Andrea
1 hodnocení
  • 7 let zkušeností s hlídáním
  • 27 let
  • Brno
  • Kontaktovalo ji už 116 rodičů
  • Aktivní před 32 minutami
  • Odpovídá do: 1 den
  •  Gymnázium Jana Blahoslava
  •  Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta + Filozofická fakulta, Učitelství českého jazyka a výtvarné výchovy
  •  preferuje hlídání: do 20 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Je ochotna hlídat 6 dětí
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Andrea P. PREMIUM

300 Kč/h

  • (1)
  • 27 let
  • 7 let zkušeností s hlídáním


PREMIUM

Když hodnocena, tak 4.0 a výše

Ověření alespoň druhý stupeň

Rezervace bez starostí

Rychlejší díky appce

Ověřen e-mail a telefon

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Anna R.17/12/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Slečna Andrea dnes hlídala našeho dvouletého synka a tříměsíční dcerku. Bylo to naše první hlídání a tak jsem měla trochu obavy, ty se ale ukázaly jako úplně zbytečné. Andrea si s dětmi krásně rozumněla, celou dobu hlídání se jim aktivně věnovala a zcela přirozeně vplula do světa klučičí fantazie a autíček. Velmi empaticky reagovala na potřeby obou dětí a když byl čas chlapečka uspat, sama se ochotně chopila iniciativy. Nic jsem nemusela vysvětlovat, připomínat, vše dělala sama, automaticky. Je velmi milá a přímo z ní vyzařuje láska k dětem. Syn byl také nadšený, dokonce tak, že mě opakovaně posílal pryč. Můžeme jedině doporučit.


O mně

Nabízím hlídání s přidanou hodnotou. Jsem chůva na živnost, Montessori průvodkyně v jesličkách, bývalá učitelka, vedoucí výtvarných kroužků a "ta, co se nebojí pracovat s autistickými dětmi." 😊 Jsem laskavá, respektuji potřeby dětí a umím se ponořit do jejich světa fantazie a her.

Vystudovala jsem učitelství češtiny a výtvarky a stala se ze mě chůva na plný úvazek. Nabízím denní, večerní a noční hlídání dětí jakéhokoliv věku. Mám zkušenosti i s celovíkendovkami, kdy se rodiče rozhodli strávit relax víkend mimo domov. V rámci relax víkendů se vám ráda kromě dětí postarám i o chod domácnosti.

Jsem schopna nabídnout nejen běžnou péči o děti, ale i rozvoj jejich kognitivních, jazykových a kreativních schopností. Mám dvoje magisterské státnice z pedagogiky a psychologie a přikláním se k respektující výchově.

Již několik let se zabývám problematikou práce s dětskými emocemi a spolupracuji jako externistka s Montessori jesličkami, kde pomáhám maminkám a dětem v rámci "Klubíku" s adaptací na nový jesličkový režim, aby byl pro děti přechod do nového prostředí co nejméně stresující.

Co můžu nabídnout vašim dětem?
Pokud jsou stydlivější, poskytnu jim ochranná křídla. Jestliže jsou vaše děti živější, dokážu si s nimi rošťácky zablbnout. Baví vaše děti tvořit? Vymyslím jim výtvarný program nebo se s nimi podívám v rámci hlídání do galerie, či do divadla.

🍀 BUDU PRO VÁS IDEÁLNÍ CHŮVOU, POKUD MÁTE:
- malé miminko a bojíte se ho jen tak někomu svěřit? Zakládám si na jemném zacházení a láskyplném přístupu k dětem. Rodiče o mně říkávají, že ze mě přímo vyzařuje touha pečovat o druhé, a že mám velkou míru trpělivosti a empatie. Umím se nacítit na potřeby dětí a vytvořit atmosféru, ve které se děti cítí bezpečně.
- snílka, který potřebuje někoho, kdo se umí do vteřiny ponořit do světa her? Natrefili jste na kreativní chůvu s hlavou plnou nápadů.
- dítě, které čeká nástup do školy? Paráda! Mám zkušenosti s přípravou na zápis do první třídy (grafomotorická cvičení, kresba, čísla, písmenka).
- dítě, které občas potřebuje pomoci s domácími úkoly? Taky žádný problém, vždyť jsem bývalá paní učitelka.
- dítě s jakoukoliv formou autismu, opožděným vývojem řeči nebo různými druhy retardace? Ráda Vám nabídnu pomocnou ruku a nezaleknu se.

