Sabina
21 hodnocení
  • 23 let zkušeností s hlídáním
  • 46 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 606 rodičů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 24 hodinami
  • Odpovídá do: 7 hodin
  •  Střední pedagogická škola Beroun-mám dokončené 1.pololetí 4.ročníku
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: do 20 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Je ochotna hlídat 5 dětí
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Sabina S.

250 Kč/h

  • (21)
  • 46 let
  • 23 let zkušeností s hlídáním

Hodnocení

Peter M.13/05/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Jsme moc spokojeni. S paní Sabinou spolupracujeme dva roky, hlídala nám obě děti. Skvělá domluva a přístup


Monika H.12/08/2020Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Sabinu mohu jedině doporučit. Hlídání dětí se věnuje již dlouhou dobu, což je v jejím profesionálním jednání znát. Má rada děti a děti to svým neomylným instinktem hned poznají. Dceru Danielku mi hlídala od osmi měsíců a vždy bylo vše v pořádku.


Jan B.11/01/2020Hlídání dětí - rodič na portále

Skvělá zkušenost. Jsme moc spokojeni. Nemáme žádné výhrady. Vše proběhlo dle očekávání. Skvělá domluva a přístup. Moc Vám děkujeme za záchranu našeho večera.


Michaela T.26/11/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Doporučuji.


Dana P.14/09/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Doporučuji!


Jana M.01/01/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Se Sabinou jsem byla velmi spokojená, je milá, rychlá, proaktivní a není přespříliš úzkostlivá, což mi naprosto vyhovuje :)


Markéta S.22/08/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Sabina hlídala naší dcerku Ninu od jejích 11 měsíců pravidelně dvakrát týdně přes rok. Nyní už nás navštěvuje jen nepravidelně, protože dcerka chodí do školky. Sabina si vytvořila s Ninou moc hezký vztah, společný čas si vždycky užijí a loučení je doprovázeno pusinkami. Sabina je velmi ochotná a vždy se snaží vyjít vstříc našim potřebám.


Katarína P.12/07/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Naša "teta Sabi" k nám chodí hlídat našu dcérku Paulínku raz týždenne už 7. mesiac, a možme ju len odporúčať všetkým rodičom. Našu Paulínku má veľmi rada, a veľmi pekne sa o ňu stará. Je spoľahlivá, akčná, flexibilná a milá, a akékoľvek nedorozumenie sme vždy veľmi rýchlo vyriešili.


Melisa A.28/12/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Sabina hlídala naší holčičku dneska poprvé a naprosto Vše proběhlo v pořádku. Zvládla to úžasně. Hned po prvním setkáním přišla jako pozitivní, spolehlivý člověk. Určitě ji využijeme do budoucna na hlídání. Můžu jen doporučit.


Linda P.30/08/2016Hlídání dětí - rodič mimo portál

Sabina hlídala syna několik let (od 3 let), a to zpočátku pravidelně (vyzvedávání ze školky) až po nárazové hlídání, když byl syn starší. Spolupráci jsme ukončili až po našem přestěhování mimo lokalitu, ale i tak jsme ji parkrát využili na večerní hlídání vzhledem k tomu, že syn ji má rád (i teď po cca 2 letech, kdy již hlídání nepotřebujeme, si na ni občas vzpomene).
Neměla ani obavu z toho, že syn je astmatik. Syn si ji sám vybral ze tří uchazeček, které jsme měli na zkoušku. Zvládne být přiměřeně přísná i milá, takže pro můj styl výchovy naprosto vyhovující.


Michaela M.28/08/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Dobrý deň. Sabina nám hlídala nášho malého keď mal 1 rok, boli sme v Prahe na výlete a potrebovali sme celodenné hlídaní. Napriek tomu že sme mali požiadavku hlídania od 5-tej rána, prišla a všetko zvládla úžasne. Malý bol vysmiaty, nebol so Sabinou najmenší problém. Počas celého dňa nás informovala že je všetko ok. Bude našou prvou voľbou aj pri budúcich výletoch v okolí Prahy.


Jan d.13/07/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Sabina mi hlídala syny 4 a 6 let. Buď v pravidelně dohodnutých časech na cca 4 hodniy a nebo i na celý den (výlet do ZOO). Po dohodě za námi přijela také mimo Prahu na hlídání.
Mohu jen doporučit - samostatná, komunikativní a od prvního setkání jsem byl spokojen já i kluci. Takže vždy když potřebuji, je první volbou.


