Kateřina
3 hodnocení
  • 25 let zkušeností s hlídáním
  • 50 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 227 rodičů
  • Aktivní před asi 9 hodinami
  •  střední škola zdravotnická
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: nad 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 10 dětí
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Kateřina H.

300 Kč/h

  • (3)
  • 50 let
  • 25 let zkušeností s hlídáním

Hodnocení

Veronika S.22/01/2024Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Katka je odbornicí ve svém oboru, nemá potíže pohlídat obě moje děti, když je starší nemocný. Komunikace skvělá a starost o děti na jedničku. 🙂


Karolína B.09/02/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Kateřina je prototyp dokonalé chůvy. S dětma tvoří, zpívá, šije, čte, vypráví. Postará se na 120%-dcera 7 a syn 2 roky. Usměvavá, milá, precizní.


Miroslava B.27/04/2015Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Kateřina je mimořádně ochotná, přišla pár hodin poté, co jsem jí zavolala. Našeho syna si získala během okamžiku. Škoda, že z časových důvodů ji nemůžeme jako hlídačku využívat.


O mně

Vážení a milí rodiče, velmi ráda Vám pomohu s péčí o Vaše děti a zabývání se dětmi je i můj koníček - jsem zdravotní sestra , učitelka širokou praxí a zkušená pečovatelka o všechny potřeby vašich dětí od 0 až do náctiletí. Pracovala jsem i na porodnici a jiných nemocničních odd. ve chráněném bydlení i učila jsem ve škole, v kroužcích a také jsem vedla speciální kroužek s waldorfskou pedagogikou.
Již dvanáct let také dobrovolnicky pomáhám rodinám ve velmi těžkých rodinných situacích různou pomocí i ve výchově, aby vše mělo na naše malé človíčky,, co nejlepší vliv. Také mám i přednášky pro rodiče o výchově a výživě.
Pokud uvažujete o domácí výuce mohu vám pomoci s rozsahem celé základní školy po domluvě - vím, co a jak učit. A jak získat dítě pro učební látku. Pro výuku cizích jazyků znám velkou pomoc, protože ovládám vysoce účinnou a zábavnou metodu výuky jazyků - je možné se tak naučit i třeba 1000 slovíček za měsíc. Mluvím plynně anglicky.
Ráda pomohu s péči o novorozenečky i s dětmi s obtížemi v chování či s nějakými nemocemi a hendikepy. Moje dovednosti jdou od zdravotní péče, výchovy, která všechny těší, výživy ke skutečnému trvalému zdraví, přes vzdělávání a doučování dětí ve všech oblastí až třeba ke střednímu školství. Jazykově se věnuji dětem i dospělým – angličtina, němčina, ruština -zkušenosti mám i s dalšími jazyky. Ráda děti učím i sporty – lyžování, bruslení, plavání, stolní tenis, bowling ...

Mohu poskytnout i výuku na flétnu a procvičování klavíru, kytary. Učím i výtvarné techniky a i ruční práce - pletení háčkování, vyšívání, šití...a vyřezávání. Píšu pro děti písničky a divadelní hry i ve verších, které spolu pak hrajeme rodičům.

Věnuji se i zahradě a přírodě a tak se se mnou děti mohou seznamovat se vším, co k tomu patří včetně pěstování na jejich zahrádce či balkonu. Také se zajímám o dějepis a dětem vyprávím o historii tak, aby je to bavilo.

Jaká jsem - nekuřačka, nepiju alkohol, pečlivá, precizní, chodím vždy včas, nemám problém s tím, když mi rodina chce volat i v noci když něco potřebují - radu, pomoc atd. Prostě ráda poskytuji bezproblémové zajištění všeho, co je potřeba. Je se mnou legrace a mám velký smysl pro humor. Baví mne, když lidé okolo mne mají radost a ráda podporuji dobrou náladu u všech.

Mohu samozřejmě děti vozit autem po Praze za jejich aktivitami či na výlety i mimo Prahu. Působím nejen v Praze 6, ale i v celé Praze či okolo Prahy. Nemám problém dojet dle domluvy. Pro děti jsem také vytvořila videonávod na pletení na youtube.
Moc mne věnování času dětem těší a dále mne inspiruje a ráda o tom i vyprávím těm které to zajímá. Dětem i dospělým je se mnou dobře a je možné se se mnou na všem, co je potřeba, domluvit. Každé setkání s rodinami je pro mne krásné inspirativní.

Dostupnost

Mohu dle domluvy. Můj rozvrh se mění často velmi rychle podle změn v rodinách.


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

25 let

batolata

25 let

předškoláci

25 let

dětský školní věk

25 let

náctiletí

25 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Poruchy autistického spektra, Diabetes, Astma, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem, Problémy s viděním, Problémy se sluchem, Epilepsie a Speciální potřeby

dle potřeb dítěte a požadavků rodičů jsem zdravotní sestra

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

bruslení, lyžování, plavání, pink ponk, skládání písniček básniček, psaní divadelních pohádek a jejich hraní s dětmi, pomoc dětem s péčí o jejich domácí zvířátko, poradenství v oblasti výchovy a zdraví. Ovládám vysoce účinnou zábavnou metodu výuky jazyků a dalšího učení.

Doučování dětí

Matematika

Český jazyk

Angličtina

Individuální
celková příprava

Jazyky

Angličtina, Němčina, Ruština a Slovenština

angličtina, němčina, ruština a samozřejmě slovensky

Kurzy

Jsem zdravotní sestra s bohatou pedagogickou praxi a se studijními zkušenostmi na psychologii a teologii. Nevím, co by koho zajímalo a praxe a celoživotní vzdělávání je lepší než mnoho kurzů. Mám certifikát např. Dornovy metody plus aj.

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 6 » Praha 6



Kde také bývám: Praha 1