Nataliia
8 hodnocení
  • 46 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 113 uživatelů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před asi 13 hodinami
  •  Střední zdravotnická škola
  • Kurz první pomoci
  •  Žehlení
  •  Mytí oken
  •  Mytí auta
Jazyky

Nataliia K.

350 Kč/h

  • (8)
  • 46 let
  • covid-19 vakcína

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Alžběta S.12/12/2023Úklid

Paní Natalia u nás uklízí pravidelně. Je precizní, moc milá a ještě zvládne u úklidu zabavit malého syna :). Vždy mi velmi pomůže. Mohu jen doporučit.


Kateřina J.30/11/2023Úklid

"Četla jsem u Vás na profilu, že jste prý úklidový anděl." "Ano, píší to tam, ale jsem obyčejná." Tak paní Nataliie, opravdu nejste! Jste skvělá. Vnesla jste do našeho bytu nový pořádek a uspařádání. Dáváte pozornost detailům, člověk Vám nemusí nic moc vysvětlovat. Kouknete a vidíte. :) a ještě jste u toho moc laskavá a komunikativní. Skvělá domluva a profesionální přístup. Děkujeme, jsem upřímně vděčna za Vaši přítomnost v našem domově.


Marian S.06/10/2023Úklid

Jsme opravdu spokojení s úžasnou prací paní Nataliie. Je neuvěřitelně soběstačná a věnuje velkou pozornost detailům, vyžaduje minimální instrukce, aby náš byt udržela v čistotě. Její pracovní morálka je obdivuhodná a její důkladnost je patrná v každém koutě našeho domova. Děkujeme za vaši skvělé služby!


Charlie05/10/2023Úklid

Nataliia did a great job cleaning our place! She was on time, brought her own supplies and was very professional. She went above and beyond and made sure to clean the place thoroughly. We welcome her back anytime and are very fortunate to have found her!!


Gabriela R.04/10/2023Úklid

Paní Natálka je prostě úžasná. Je pečlivá, nic se jí nemusí říkat, prostě koukne a vidí. Nezažila jsem nic podobného. Ano opravdu je to úklidový anděl, recenze byly přesné a výstižné. Můj partner, který u úklidu byl ( je na nemocenské) z paní byl doslova unesený, jak profesionální přístup má. Děkujeme


Zdeňka K.16/09/2023Úklid

Paní Natálka je úklidový anděl, náš velký byt září čistotou jako nikdy předtím. I když měla stížené podmínky (byla jsem doma i se třemi malými dětmi) tak úklid zvládla na jedničku s hvězdičkou a ještě si s dětmi stihla mile povídat. Největší mé nadšení bylo, že jsem nemusela vůbec chodit a říkat, co ještě uklidit, paní Natálka prostě vidí a uklidí. Uklidila nám i před vchodem abychom nenosili "binec" do bytu. Budu ráda, když k nám zase přijede a byt uklidí. Děkujeme Zdenka a děti


JUDr. A.27/08/2023Úklid

Nataliia byla u nás na úklid velkého bytu, který zvládla naprosto skvěle, a proto jsme s ní již domluveni na pravidelných úklidech. Je velmi precizní, poctivá a všímá si i drobností a snaží se opravdu ve všem vyhovět. Jsem ráda, že u nás uloží právě ona :)


barbora m.08/08/2023Úklid

Paní Nataliia je pečlivá, zodpovědná, úklid proveden skvěle. Pozvala jsem ji na generální úklid bytu a vše provedeno naprosto perfektně a bez chybičky. Její služby mohu jen doporučit. Umyto dokonale vše - spáry v koupelně, okraje myčky, každý zaprášený skrytý koutek. Prádlo, které jsem jí nechala k vyžehlení také perfektní. Dorazila s předstihem, v bytě jsem ji nechala samotnou, vše proběhlo naprosto samostatně, měla vlastní čistící prostředky. Je to prostě profík!


O mně

Mám zkušenosti s obecným i běžným úklidem v cizích rodinách, hotelech a kancelářích. Oceňuji kvalitu a čistotu. Dále provádím úklid po opravě provozovny a úklid přilehlých domovních prostor😉

Dostupnost

Většinou mužů


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština

Kurzy

Péče dle zákona o sociálních službách

Poskytuji také služby dle zákona o sociálních službách (z.č.108/2006 Sb.)
Stáhnout dokument

Hlídačky.cz nekontrolují, že dokument opravňuje hlídačku poskytovat sociální služby ve smyslu zákona z.č.108/2006 Sb.

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 2