Anežka
 
  • 5 let zkušeností s hlídáním
  • 22 let
  • Hradec Králové
  • Kontaktovalo ji už 21 rodičů
  • Aktivní před 7 dny
  •  Biskupské gymnázium Hradec Králové
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: 20 - 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Je ochotna hlídat 3 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Anežka H.

150 Kč/h

  • 22 let
  • 5 let zkušeností s hlídáním

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

O mně

|odkaz skryt|

Jmenuji se Anežka, mám vystudované Biskupské gymnázium v Hradci Králové. V roce 2021 jsem získala certifikát z kurzu chůvy, a v roce 2023 z kurzu asistenta pedagoga. Také jsem absolvovala roční výcvik arteterapie a mám 2 leté zkušenosti s prací v mateřské školce.

Pro mou práci jsou pro mě důležité mé zkušenosti s hlídáním i doučováním dětí: Pravidelně jsem se účastnila pobytových táborů jako vedoucí, dvakrát jsem měla zkušenost i s příměstským táborem.

Ráda s dětmi tvořím - hudební, výtvarné nebo i divadelní věci. Také je ráda vezmu do přírody nebo na procházku, pokud to bude v klidnější oblasti. Také s nimi můžu udělat nějaké úkoly, nebo je pohlídat večer, když budou chtít jít rodiče například do kina nebo do divadla. Teoreticky můžu děti i něco doučovat.

Nabízím pravidelné hlídání pro rodiče s dětmi předškolního věku, kteří hledají alternativu za státní zařízení. Jde prozatím o menší neoficiální skupinku s individuálním přístupem se zaměřením na kreativní činnosti jako je tanec, zpěv, dramaťáček, tvoření a malování a pobyt v přírodě s poznáváním rostlinek. Ráda bych s dětmi také pekla a vařila především zdravé dobroty a nabízela jim zdravou stravu, nejvíce rostlinnou a veganskou. Tato skupinka je unikátní především možností opravdu individuálního přístupu a zároveň možností strávit čas s jinými dětmi podobného naladění.

Unikátnost
Malinká skupinka dětí
Zdravá strava
Ženská i mužská energie
Podpora darů a talentů dětí
Individualita
Zahrada
Pestrý program

Mé umělecké vzdělání
Absolvovala jsem čtyři roky herectví, dramatické výchovy v ZUŠ STŘEZINA s velmi kvalitní výchovou a odehrála jsem mnoho představení. Vím, co je důležité v herectví a čím je potřeba lidi zaujmout. S dětmi bych ráda sepisovala různé dopisy skřítkům, vílám, princeznám a čarodějům, psala s nimi písničky a pohádky a básničky a divadelní představení a stvořila jim svět takový, jaký děti potřebují. Opravdu pohádkový a plný imaginací a fantazie.

Absolvovala jsem také 4 roky hry na klavír, pět let sborového zpěvu a vím, co je potřeba ke správnému psaní písniček a ke tvorbě muzikálnosti u dětí.

Absolvovala jsem 7 let velmi kvalitního vzdělávání v ZUŠ STŘEZINA v oboru výtvarné výchovy a vím, co je potřeba ke kvalitnímu tvoření s dětmi. Navíc jsem už od školky neustále kreslila a chodila jsem na všechny tvořící a výtvarné kroužky, které jsem mohla, takže jsem svůj talent velmi dlouho precizně rozvíjela a nyní bych ráda tyto mé dokonalé zkušenosti předávala dál dětem, protože vím, jaké to je tvořit již od dětství a že to mění dětský svět na harmonický a kreativní.

Absolvovala jsem v dětství 5 let taneční průpravy v lidovém souboru od svých tří let do osmi let a poté jsem již jako starší navázala jinými tanečními kurzy, a proto vím, jak je důležité, když děti můžou poznávat zpěv a tanec už úplně odmalička a ještě k tomu poznávat českou kulturu a lidové písně, které náš národ dlouhodobě utvářely.

Mé klasické vzdělání
Absolvovala jsem první stupeň základní školy Úprkova v Hradci Králové a poté jsem přestoupila v páté třídě na Biskupské gymnázium, kterou jsem velmi úspěšně dokončila, proto věřím, že mám dostatečné znalosti k tvorbě a vzdělání dětí v systému i nesystému. Vím, jak to ve světě chodí a naučila jsem se již mnoho znalostí, které mohu dětem předávat v radosti a lehkosti bez zbytečného tlaku a stresu, který může být v běžných mateřských či základních školách.

Od svých 19 let se zabývám seberozvojem, sebeřízeným vzděláváním sebe i druhých a respektující výchovou. Proto věřím, že mám dostatečné znalosti k vytvoření a vedení dětského hlídání, dětské skupiny.

Mé vzdělání podporující rozvoj dětí
Kurz chůvy - v roce 2021 jsem absolvovala kurz chůvy, který mi kromě praxe s dětmi doplnil vzdělání na teoretické úrovni a zpřístupnil mi vyšší kvalifikaci v úrovni práce s dětmi a díky ní můžu říci, že jsem i ze zákona oprávněna vést skupinky i hlídání dětí a dokonce stvořit i neoficiální i oficiální skupinku s dětmi.
Kurz asistenta pedagoga - v roce 2023 jsem si dodělala kvalifikaci na kurz Asistenta pedagoga, která mě opravňovala ještě rozšířit vzdělání pro mladší i starší děti, nebo dokonce i mládež. Ráda bych tyto doplňující znalosti použila ještě k většímu rozvoji dětí i sebe a nabídla tak rozšířené znalosti ohledně respektující práce dětmi a jejich kvalitami a dary.
Kurz práce s mládeží
Roční kurz arteterapie - (v roce 2022 - 2023 jsem absolvovala roční vzdělání v oblasti arteterapie a práce s dětmi, mládeží i dospělými na bázi umělecké branže)

Mé zkušenosti
Od svých 16 let pracuji s dětmi a již jsem si vyzkoušela a získala zkušenosti s dětmi všech věkových kategorií do 10 let. Hlídala jsem děti, kterým byl 1,5 roku, pracovala jsem v dětské skupině, kde byly děti 2 - 6 let i ve školce, kde bylo dětem 3 - 6 let, jezdívala jsem na pobytové tábory pro děti na prvním stupni základní škole od 5 do 12 let, vedla jsem příměstské tábory Věda nás Baví a doučovala jsem děti, češtinu, a angličtinu a matematik

Dostupnost

Většinou můžu od pondělí do pátku téměř celý den, záleží na domluvě. Různé časy mám různě časově ohodnocené.


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

2 roky

batolata

2 roky

předškoláci

4 roky

dětský školní věk

6 let

náctiletí

6 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Alergie na potraviny

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování a Tanec/pohybová aktivita

Divadlo

Jazyky

Čeština, Angličtina a Španělština

Angličtina - umím se skvěle domluvit, rozumím mluvenému slovu i textu. B1-B2 Španělština - Mám za sebou téměř sedm let vyučování, ale neumím jí příliš aktivně.

Kurzy

Kurz chůvy Kurz asistenta pedagoga

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Královéhradecký » Hradec Králové