Silvia S.11/07/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Sabína sa stará o moju ročnú dcéru už pol roka a som s ňou spokojná. Je zodpovedná, flexibilná, dokáže si poradiť a deti má rada. O moju Lili sa stará v priemere dva krát za týždeň po 3 hodinách. Môžem odporučiť :)


Dagmar H.02/07/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Sabina mi hlídá dnes už 4,5 letého syna už zhruba 2 roky, mockrát zachránila situaci, když malý onemocněl a já musela do práce. Syn se na ni vždycky těší, ochotně si s ním hraje a přitom je s ní disciplinovaný. Je milá, bystrá, rozumí synovi vše, ačkoli mnohdy ani babičky mu nerozumí, když drmolí. S dochvilností to není stoprocentní, ale nikdy to nebylo do takové míry, že bych se se Sabinou kvůli tomu rozloučila. Se synem vždy všechno proběhlo bezproblémově a to je určitě díky Sabininým zkušenostem a umu.


Linda J.28/06/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Se slecnou Sabinou jsme se dohodli jiz v unoru 2016 a domluvili jsme se, ze u nas zacne 01/kvetna, kdy se budu vracet po materske zpet do prace.
Parkrat jsme si napsali a nase domluva platila.
Slecna Sabina mela nastoupit posledni tyden v dubnu na 2 dny (streda a ctvrtek) , aby se s dcerou trochu poznali, ukazala jsem ji, jak to doma funguje a hlavne, aby si na ni mala zvykla. Dceri bylo v kvetnu 7 mesicu.
Ve stredu rano mi napsala, ze se neciti dobre a ze prijde az po vikendu - v pondeli. To byl muj prvni pracovni den, takze mi to nepripadalo idealni, ale pochopila jsem a vysla jsem pani Sabine vstrict. Nastesti pracuji z domu, takze jsem si rikala, ze to nejak zvladneme. Na zauceni pak dorazila v sobotu.
V pondeli jsme byly domluvene, ze prjde v 9.00. V pondeli v 9.00 mi napsala sms zpravu, ze to nestihne a prijde az v 10.00
V utery jsme byly opet domluvene na 9.00, ale protoze si u me den predem zapomnela mobil, a nemohla mi dat vedet, ze se opozdi, tak prisla opet v 10.00 Vubec se neomluvila a jeste mi rikala, ze je rada, ze je vubec tady, kdyz nemela budik (pouziva budik v mobilu).
Ve stredu mi v 9.00 opet poslala sms zpravu, ze zaspala a prijde neco po 10.00. Pochopite, asi, ze mi to jiz prislo prilis a slecne Sabine jsem zavolala, aby uz nechodila. Potrebuji spolehlivou a dochvilnou chuvu. Mam casove narocnou praci a takto by to opravdu nefungovalo.
Duvodem jejich opozdeni bylo, ze mela vecerni-nocni-ranni hlidani a nejak to nedokazala skombinovat - alespon to mi rikala. Jako profesionalni chuva s nekolikaletou praxi by to mela mit jiz vychytane a vedet, co zvladne a co ne.
Take pochybuji, ze ma zkusenosti s detmi, jak mi tvrdila. Jak se starala o dceru, bylo videt, ze si s plno vecmi nevi rady. To by ale nebyl problem, ted mam slecnu (opet pres Hlidacky) a ta ma minimalni zkusenosti a vse ji ucim. Ale pani Sabina mi neustale tvrdila jak to s detmi umi... Dcera u ni hodne plakala a me tech par dni s pani Sabinou stalo opravdu hodne nervu. Urite vite, ze vraceni se po materske zpet o prace neni vubec jednoduche a hlavne, kdyz jde o tak male miminko.
Jsem ze srdce rada, ze je to vse za mnou.


Marika04/05/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Sabinu mozem doporucit k detem bud do roka, nebo potom az od 3 let dal. Ma svoje rezervy, asi zalezi na narokoch rodice. Na rozvoj v obdobi od 1,5 som hladala potom inu pani na hlidani.
Ide o spolupracu z roku 2011. Mozna uz je to lepsi.


Gabri11/04/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Sabina je velmi rychlá a komunikativní, spontánní, což se dětem líbilo. Nebyla potíž se s ní domluvit i když šlo o večerní hlídání dvou dětí narychlo, které ještě neznala a viděli se poprvé. S dětmi modelovala a bez problému je uložila. Nerada jezdí pozdními spoji, Preferuje odjezd do půlnoci, později taxi nebo nabízí i možnost přespání pokud jde o pozdní hlídání. Byli jsme velice spokojeni.


