Hana
9 hodnocení
  • 45 let
  • Brno
  • Kontaktovalo ji už 151 uživatelů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 19 dny
  • Odpovídá do: 1 den
  •  gymnazium
  •  pedagogická fakulta
  • Kurz první pomoci
  •  Žehlení
  •  Mytí oken
Jazyky

Hana J.

250 Kč/h

  • (9)
  • 45 let

Hodnocení

Stanislav S.26/01/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Hanu môžeme vrele doporučiť. Je ochotná, milá, presná, dá sa s ňou flexibilne dohodnúť, naše deti (6, 5 a 2) sa na ňu vždy tešia. Čítajú spolu, hrajú hry, výtvarne tvoria...S najmladším synom chodí dopoludnia na prechádzky do parku, ale postráži večer aj všetky 3 deti.


Lenka B.26/10/2020Úklid

Paní Hana nám přišla pomoct s úklidem bytu. Dá se s ní příjemně popovídat a zároveň práce nestojí. Já se mohla v klidu věnovat prckovi a nebýt ve stresu, že doma není naklizeno. Všechno hravě zvládla, i když u nás strávila více času, než původně asi předpokládala. :) Se vším si poradila a s ničím neměla problém.
Jsme moc spokojeni a už jsme domluvené na pravidelném úklidu. :)


Eva S.12/06/2019Úklid

Paní Hana u mne uklízí a jsem velice spokojená. Je velice pečlivá a nevynechá žádný kout. V uklízení je vyškolená, takže ví jak nato. Je spolehlivá, vstřícná a dobře je s ní domlouvá. Nezalekla je ani mé zanedbané domácnosti, kterou ubyvají dvě malé děti. Nemá problém uklízet s mými ekologickými prostředky.


Martin B.11/06/2019Úklid

Pani Hanu jsem si pozval na zehleni a uklizeni satniku. S jeji praci jsem byl spokojeny, veci mam pekne vyzehlene, poskladane ci povesene v satniku. Pokud si radi povidate, s pani Hanou si muzete popovidat o vsem moznem nebo vam take muze dat par cestinarskych tipu :) Dekuji a doporucuji.


Veronika B.19/06/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Hana nám pravidelně hlídá už asi třičtvrtě roku 2 dcery - 4 roky a 1,5 roku. Tu mladší tedy od cca 11 měsíců věku. Jsme velmi spokojení, protože paní Hana je spolehlivá a s dětmi to umí. Hlídá nám občas i večer, takže můžeme s manželem jít za kulturou. Dcery ji mají velmi rády. Paní Hana pohlídá i když jsou dcerky nemocné, to velmi oceňuji.


Martina M.28/05/2018Hlídání dětí - rodič na portále

S paní jsme se dohodli na dlouhodobé spolupráci. Zatím s námi spolupracuje 14 dní a jsme spokojeni. Synovi se věnuje, chodí s ním na procházky, maluje , čte mu knížky ...


Soňa J.13/05/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Hana už nám s našimi dvěma holčičkami pomáhá víc jak rok a jsme velmi spokojení. Holčičky ji berou jako tetu a "teto Hano" jí taky říkají:-) Naše starší je lehce autistická a ani to není pro paní Hanu problém - vždycky vše se Sofinkou zvládá. U naší mladší odhalila drobný logopedický problém a pomohla nám jej odstranit. Není problém domluvit se na hlídání i v době, kdy jsou holčičky nachlazené. Paní Hana se nám vždy snaží vyjít vstříc:-) Je to prostě naše oblíbená hlídací teta:-)


Simona C.11/05/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Hana nás veľmi sklamala, boli sme dohodnutí na strážení a v dohodnutý deň nám stráženie odvolala. Následne sme sa dohodli na inom strážení a odvtedy sa pani zatajuje, nezdviha telefonáty a neodpovedá na SMS. Pôsobila na nás spočiatku milo a zodpovedne, o to väčšie bolo sklamanie...

Dobrý den p. Ch., reaguji na vaši zprávu ohledně hlídání Vaší nevlastní 12 leté dcery.V inzerátu jste sice opravdu psali s tatínkem dcery, že je těžce psychomotoricky postižená, a při návštěvě, kterou jsem u Vás v domě absolvovala, i s půldenní ukázkou péče o dceru-mixování jídla, krmení lahví, přebalování, koupání apod jsem si zprvu myslela, že vše zvládnu. Bohužel nejsem kvalifikovaná zdravotní sestra, kterou po mém uvážení dcera potřebuje a opravdu se necítím na takovou zodpovědnost, a proto jsem hlídání zrušila den předem, ne v den hlídání, a pak i další termíny.Na telefony a sms jsem nereagovala z důvodu těžkého úrazu mého přítele, a tímto se Vám omlouvám, a přeji Vaši dceři hodně zdraví a hluboce si vážím, co pro dceru dělá její otec, Hana J.
Odpověď od hlídačky

Veronika H.29/05/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Hana nám hlídá syna (2r9m) a jsme velmi spokojení. Paní Hana je šikovná, krásně to s dětmi umí, zná spoustu pohádek, básniček i písniček. Syna hlídá pravidelně jeden den v týdnu plus vždy, když je nemocný a nemůže babička, v takovém případě se o syna vždy vzorně postará. Opravdu ji můžeme vřele doporučit. Jezdí se synem na výlety, tvoří s ním, maluje, kromě toho umí i výborně vařit, syn s nikým nejí tak pěkně, jako s ní :-)


O mně

Jmenuji se Hana.S úklidem se setkávám téměř denně. Mám zkušenosti brigádně v úklidových firmách v Brně.Pracovala jsem na fit centru, a domácnosti, praxe 3 roky, profesionální uklid.Klienti, pro které v současné době pracuji, jsou velice spokojeni s mojí velmi pečlivou prací.Nemám problém s vypráním a žehlením prádla. Navíc jsem na Hlídačkách vedena i jako paní na hlídání, jsem vystudovaná učitelka s praxí.Jsem spolehlivá, pečlivá,loajální.Hana

Dostupnost

Mohu hlídat i večer a přes noc.
Mohu každý den,dopoledne i odpoledne


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština, Němčina, Ruština a Slovenština

Ruský jazyk maturita německý jazyk 6 let

Kurzy

Jsme na jedné lodi, Edukativně -stimulační skupinka/příprava na základní školu/, Jak zkvalitnit Rámcový vzdělávací program, Matematické přadstavy.

Fotografie

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Jihomoravský » Brno » Brno-Královo Pole



Kde také bývám: Brno-Královo Pole