Iveta
1 hodnocení
  • 36 let
  • Bratronice
  • Kontaktovalo ji už 11 uživatelů
  • Aktivní před 10 dny
  •  Sou,Isšl Vimperk
  •  Krajinář-Krajinářka(obor okolo zahradnictví a vazby, aranžmá)
  •  Žehlení
  •  Mytí oken
  •  Mytí auta
Jazyky

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Hodnocení

Alice F.28/09/2023Úklid

Paní Iveta mě hned od prvního okamžiku mile překvapila svým přístupem a zájmem o detaily ohledně úklidu. Sama jsem velký puntičkář a nevěřila jsem, že najdu někoho stejně precizního. Nicméně paní Iveta uklízí opravdu důkladně, věnuje se jak zákoutím, která na první pohled nejsou vidět, tak i takovým detailům jako vnitřky elektrických zásuvek, hrany dveří, sifony v koupelně atd.
Je vidět že má bohaté zkušenosti s úklidem a vyzná se i v úklidových přípravcích. Doporučila mi šetrné, ale účinné ekologické prostředky.
Oceňuji také to, že je samostatná a není třeba ji úkolovat.
Také naši dva pejsci si ji oblíbili ( což bude možná tím, že jim vždy přinese nějakou psí dobrůtku) a dokonce mi pomohla pejska ostříhat a připravila pro něj Bachovy esence.
A v neposlední řadě mi její velmi zručný partner opravil prasklou kamennou kuchyňskou desku. Ušetřili mi tak spoustu peněz za novou desku.
Jsem šťastná, že jsem potkala takové úžasné pomocníky nejen do domácnosti, ale i pro občasné práce kolem domu a na zahradě.
Na každý úklid se těším a dávám 10 hvězdiček z 5ti.


O mně

Krásný den.☀️

Chcete mít perfektně čistou a voňavou domácnost?✨🍃💧🌀

Úklidům se věnuji již více jak 10let. Za tu dobu jsem nasbírala bohaté zkušenosti, jak při uklízení domácností u nás i v zahraničí, tak i při úklidu v hotelovém rezortu.

Nabízím kvalitní běžný úklid, generální úklid, nárazový úklid nebo jarní a vánoční úklid. Na čase úklidu, objemu práce či pravidelných intervalech se domluvíme individuálně.
Jsem precizní spolehlivá samostatná a úklid mě baví.

Nemusíte se bát na mne obrátit ohledně péče o prostory s neobvyklými a náročnými materiály a povrchy, či pro péči o starožitný nábytek.

Zajímám se o ekologii a zdravý životní styl a proto dávám přednost ekologickému úklidu. Myslím si, že domácnost by měla být nejen čistá, ale i bezpečná pro naše zdraví.

Žiju na statku obklopena zvířaty, takže vím, co obnáší mít v domácnosti domácí mazlíčky a není to pro mne problém.

Vlastním certifikát na Bachovy esence a tělové svíce a v případě zájmu Vám mohu namíchat směsi přímo na míru.

Na odvedenou práci Vám ráda vystavím fakturu.

Těším se na spolupráci s Vámi.S rodinami s kterými spolupracuji vzniklo díky této aplikaci i úžasné přátelství.Nebojte se mě oslovit,každý jsme individuální 🌈.Mám ráda když odjíždím "ze své práce" a slyším jak jsou spokojeni,to je ta největší odměna 🌈.

Dostupnost

Momentálně mám volne úterý, čtvrtek a víkendy


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština

Kurzy

Certifikát- na tělové svíce.Bachovy esence

Fotografie

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Jihočeský » Blatná » Kadov, Jihočeský kraj



Kde také bývám: Blatná, Jihočeský kraj



Blatná, Horažďovice, Písek,Strakonice a okolí