Lenka
 
  • 49 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 155 uživatelů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před asi 7 hodinami
  •  Gymnázium
  •  Vyšší odb.
Jazyky

Lenka P. PREMIUM

350 Kč/h

  • 49 let


PREMIUM

Když hodnocena, tak 4.0 a výše

Ověření alespoň druhý stupeň

Rezervace bez starostí

Rychlejší díky appce

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

O mně

Hezký den,
nabízím pravidelný “pečovatelsky klidný, spolehlivě maminkovský” úklid přírodními antialergickými vlastními prostředky i pomůckami, takže se nemusíte vůbec starat o nákup čisticích prostředků ani poté prát hadříky atp. /letité zkušenosti /nabízím již pouze DOPLNĚNÍ stávající omezené KAPACITY/ dostupnost P2, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, nejlépe (byty 4, 3+1- ne menší/ konstantni slevy, ceny po domluvě, nikoliv hodinové a prodloužení času práce pro dokončení a spokojenost samozřejmostí/ práci si doslova u vás najdu/ generální důkladné úklidy-TOP reference se smyslem pro pečlivost a detail/i péče o starožitnosti, mramor, lesklé povrchy a velké plochy (budete nadšené) v Praze, Metro B, MHD
Ráda dělám běžné i generální úklidy pro spokojenost klientů a pak již jen lehké pravidelné údržbě, včetně čištění koberců, čalounění, dlažeb, skleněných ploch, oken, veškerých povrchů, udržování květin, atp. s důrazem na bezchybnou čistotu a estetičnost. Mojí vizitkou a referencí jsou úklidy a práce u několika spokojených a stálých dosavadních klientů
Vše POHODOVÉ domácnosti, standardní byty ve výše uvedených lokalitách. Manažerkám, či hlavně maminkám s dětmi pomohu uklidit tak, aby ve svém bytě dovedly zRELAXOVAT a náležitě si odpočinout a cítit se po dlouhé době např. těhotenství a poporodní fázi příjemně/ dárek/
Profesionálně Vám EKOLOGICKY ZDRAVĚ ANTIALERGICKY uklidím. Jedná se o pečlivou přípravu, zodpovědnost, spolehlivost, dochvilnost a poté důkladný, precizně intuitivní tichý trpělivý úklid. Využívám svůj smysl pro detail a PROFESIONÁLNĚ Vám zútulním, vyčistím a provoním čistotou Váš "HRAD" , že se v něm budete cítit jako v bavlnce.
Oboustranná spokojenost. PROFESIONÁLNÍ KONSTANTNÍ STEJNÁ KVALITA = VAŠE RADOST.
První úklid - generální=je seznamovací -nové prostředí- je delší, i zároveň pokud jsou doma všichni členové domácnosti, je nutno brát i zvýšené empatické a INTUITIVNÍ ohledy na tuto skutečnost a prioritně se domluvit. Zpravidla většinou postačí 1x za 14 dní při běžném chodu udržovat při zachování stejné kvality mé údržby a domluveného času a zároveň záruce, že k Vám nepřijde pokaždé někdo jiný.
Pečlivost, preciznost, spolehlivost, zkušenost/profesionalita i inovativnost a přemýšlení plus intuitivnost při úklidu a jeho organizaci i s členy na HO, diskrétnost, loajalita a poté spokojenost Vaše s Vaší rodinou jsou mojí zárukou.
Děti Vám nepohlídám, ale naopak to zařídím tak, že budete šťastné.
Pohoda a nerušenost po úvodní konzultaci a seznámení se s požadavky úklidu jsou upřednostňovány- soustředěnost, píle, zkušenost.
Čistý, provoněný, lesknoucí se a útulný uklizený byt bude Vaší vizitkou při společně strávených chvílích s Vašimi nejbližšími.
Mějte připraven POUZE svůj funkční vysavač, mop, kbelík a OSTATNÍ přenechte s důvěrou na mě.
Určitě se těším na spolupráci, doprava a čistící prostředky i pomůcky jsou v ceně a samozřejmostí
Těším se moc, mějte se krásně a přidávám jednu malou referenci v Aj

“Dear Lenka, I am very glad to hear from you. I am meanwhile back in Germany. Too bad that we could not say good bye in person. Thank you very much for your excellent services for almost one and half year and the friendship. It was a pleasure to get to know you, your thoughts and proposals 😊. All the best and thank you for your kind words, too. Just wanted to let you know that I have used your pepper now a couple of times when I put chicken into the oven. What a wonderful taste! Thank you for introducing me to it!
I will let you know when I travel to Prague and would then love to see you. All the best, Dagmar 🤩

Dostupnost

Dopoledne preferuji již od rána 8:30/9h- 14/15/16h


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština a Angličtina

Fotografie

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 2