Lenka M.05/02/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Sabina je moc příjemná a spolehlivá. Hlídala mi nemocnou pětiletou dceru, když jsem narychlo potřebovala. Hrála si s ní téměř celý den, dcera byla velmi spokojená a já také.


Michaela G.24/08/2015Hlídání dětí - rodič na portále

Paní je milá a má zkušenosti, doporučuji.


Monika J.21/07/2015Hlídání dětí - rodič na portále

Sabina mi hlídá nárazově roční dceru. je velmi flexibilní, snaží se vždy vyjít vstříc, bere dceru na dlouhé procházky, na hřiště, vozí mi ji do kanceláře na kojení, podává mi průběžné zprávy, zda je vše ok a co zrovna dělají. jsem s ní spokojená.


Milena H.16/05/2015Hlídání dětí - rodič na portále

Sabina mi hlidala 1,5 rocniho syna.
Intenzive po dobu jednoho tydne, kdyz nemohl chodit do jeslicek a ja se musela pripravovat na zaverecnou statni zkousku.
- Sabina úprisla vzdy vcas, pokud se opozdila o par minut, dala mi vedet skrz SMS
- obstarala vsechny ukony (prebalovani, nakrmeni)
- syna brala na dlouhe prochazky ven
- uklidila po sobe hracky
!!! Kdyz jsem se prepocitala pri placeni, vratila mi mi penize zpet


O mně

Dobrý den, nabízím hlídání dětí od kojenců až po školáky. Mám dlouholetou praxi s hlídáním dětí v rodinách, rovněž i rekvalifikační kurz pro chůvy včetně kurzu první pomoci. Ráda čtu, sportuji, chodím za kulturou, hraji na klavír a zpívám. Mám zkušenosti s dětmi od 2 měsíců, nejčastěji jsem hlídala děti ve věku 6 měsíců-3 roky. S dětmi chodím hodně ven, po domluvě s rodiči podnikáme i výlety typu ZOO, mašinky aj. Bydlím v Modřanech, hlídám po celé Praze, u večerního hlídání bych požádala o zajištění odvozu domů. Prosím jen domácnost bez kočky a psa, mám alergii. K té jedné nepříliš pozitivní reakci rodiče bych ráda dodala, že batolata 1-3 roky naopak hlídám velmi ráda a nejčastěji, a nemyslím si, ze bych se k nim nehodila. No a k té velmi negativní reakci můžu dodat jen to, že až na pár vět, které pravdivé nejsou a paní Linda hodně svůj popis přibarvila, má pravdu- nedokázala jsem v těch pár dnech zkombinovat ranní odvoz jiného batolete do jeslí v centru Prahy s včasným příjezdem do lokality, kam jede autobus jednou za hodinu a je moje chyba, že jsem chtěla vyjít vstříc oběma maminkám a v těch 3 dnech skloubit obě hlídání- to druhé hlídání bylo jednorázové a špatně se mi to sešlo. Pevně věřím, že jedna negativní recenze mi nezničí celý můj profesní život chůvy. Rodičům nabízím možnost osobního ověření, tedy okopírování OP a výpisu z rejstříku trestů, doklad o nejvyšším dokončeném vzdělání. Kvůli negativní recenzi bohužel nemůžu mít na svém profilu ikonku ověření, i když jsem se byla ověřit v Ověřovacím centru. Ještě bych ráda dodala, že prosím všechny solidní rodiče o placení za kratší časové úseky. Mám jednu velmi špatnou zkušenost, konkrétně s mladou paní (jméno zde podle pravidel nesmím uvést), která studovala a pracovala zároveň a které zřejmě došly peníze, tudíž mi za hlídání její holčičky nezaplatila 5500 Kč a poté zcela přestala komunikovat, nebylo možné se s ní dohodnout ani na splátkách. Nepodařilo se to nijak vyřešit ani ve spolupráci s tímto portálem, takže jsem bohužel o peníze přišla :-(

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

13 let

batolata

13 let

předškoláci

14 let

dětský školní věk

8 let

náctiletí

1 rok

Zkušenost se speciálními požadavky

Astma, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny a Speciální potřeby

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj a Sport

Jazyky

Čeština a Slovenština

Základní znalost angličtiny

Kurzy

Kurz profesionální chůvy

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 12