Rosala
7 hodnocení
  • 6 let zkušeností s hlídáním
  • 48 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 52 rodičů
  • Aktivní před 2 měsíci
  •  SOUP
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: nad 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Je ochotna hlídat 2 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Rosala K.

300 Kč/h

  • (7)
  • 48 let
  • 6 let zkušeností s hlídáním

Hodnocení

Luboslava P.07/06/2023Hlídání dětí - rodič na portále

S velkým potěšením doporučuji Rosu Katerinu jako chůvu. Rosa pracovala u nás po dobu více než rok a odvedla skvělou práci.

Jako pracující rodina s dětmi ve věku 1,5 roku (Marek) a 5 let (Ela) jsme ocenili Rosalinu péči a starostlivost. Rosa se věnovala především Markovi a pečovala o něj od 3 mesicu. Vyzvedávala ho v jeslích, prováděla s ním aktivity, jako jsou koníčky, hrála si s ním a vzdělávala ho. Kdykoliv bylo potřeba, postarala se o obě děti. Její schopnost uspat je a nakrmit bez problémů je obdivuhodná. Také byla schopná zorganizovat a zajistit účast na balete, gymnastice a dalších aktivitách.

Rosa je spolehlivá, pečlivá a má velkou zodpovědnost. Vždycky projevila nejvyšší úroveň profesionalismu a respektu vůči naší rodině. Její laskavá a trpělivá povaha jí umožňuje vytvořit důvěru s dětmi a s námi jako rodiči.

S plným srdcem můžeme Rosu Katerinu doporučit jako chůvu. Byli jsme s její prací více než spokojení a věříme, že bude prospěšnou a důvěryhodnou chůvou pro jakoukoli rodinu.


Hana K.01/09/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Rósa hlídala mé dva syny (1 a 4 roky) po dobu několika měsíců. S klidným svědomím mohu říci, že je to nejlepší chůva, jakou jsme kdy měli. Děti si ji zamilovali a těšili se na ni pokaždé, když měla přijít. Je velmi empatická, profesionální, nastalé situace řeší s klidem a velmi dobře se přizpůsobila našim potřebám.


Martina R.08/02/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Rosa hlídá už několik měsíců našeho mladšího syna a jsem moc ráda, že v ní našel skvělou parťačku. Už ráno při příchodu jde vidět, že je moc rád, že ji vidí. Rosa je empatická a skvěle se dokáže naladit na individuální potřeby dětí. Je spolehlivá, flexibilní a jde se s ním na všem domluvit. Jsme moc rádi, že jsme ji našli!


Jana M.05/08/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Když potřebuju vyřídit pracovní úkoly, nebo si věnovat čas pro sebe, je pro mě zásadní vědět, že moje děti mezitím budou spokojené a bude o ně dobře postaráno. Jedině tak mohu s vnitřním klidem opustit byt. S hlídáním všeho druhu mám již hodně zážitků a moji kluci také, a proto jsem chtěla zkušenou ženu, která rozumí dětské duši. Aby si ji kluci (2 a 5) oblíbili a všechno šlo hladce. A abychom mohli navázat delší spolupráci.
Chůva se stává součástí rodiny. Skrz děti se k ní dostanou i problémy rodičů a tak. Měla by oplývat důvěryhodností, důvěrností a spolehlivostí a zvládat věci přijímat jak jsou a dále s nimi pracovat pro dobro všech.
Rosi na mě v tomto směru udělala veliký dojem.
Navíc je flexibilní a nebojí se ani třeba uvařit nebo pověsit prádlo. A i když starší syn občas předem vrčí, že hlídání nechce, Rosi ho obvykle otevře a rozesměje už mezi dveřmi.
Takže teď doufám, že až se vrátíme z ciziny, Rosi na nás ještě zbyde nějaký čas :))


Linda M.29/06/2021Hlídání dětí - rodič mimo portál

Na Rosině přístupu k dětem si cením její zodpovědnosti, empatie a rozvahy. Hlídá obě moje dcery současně a k jejich spokojenosti přispívá díky nenásilnému přístupu ke společným aktivitám a také díky vnitřnímu klidu, kterým zajisté pozitivně působí na okolí. Díky respektu dětské duše a nedirektivitě dokáže časem navodit symbiózu, bez které by čas, který tráví s mými dětmi, nebyl tak obohacující a smysluplný.


Ivana B.24/06/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Rosala u nás hlídala chlapečka. Byla velmi milá, ochotná, příjemná, dochvilná.


Sabina G.07/02/2021Hlídání dětí - rodič mimo portál

Když je moje dcera s Rosičkou mám absolutní klid na duši. Vím, že je s ní v bezpečí a čas tráví smysluplně. Rosa je skvělým průvodcem při zkoumání okolí, ale umí vymyslet i kreativní činnosti doma, její výtvarný talent mou dcerku nadchnul. Má v sobě prostě něco navíc, co Vám běžná paní/slečna na hlídání nenabídne.


O mně

Krásný den milí rodiče.
Jsem profesionální chůva s bohatými zkušenostmi. Hlídám miminka, batolata a školkové děti. Mým největším koníčkem je být v přítomnosti dětí, užívat si jejich bezprostřednost, hravost, radost, a proto je má profese zároveň i mým velkým koníčkem. Sama mám již dospělého syna a svět dětí je mi velmi blízký už odmalička. K dětem, které hlídám přistupuji s láskou a péčí.
Jsem chůva, která je zodpovědná, svědomitá, spolehlivá, dochvilná, milující, pozitivně naladěná, veselá, čistotná, kreativní, naslouchající. Umím se dobře přizpůsobit potřebám dětí, dokážu vycítit, co které dítě potřebuje. Důležitá je komunikace s dětmi a rozvoj jejich potenciálu. Děti respektuji a přijímám je jak sobě rovné, ale zároveň také dokážu nastavit hranice když je třeba. Jsem ráda s dětmi venku, téměř za každého počasí. Nesmírně mě také baví a těší s dětmi tvořit – malovat, modelovat, vystřihovat, zpívat, či je učit mluvit, ale i si s nimi jen tak zablbnout, neb je krásné vidět a slyšet dětský smích. Mám ráda zdravý životní styl – jsem nekuřačka a abstinentka.
Pokud jsem vás zaujala a hledáte chůvu jako jsem já, kontaktujte mě, moc ráda poznám vás, ale především vaše děti.

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

6 let

batolata

6 let

předškoláci

6 let

dětský školní věk

žádná zkušenost

náctiletí

žádná zkušenost

Dovednosti

Kreslení, malování a Tanec/pohybová aktivita

Jazyky

Čeština

Kurzy

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 13 » Praha 13