Lyudmyla
8 hodnocení
  • 20 let zkušeností s hlídáním
  • 38 let
  • Praha
  • Kontaktovalo ji už 134 rodičů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před asi 8 hodinami
  •  Hudební konzervatoř, výuka klavíru a zpěvu
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: nad 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 2 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  • Absolvovala online kurz první pomoci pro děti od OS Českého červeného kříže Praha 1
Jazyky

Lyudmyla O.

300 Kč/h

  • (8)
  • 38 let
  • 20 let zkušeností s hlídáním

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Ověřena identita

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Hodnocení

Peter I.02/01/2024Opatrování mazlíčků

Pani Lyudmyla je veľmi milá a akčna pani, ktorá mi strážila moju trojmesačnú fenku Kiru (Shiba Inu) .
Má obrovskú trpezlivosť a super prístup. Stráženie zobrala na poslednú chvílu, za čo jej veľmi vďačím.
Po celú dobu mi posielala fotky, videá a podávala report. Všetko prebehlo super, takže jej patrí moje ďakujem a určite odporúčam aj ostatným. 🦊😊


Alžběta S.12/12/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Lyudmyla hlídá mého 20 měsíčního syna poslední měsíce pravidelně. Je to první chůva, se kterou máme zkušenost, a jsme moc spokojeni. Na synovi je vidět, že si ji velmi oblíbil a na společný čas se vždy těší. Oceňuji, že když to počasí dovolí, tráví čas se synem hlavně venku, chodí na různá nová místa, řádí na hřišti. V průběhu hlídání dostávám průběžně zprávy a fotky, tak mám jistotu, že je malý spokojený. Mohu jen doporučit.


Tomáš S.01/09/2023Opatrování mazlíčků

S paní Lyudmylou jsme byli spokojeni. Dobře si zjistila dopředu, co náš pejsek potřebuje a předání i převzetí proběhlo v pořádku. Během hlídání jsme každý den dostali od paní zprávu, jak se u ní našemu pejskovi daří. Paní Lyudmylu můžem případným zájemcům jen doporučit 👍


Veronika D.19/08/2023Opatrování mazlíčků

Paní Lyudmyla je moc hodná a naprosto úžasná hlídačka, od začátku do konce hlídání byla komunikace bez problémů, psala mi jak se má náš pejsek a posílala fotky, takze jsme mohli být úplně v klidu🥰 O naší Miley se starala úžasně, Miley si podle prvního setkání i fotek moc paní Lyudmylu oblíbila a byla u ní moc spokojená, jako na prázdninách u rodiny😍 Paní Lyudmyla se o Miley starala krásně pečlivě a zodpovědně, aktivně myslela na to, co je pro pejska nejlepší (dostatečně časté venčení mimo polední vysoké teploty; sama se proaktivně ptala, kolik psích dobrůtek Miley za den může; ptala se, jak postupovat, kdyby pejskek potřeboval veterináře apod. - hlídání opravdu bere vážně a zodpovědně na 150%! 🧡) Krásně a citlivě se Miley věnovala, aby Miley nebyla nervózní a byla spokojena, což se podařilo, díky paní Lyudmyle se měla moc krásně 🥰 už je domluveno i další hlídání😊 Za paní Lyudmylu a její péči o Miley jsme opravdu moc vděčni, je to ta nejlepší opatrovnice pejska na kterou jsme mohli narazit😍 Moc děkuji a paní Lyudmylu vřele doporučuji! 🧡💛Úžasná hlídačka!❤️


Vladimíra K.07/08/2023Opatrování mazlíčků

Paní Lyudmyla hlídala naši fenku foxteriéra 13 dnů. Hlídání proběhlo bez sebemenších potíží, na všem jsme se spolu bez problémů dohodly a po celou dobu jsme měli info, jak hlídání probíhá i s fotkami. Dáša byla na chatě s Lyudmylou a její rodinou evidentně spokojená. Děkujeme. Vladimíra


Katerina N.10/07/2023Opatrování mazlíčků

Paní Lyudmyla hlídala našeho psíka Lojzu a bylo to skvělé. Na všem jsme se velmi rychle a hladce domluvily, Lojza si hlídání podle všeho moc užil, byl s celou rodinou na chatě v lese a u vody, myslím že si žil jako opravdový člen Lyudmilyny rodiny. Během hlídání jsme dostali fotky, za což jsme byli moc rádi, protože to byla naše první zkušenost s placeným hlídáním. Pokud bude příležitost, určitě o hlídání poprosíme znovu. Moc děkujeme!


Nikola T.27/03/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Lyudmyla už několik měsíců nepravidelně hlídá moji roční dceru. Oceňuji hlavně její pozitivní energii a vytrvalost. Malá zrovna prochází náročnějším období, ale Lyudmyla vždy hlídání uzpůsobila ke spokojenosti všech. Vím, že se na ni mohu spolehnout a určitě budeme pokračovat ve spolupráci i do budoucna.


Veronika L.26/07/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Lyudmyla hlídala mou 20měsíční dceru a byla jsem s ní moc spokojená. Je vidět, že má s dětmi bohaté zkušenosti a že jí její práce baví :)


O mně

Milí rodiče,
je mi 37 let, jsem maminka 3 dětí. S dětmi mám zkušenosti od svých 8 let. Starala jsem se o děti od 3 měsíců do školního věku. Nejvíce zkušeností mám s dětmi od 6 měsíců do 3 let.
Moje děti jsou už skoro dospělé a máme spolu krásný vztah.
S dětmi ráda trávím čas aktivně, doma a také venku.
Ráda bych se věnovala naplno dětem, protože mě to naplňuje a chci dělat něco, co má smysl. Mohu hlídat dopoledne i odpoledne, podle vzájemné domluvy. Moc ráda hlídám miminka a batolata.
Moje záliby jsou - hra na klavír, zpěv, četba knih, sport, zdravé vaření, cestování. Nebráním se jakékoliv aktivitě s Vašimi dětmi.
S přáním hezkého dne,
Lyudmyla

Dostupnost

Víkendy


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

10 let

batolata

10 let

předškoláci

10 let

dětský školní věk

5 let

náctiletí

4 roky

Zkušenost se speciálními požadavky

Astma, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem a Problémy se sluchem

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj a Sport

hra na klavír, zpěv, vaření zdravého jídla.

Jazyky

Čeština a Ruština

Ukrajinský, Ruský - C1 Český - B2

Kurzy

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 6



Kde také bývám: Loděnice, Středočeský kraj