Lenka
10 hodnocení
  • 40 let
  • Říčany
  • Kontaktovalo ji už 282 uživatelů
  • Aktivní před asi měsícem
  •  střední odborné učiliště
  •  Žehlení
  •  Mytí oken
  •  Mytí auta
Jazyky

Lenka B.

250 Kč/h

  • (10)
  • 40 let

Ověřen e-mail a telefon

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Daniela ´.23/09/2021Úklid

Dobrý úklid v domluveném rozsahu, dobrá komunikace o aktuálních změnách a příležitostných přáních. Probíhající třetí rok výpomoci s úklidem beze změny poskytovatelky hovoří sám o mé spokojenosti.


Petr T.26/08/2021Úklid

Paní Lence jsem zavolal, řekla mi, že absolutně nemá čas, že už jsem asi 14tý, kdo jí volá. Tak jsem jí upozornil, že má v profilu napsáno, že nyní má málo práce, aby si to opravila. Na to mi opáčila, že nemá čas si něco měnit, že toho má nyní moc. :-(


Renata S.09/01/2020Úklid

S Lenkou jsem spokojená, dá se s ní dohodnout na všem, vždy vyjde vstříc. Děkuji Ti Leni!


Pavlina A.03/10/2019Úklid

Pani Lenka nam pomaha s uklidem od leta 2019. Jedna se o uklid rodinneho domu. Je velmi spolehliva, komunikativni, flexibilni, domlouvame se na uklid ob tyden a vzdy si obe snazime vyjit vstric s terminem a casem, pokud puvodne dohodnuty termin z nejakych duvodu nelze. Vzdy respektuje me pozadavky/ prani ohledne uklidu, obcas, kdyz se neco opomene, akceptuje a i vyzaduje zpetnou vazbu a okamzite dojde knaprave. Jde ji o to, aby byl klient spokojeny s jeji praci i pristupem a to si cenim. Dela svou praci opravdu rada a snazi se ji odvadet perfektne a profesionalne. Dekuji za to!


Richard H.05/06/2019Úklid

Lenka funguje naprosto bez problemu. Ma to jako job, takze dela vse pro to, aby byla vytizena porad.


Vaclav H.21/05/2019Úklid

Super kvalita a spolehlivost.


Michaela C.13/05/2019Úklid

Paní Lenka je spolehlivá a vyjde vstříc s domluvou o termínu úklidu, ale i nárokům na úklid. Stačí jen říct, co od úklidu čekáte a v jaké míře a ona se přizpůsobí. Skvělé je i to, že většinou přijde ve dvojici a úklid celé domácnosti se pak zkrátil na polovinu, což ocení si každý. Je pečlivá a milá.


Veronika S.12/05/2019Úklid

S uklidem jsme moc spokojeni, Lenka u nas uklizi vetsinou se svou sestrou a diky tomu je i uklid rychlejsi, coz nam vyhovuje.


Zuzana U.14/04/2019Úklid

Lenka u nás uklízela pravidelně cca 9 měsíců. Zpočátku byl úklid dobře a rychle odvedený. Lenka chodila v domluvený den a čas a vždy přesně. Celkově mi naše spolupráce vyhovovala. Tedy až na to že vždy všechno přesunula na jiné místo. Přecházela jsem to, byla jsem jinak spokojená. Děti ještě tou dobou nechodily, takže jsem nemusela hlídat, kde co vezmou.
Po čase se však den a čas úklidu z její strany měnil prakticky každý týden. Máme doma dvě malé děti a značně mi to komplikovalo situaci. Kvůli dětem jsme uklízeli ob den. Často se nám pak stávalo, že jsme s Lenkou počítali a nakonec ráno napsala, že nepřijde. Kvalita odvedené práce taky značně upadla. S Lenkou jsme si, věřila jsem, vše vyříkaly, uznala mé výtky, a já ji přidala na hodinové sazbě + 30 Kč jako projev dobré vůle, nicméně do měsíce byla situace stejná ne-li horší. Chodila, kdy potřebovala ona, najednou úklid trval déle než obvykle, přičemž kvalita úklidu byla nízká. Občas někde vynechala neuklizený kout, spáry v koupelně na kachličkách, ve sprchovém koutě, atd. zůstávaly netknuté, kuchyňská linka byla rychle přetřená hadrem. Moje prosba, ať věci vrací na své místo, také nepadla na úrodnou půdu, prý si nepamatuje, odkud je vzala. Takže jsem po skončení jejího úklidu ještě doma půl hodiny běhala a uklízela věci na své místo a především brala dětem z rukou nebezpečné věci, které někde nechala ležet, např. pilník z vrchní poličky nechala na té nejnižší. Takhle si profesionální a placený úklid opravdu nepředstavuji. Vrcholem všeho byla její komunikace, kdy mi začala doslova diktovat, kdy bude chodit a že očekává, že já se přizpůsobím. Když se mi termín, který oznámila, nehodil, reagovala podrážděně a slovy, že ji mám dopředu oznámit, kdy nebudu doma!!! Čili o domluvě už nebyla řeč. Marně jsem ji vysvětlovala, že chodím do práce a nemůže si chodit, kdy se to hodí jen jí. Stejně tak jsme si několikrát dokola vysvětlovaly, proč mi vadí, že nebudu doma, když bude uklízet. Opět marně jsem se jí slušně snažila vysvětlit, že do toho jí nic není, proč mi to vadí.
Snažila jsem se ti, Lenko, vycházet vstříc. Když jsi nemohla kvůli jinému úklidu nebo ti onemocnělo dítě, souhlasila jsem s přesunem úklidu, byť mi to někdy komplikovalo fungování naší rodiny. Obzvláště pak tvé víkendové náhrady. Ale nechtěla jsem, abys přišla o peníze. Ostatně my jsme čas od času taky požadovali záměnu za jiný den. Vždy jsem se snažila, abys odešla s obvyklou odměnou, takže když bylo málo žehlení, říkala jsem ti, ať si něco najdeš. Dokonce jsem ti dala i druhou šanci a více peněz. Evidentně tento benevolentní přístup v tomto případě nezafungoval. Dvě hvězdičky dávám za ze začátku za dobře odvedenou práci.