Nejsem chůva, která se těší, až jí skončí pracovní doba. Jsem chůva, která svou prací žije! Baví mě věnovat dětem plnou pozornost jak při hrách, tak při rozvoji jejich intelektu. Jednoduše jsem zapálená pro věc a z mé energie to jde cítit. 🙃

Zpravidla chodím na hlídání s nápady na nějaké hry, ale samotný průběh hlídání upravuju potřebám a přáním dětí (modelování z plastelíny, kreslení, hra na kadeřnický salon, pirátský den, výroba princeznovských vějířů, módní přehlídky, výroba lektvarů, tvorba dobrodružných map, atd., viz přiložené fotky).

Jelikož patří mezi mé záliby předčítání pohádek, nosívám dětem vždy jako překvapení pokaždé jednu knížečku od Diesneyho, kterých mám doma celkem 180. Děti to milují a často se mě na knížky ptají už ve dveřích! Společně si pak prohlížíme vždy obrázky a u proměn mých hlasů se při čtení většinou hodně nasmějeme. Tohle zpestření napomáhá dětem rozvíjet fantazii a rozšiřovat slovní zásobu.

Mrzí vás, že si tu kopu srandy nebudete moci užít s námi? Nevadí! Zatímco si budete užívat čas jen pro sebe, můžeme vám spolu s dětmi občas navařit nebo upéct nějakou dobrotu ke kávě! 🍰

✅ MÁ PRAXE:
Mám za sebou rok v roli středoškolské učitelky a zkušenost s vedením výtvarného kroužku, kde jsem jako lektorka připravovala pravidelně program pro děti od šesti do třinácti let. Přestože mě práce učitelky a lektorky velmi bavila, mé srdce mě vždy více táhlo k menším dětem.

Donedávna jsem pracovala 13 měsíců jako chůva na hlavní pracovní poměr v jedné šestičlenné rodině, kde jsem se 8 hodin denně starala o téměř dvouletou holčičku a občas vymýšlela program jejímu devítiletému bráškovi.

Mám zkušenosti s každou věkovou kategorií dětí. Nejmladší holčička, kterou jsem kdy hlídala, měla 3 měsíce, takže nemám strach z dávkování Sunaru ani "voňavých překvapení" v plínách. Další děti, které jsem hlídala, se v průběhu mého hlídání teprve učily chodit a mluvit. Často se také jednalo o děti předškolního věku, se kterými jsem hrávala spousty her a tvořila (malovala, kreslila a cokoliv vyráběla).

Aktuálně mám na starost zejména děti v rozmezí od roku a půl do čtyř let a nově mi přibývají klienti s poruchami autistického spektra, kterým se snažím upravovat program na míru a jejich potřeby vždy konzultuji s rodiči a proškolenými supervizory.

Moc ráda vytáhnu vaše děti i na procházku do přírody nebo na hřiště. 🌞

Dostupnost

Vzhledem ke stálé denní klientele nabízím aktuálně jen pravidelné nebo nárazové večerní hlídání ve středy a čtvrtky. Na hlídání přes den mám již volný jen pátek (nepravidelně, kvůli zálibě v cestování). Po předešlé domluvě si svůj program ráda upravím tak, abych vám mohla pohlídat děti přes noc nebo během víkendu. V případě jakýchkoliv dotazů jsem pro vás ochotně k dispozici na telefonu.


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

3 roky

batolata

5 let

předškoláci

7 let

dětský školní věk

7 let

náctiletí

7 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Poruchy autistického spektra, Diabetes, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy s viděním a Speciální potřeby

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování a Sport

Pečení, vaření, turistika

Jazyky

Čeština

Angličtina- B2 Ruština- A2

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Jihomoravský » Brno » Brno-Maloměřice a Obřany



Kde také bývám: Brno-střed



Za klienty jsem schopna dojet téměř kamkoliv. Nabízím i hlídání dětí přes noc u vás/u mě doma. Noční hlídání nepodléhá hodinové sazbě, ale zvýhodněnému tarifu, který je 1000/noc a počítá se od usnutí do probuzení dítěte. 🌟 Info o mém bydlení: Útulný, nekuřácký byt bez dalších nájemců, dětí nebo zvířat, nacházející se na pomezí Zábrdovic a Židenic.