Zuzana
 
  • 34 let
  • Jaroměř
  • Kontaktovali ji už 3 uživatelé
  • Aktivní před 5 dny
  • Odpovídá do: 9 hodin
  •  Střední Floristická Škola managementu a obchodu
  •  Žehlení
  •  Mytí oken
  •  Mytí auta
Jazyky

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

O mně

Dobrý den, již nejsem studentka, ale pracuji na živnost - nyní rozjíždím suchou přístrojovou pedikúru, než si získám klienty, ráda bych se živila úklidy.

S úklidem i prací všeobecně mám velké zkušenosti. Již od deseti let jsem pomáhala s úklidem nejen doma, ale i u mamky v práci (cukrárna - výrobna), takže jsem zvyklá pracovat, práce mi nevadí, dá se říct, že mě i baví. V nedávné době jsem uklízela rodinný dům v Hradci Králové a paneláky. Nebráním se něčemu podobnému klidně znovu.

Jsem ochotná dělat všechny klasické domácí práce, klidně i nezvyklé, pokud se na nich domluvíme (přesazování kytek, výpomoc s prací na zahradě, úklid po malování a nebo cokoliv, co zvládnu). Ale ráda si poslechnu Vaše představy a třeba i instrukce, jak co udělat, a ráda se budu snažit Vašim představám vyhovět.

Není to tak dávno, co jsem i já potřebovala nemalou výpomoc v domácnosti vzhledem k rodinné situaci, takže moc dobře rozumím dilematu, zda si někoho pustit a nebo nepustit domů, stejně tak vím, jak je nepříjemné, když přijde někdo, kdo si práce neváží, není spolehlivý, dochvilný, a když pak člověk musí zaučovat někoho dalšího. Navíc pokud v domácnosti žijí malé děti. Proto chci říct, že jsem spolehlivá, dochvilná a ohleduplná. Nesoudím a nehodnotím stav ničí domácnosti, ani cokoliv podobného. Vůči rodině, ve které budu působit, ať už úklidem nebo třeba i případným hlídáním, budu maximálně loajální.

Co se týče samotného úklidu, pro některé lidi úklid není žádná věda, ale já s tím naprosto nesouhlasím. Jsem pečlivá. Při jednom úklidu často používám i více hadrů, vyměňuji vodu, rozlišuji, na co který hadr použiji a ideálně chci při dalším úklidu používat nové hadry. Pokud myji nádobí v ruce, dbám na oplach a nádobí skládám tak, jak je požadováno a tam, kam skutečně patří. (To se naučím). Pokud je podlaha plovoucí, nechávám proschnout, než na to následně zase něco položím. Odtahuji podle potřeby i nábytek, a při luxování vysávám i stropy od pavučin. Jsem zvyklá třídit odpadky. Vaše speciální požadavky na to, jak má co vypadat uklizené, budu respektovat.

Jelikož mám svou vlastní domácnost, vím, co mám ráda a Vaši domácnost budu uklízet stejně tak, jako bych uklízela tu svou.

Zájemcům jsem ochotná předložit i výpis z rejstříku trestů. Mám k dispozici auto, takže mi nevadí dojet i delší vzdálenost za případný příplatek za benzín. To bychom se domluvili, jelikož o domluvě je vše.

Děkuji a těším se na spolupráci s Vámi. :-)

Zuzka

Jazyky

Angličtina

Angličtina - domluvím se

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Královéhradecký » Jaroměř, Královéhradecký kraj



Kde také bývám: Hradec Králové, Královéhradecký kraj



Mohu přijet kdykoliv, pouze nutné proplatit benzín 280 Kč. Po domluvě mohu i o víkendu.