Iveta
11 hodnocení
  • 59 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 136 uživatelů
  • Aktivní před asi hodinou
  • Odpovídá do: 8 hodin
  •  Zemědělská škola, Jihlava
  •  Žehlení
  •  Mytí oken
Jazyky

Iveta N.

300 Kč/h

  • (11)
  • 59 let

Hodnocení

Linda C.20/03/2024Úklid

Paní Iveta nás doslova zachránila před zkázou! Potřebovali jsme zahájit urgentní úklid po malování a stěhování. Byla schopna dorazit skoro okamžitě a i druhý den na dokončení poměrně velkého bytu i přes další povinnosti a práci. Velmi příjemná a pečlivá, opravdu vstřícná a pohotová…Moc děkujeme za pomoc v obtížné situaci! Určitě doporučuji! Celý byt po jejím zásahu vypadal jako zrekonstruovaný 🫢😄 ať se daří! 🙏🏼😌


Tomas B.08/01/2024Úklid

Paní Yveta s dcerou mi dělaly generální předvánoční úklid. Byla jsem velmi spokojená. Dům byl do detailů nádherně uklízený, spolupráce byla výborná a velmi příjemná. Mohu vřele doporučit.


Lena M.17/12/2023Úklid

I přes komplikace se zpřístupněním bytu z naší strany byla paní velmi ochotná se přizpůsobit. Náročný úklid provedla s pomocí dcery velmi dobře.


Jan H.26/03/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Iveta je jednoznačně jedna z nejlepších chův, které jsme kdy pro naše děti měli. Je velmi spolehlivá, pečující, o naše děti se perfektně postarala. S paní Ivetou můžeme spolupráci jednoznačně doporučit.


Amir O.18/12/2022Úklid

Maximálna - absolútna spokojnosť. Kategória Profi - Upratovačka.

Pani Iveta prišla 18.12. s dcérou na dohodnuté Pred-vianočné Generálne upratovanie bytu 2kk - Praha 4 - Nusle.

- výborne poupratovaná obývačka, spálňa, povýsavané, vytreté podlahy, utretý prach

- kvalitne poupratovaná sanita / WC, Kúpelňa + chodba, kuchyňa

- precízne vytreté spotrebiče, kachličky a prach

- vynesené odpadky

Výborná komunikácia. Spolupráca určite dlhodobo. Pani doporučujem na ťažké, dlhšie a generálne upratovanie.


Džana V.22/11/2022Úklid

Jednalo se o duklidny uklid, pani Iveta je moc sikovna a mila pani. Vse detailne uklidila a udelala krasny poradek vcetne precizniho umyti koupelny/ kuchyne apod. Super prace a domluva na jednicku! Pani Iveta si zaslouzi 10 hvezdicek😍


Lumír V.12/10/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Iveta se ujala našeho syna, když mu byl rok a deset měsíců na dva dny v týdnu. Do té doby nám syna nikdo nepohlídal a nebyl tak vůbec zvyklý na dospělé lidi. Paní Iveta neměla vůbec snadný úkol, ale zhostila se ho zkušeně a syn si ji už během prvních dnů velmi oblíbil. Vrací se vždy spokojený a na „tetu“ se těší. Paní Iveta je na 100% spolehlivá a na všem se s ní dá bez problémů domluvit. Se synem tráví spoustu času venku a hodně se věnuje i jeho rozvoji (krásně se nám u ní rozpovídal). Z hlídání obecně jsme měli velké obavy, paní Ivetě ale syna svěřujeme s klidem a důvěrou a o to přece jde 😊 Takže za nás maximální spokojenost!


Jiří Ž.26/08/2022Úklid

Jsem velmi rád, že pro mne paní Iveta již více než rok provádí úklid a celkově pomáhá s udržováním domácnosti. Vždy je vše perfektně zajištěné a mohu se na ni spolehnout. Mohu doporučit všem. A děkuji za pomoc.


Daniel P.24/07/2022Úklid

Úklid domluven narychlo, velice pečlivý a důkladný. Jako od maminky.
Paní je moc příjemná, vyslechne, poradí a oddělá svou práci nadstandartně.
Mohu jen doporučit.
Děkuji !


Jirka P.06/05/2021Úklid

Ivetu můžu jen doporučit. Navzdory mlhavému zadání úklidu, úklid bytu provedla tak, jak bych to nedokázal popsat, ale přesně jak jsem potřeboval. Práci provedla poctivě a úplně. Mockrát děkuji!


Alžběta K.14/04/2021Úklid

Pani Iveta je naprosto spolehlivá, pečlivá, úklid proveden naprosto dokonale. Milá paní. Určitě doporučuji a budu s Ivetkou spolupracovat i nadále. Děkuji :)


O mně

=Předvánoční úklid=
=Malování vašeho bytu i s úklidem=

Vítejte na mé stránce.
Pracovala jsem v penzionu,o který jsem se starala sama. Má zkušenost s veškerou prací (úklid,vaření, obsluha a logistika s tím spojena) je bohatá. Zkušeností a sily mám stále dost,tak bych je rada uplatnila. Preferuji 6-7hod.prac.dobu. Ráda vám uvařím a upeču něco dobrého 🙂

Jazyky

Čeština a Němčina

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 4