Peter
 
  • 25 let
  • Hradec Králové
  • Kontaktovalo ji už 8 uživatelů
  • Aktivní před asi měsícem
  • Odpovídá do: 1 den
  •  Sredná zdravotnícka škola, Moyzesova 17, Košice
  •  Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta, Farmacie
  •  Mytí oken
  •  Mytí auta
Jazyky

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

O mně

Jsem student Farmaceutické fakulty UK v Hradci Králové. S úklidem se setkávám téměř denně doma, to již od dětství, jelikož máme mamku, která nám byla dobrým vzorem. Vím, že se Vám kombinace muž a úklid může zdát nejistá, ale mám rád čistotu a pořádek (možná někdy až moc), a vždy se snažím práci odvést pečlivě, takže jsem si jistý, že budete i Vy spokojeni.

Uklízím jednorázově nebo pravidelně, dělám drobné i velké úklidy, a to uvnitř a také na zahradě (tam kromě úklidu také např. sázení květin, pletí, kosení trávníku, stříhání a tvarování keřů, skládání dřeva, nebo pomoc při drobných nebo větších stavebních úpravách - pocházím z vesnice, takže takové práce jsou mi blízké).

Kromě utření prachu, vysávání, vytření podlah, úklidu sociálních zařízení a kuchyně (odstranění vodního kamene, mastnoty a připálenin jsou samozřejmostí) po domluvě rád umyju okna, pověsím vyprané prádlo, nebo poskládám již suché, uklidím šatníky, skříňky, šuplíky, můžu pomoct s úklidem a organizací spíže, a rád umyju auto nebo venkovní podlahy (v případě, že máte vysokotlaký čistič). Jsem ochotný pomoct s čímkoli, vše je na domluvě, dle potřeby. Použil bych Vaše čisticí prostředky, vysavač nebo jiné stroje také.

Jazyky

Čeština, Angličtina, Italština, Slovenština a Maďarský

Můj rodný jazyk je maďarský. Slovenský jazyk je mým druhým jazykem, a čeština mi samozřejmé taky nedělá žádný problém. :) Anglicky umím na úrovni C1 - mám i certifikát. S italštinou jsem začal nedávno, takže umím jenom základy.

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Královéhradecký » Hradec Králové, Královéhradecký kraj