 uživatelů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 7 dny
  • Odpovídá do: 5 hodin
  •  Gymnázium Hranice
  •  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita Brno
  • Kurz první pomoci
  •  Dělání společnosti, povídání, hraní her atd.
  •  Pomoc s hygienou
  •  Příprava jídla
  •  Doprovod k lékaři
  •  Fyzioterapie, arteterapie
Jazyky

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, obor Evropská studia v podnikání a ekonomice. Řidičský průkaz skupiny B od roku 1998. Certifikát Cvičitel lyžování (Fakulta sportovních studií Masarykovy univerzity v Brně). Certifikát Instruktor jógy (Power Yoga Akademie Praha). Certifikát Jóga pro děti (Yoga World). Certifikát Umění jógového dotyku (Yoga World). Certificate Instructos English for Minis, English for Children (Mortimer).

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Lenka M.01/10/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Hanka k nám chodila celé jedno léto hrát si s naší tehdy 2letou holčičkou. Pak jsme se bohužel odstěhovali, jinak bychom s Hankou bývali rádi spolupracovali i nadále. Naše dcerka jí měla moc ráda - i teď po více jak 2 letech si pamatuje, jak spolu s Hankou stavěly šnečkům domečky na zahradě nebo trhaly ostružiny. :-) S Hankou k sobě holky prakticky okamžitě našly cestu, i přes velikou citlivost naší dcerky. Doporučuji a ráda vzpomínám!


Dominika Š.14/08/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Hanka nám hlídá dcery již 2 roky, přišla k nám, když mladší dceři bylo 10 měsíců, starší 3,5 roku. Je to žena s mnoha zkušenostmi s dětmi, organizačně i prakticky schopná maminka dvou chlapců, vstřícná, respektující a milující děti, zvířata a přírodu. Není to akční studentka, která běhá s dětmi po zahradě nebo je učí jezdit na kole, ani starší dáma, která lpí na starých metodách výchovy. Ale je to žena, která v domácnosti vytvoří klidnou atmosféru, děti vnímá, tvoří s nimi, hraje si/maluje/zpívá/tancuje, vezme je na zahradu/procházku, současně dokáže láskyplně nastavit hranice i vštěpovat návyky a životní hodnoty, děti obejmout, uklidnit, netrestá. Když je potřeba, tak uvaří, uspí, vyzvedne ze školky, podá léky, poradí si i s akutními zdravotními komplikacemi. Mé děti ji milují. Za tu dobu se stala naší dobrou rodinnou známou i dobrou přítelkyní.


Petra V.16/07/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Hanku mohu vřele doporučit - syna hlídá od 2 let pravidelně, dceru 5 let nárazově. Syn je velmi kontaktní, měla jsem z hlídání upřímné obavy, ale dokázala si ho získat během prvních pár hodin. Dcera ji miluje, syn se na "tetu" vždycky moc těšil. Co se týče hlídání a výchovy, respektuje a přistupuje k mým dětem vždy přesně tak, jak jsou zvyklé. Jsem nesmírně vděčná, že jsme narazili právě na Hanku.


Raphael G.08/09/2020Opatrování mazlíčků

Hana took care of my 2 cats with daily visits over the span of 2 weeks.
One of my cats has long hair, and tends to become a mess, but thanks to Hana's care, his fur was silky smooth when I came back.
The next time I need to leave my cats with someone, I'll definitely ask Hana!
Totally recommended


Mariana S.04/02/2020Ověřovací centra

Paní Hanku vřele doporučuji jako paní na hlídání. Dceru mi hlídala víc než rok a vždy byla spolehlivá a pružná, orientovala se dle mých potřeb, pokud to bylo možné. Nejen, že dceru hlídala, ale také s ní aktivně pracovala a rozvíjela psychomotorické schopnosti. Během doby, kdy nemohla chodit do školky, byla péče paní Hanky plně nahrazující v předškolních aktivitách. Dcera se tedy po dobu hlídání zdokonalila v běžných dětských dovednostech, jako je kresba, zacházení s nůžkami, různé hry jako jsou puzzle, stavění z kostek apod. Dcera si také osvojila základní anglická slovíčka. Kromě toho, že jsem byla s hlídáním nadmíru spokojená já, tak i dcera se na dopoledne strávená s paní Hankou velmi těšila a bylo na ní znát, že je u této "tety" spokojena.
Helena V.


Mariana S.04/02/2020Ověřovací centra

Hanka je moc milá a s našimi třemi dětmi to opravdu umí. Dokáže je vždy zabavit, vymýšlí s nimi různé aktivity, ale nechá se i inspirovat jejich nápady. Časově se vždy snaží vyjít vstříc, je dochvilná a spolehlivá. A děti ji mají rády, takže co víc si přát? :)


O mně

Jmenuji se Hana a v průběhu mého života jsem se starala několikrát o svou babičku. Chodila jsem jí nakoupit, vozila k lékaři, chodila s ní na vycházky. Mohu doprovodit k lékaři, pomoci s nákupem či drobným úklidem

Dostupnost

k dispozici v pracovní dny kromě střed


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština, Angličtina a Němčina

Doučování angličtina, němčina, úroveň B2

Kurzy

Psychologie a pedagogika v rámci rekvalifikačního kurzu instruktora jógy

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Středočeský » Dobříš » Lážovice, Středočeský kraj