Nejdříve,než začnu psát můj pohled na hodnocení paní Zuzany,chtěla bych moc poděkovat,že mi bylo vůbec umožněno můj názor napsat. Dále se omlouvám Zuzce,a je mi líto,že to takhle dopadlo. U Zuzky se mi pracovalo jako všude jinde,až na to,že byli vždy doma jak děti,tak Zuzka a chůva.A to se pak pracuje hůř.I proto jsem pak časem slušně apelovala na to,abych mohla přijít v tedy,kdy Zuzka bude v práci a chůva bude venku.Pohopila to jinak,a mrzí mě to.Tady napíšu,jak to cítím já: Úklidu se věnuji několik let,posledních pár měsíců na OSVČ na plný úvazek,několik hodin denně.Z nikým nemám konflikt.Svou práci miluju. Stane se,že někdo potřebuje práci zrušit,přesunout na jiný den,a já musím jednat.Musím pracovat,nemůžu si dovolit mít volno,samozdřejmě když musím,....snažím se o náhradu.Mám pod sebou dvě holky,které mají děti,a taky se mi stalo,že nemohli přijít do práce a já to musela vzít za ně.Nechci nechat klienty bez mé pomoci.Vždy se snažím z lidma slušně vyjednat jiný termín úklidu,snažíme se vyjít vstříc navzájem,ale tady to nešlo.Nediktovala jsem jí,kdy mám chodit.Do ted nevím,proč...v čem byl problém.Znala mě,i chůva,nemusela se bát nechat mě doma samotnou.Lépe by se mi i uklízelo,takhle jsem překračovala dvě batolata,které lezli,a musela dávat pozor nechat něco na zemi.Jinde mě nechávají klienti samotnou.Špatně se mi ze Zuzkou komunikovalo. Přendávání věcí: Zuzka se mi zmínila a prosila,at ji v ložnici na komodě,kde má sbírku kosmetiky vracím na místo.To jsem pak děla a dávala si pak pozor. Poličky v koupelně byly nad umyvadlem,mimo dosah dětí.Nemohli nic vzít do ruky.Na to jsem si dávala pozor.Je ale těžké si zapomatovat,kde co leželo,pokud je těch věcí mnoho.Spíše se zaměřujete na úklid a dobře odvedenou práci.Zuzka mi o tom ani neřekla,čtu to prvně.Ani mi neřekla nic o špatně odvedenem úklidu,to jsem se dozvěděla,až jsem jí psala,co se děje,že byla zamlklá.Musela jsem se jí na to zeptat,ráda si věci vyříkám.Řekla,co je špatně .Pak bylo vše v pořádku. Jak jsem psala,mám hodně práce,pracuju od rána do večera,mám tři až čtyři úklidy denně,pokud pracuji ve dvou,a nebo dvě a vyjímečně tři pokud pracuji sama.Úklid tedy nemůžu schválně natahovat,nemám na to čas.U Zuzky jsem pracovala 2,5-3 h. se žehlením.Jak jsem víše psala,pracuji ve dvou,když mě dá samotné úklid 4 hod.,ve dvou dá 2 hod..Ano,úklid u Zuzky se natáhl jen tehdy,kdy jsem pracovala ze sestrou,která mi ten den pomáhala,měla jsem moc práce.Bylo to plánované ze souhlasem Zuzany.Našla nám i práci navíc,byli jsme radi. Prostě vznikla situace z nedorozuměním,a mrzí mě,že musím něco takového řešit.Chtěla jsem situaci řešit jinak.Osobně,ale nešlo to.Snad mi dají budoucí klienti možnost mě poznat.
Odpověď od hlídačky

Magdalena A.11/11/2017Úklid

Spokojenost, úklid perfektní, rovněž jednání.


O mně

Úklid mě velmi baví, a velmi mě naplňuje. Už druhým rokem pracuji jako OSVČ jako uklízečka. Mám doma dvě dětičky,práci potřebuji a je pro mě důležité pracovat. Pokud budete mít zájem,ráda Vám z domácností pomůžu,a popř.se můžeme domluvit i na delší spolupráci.Hezký den...
Omlouvám se, ale momentálně mám plnou kapacitu, děkuji za pochopení.

Dostupnost

Momentálně mám plnou kapacitu. Děkuji za pochopení.


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština

Angličtina, málo, ale jsem schopná se trochu domluvit.

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Středočeský » Říčany



Kde také bývám: Čestlice, Středočeský kraj



Říčany, Čestlice, Mnichovice