Šárka
4 hodnocení
  • 14 let zkušeností s hlídáním
  • 30 let
  • Horka nad Moravou
  • Kontaktovalo ji už 21 rodičů
  • Aktivní před 11 dny
  • Odpovídá do: 4 hodiny
  •  Obchodní akademie
  •  TUL, fakulta textilní, obor textilní marketing
  •  preferuje hlídání: do 20 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 2 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
Jazyky

Šárka V.

350 Kč/h

  • (4)
  • 30 let
  • 14 let zkušeností s hlídáním

Prošla video ověřením

více o video ověření

Zkontrolován občanský průkaz

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

získáte přístup k plnému detailu ověření

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Hodnocení

Andy L.30/10/2022Úklid

I've used Šárka for many years now, she has been invaluable, with helping with children and cleaning on a regular basis. She has me clean and organised in know time at all :0)) So highly recommended of course!


Michaela P.04/03/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Šárka je výjimečná chůva. S menšími pauzami nám pomáhala s dětmi rok v kuse každý den, a to od rána do večera. Musím uznat, že má nervy ze železa, protože máme 3 děti, přičemž nejstarší jsou 3, 5 roku. Šárka je spolehlivá, poctivá a trpělivá. Dokáže zklidnit situaci, vše dětem vysvětlit. Také je kreativní a ráda tráví čas s dětmi venku. Nevím, jestli opět najdeme někoho tak ochotného, jako byla ona. Takže jí patří za nás velké díky!


Marek H.26/04/2016Úklid

Naprostá spokojenost, slečna Šárka je spolehlivá, pečlivá, komunikace funguje na sto procent. Mohu co nejlépe doporučit!


Lucie21/02/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Slečna Šárka je velice svědomitá, pečlivá, ochotná a milá. Syn je po dni s ní klidný, spokojený, usměvavý.


O mně

2024: Pouze nepravidelné občasné hlídání dle domluvy.

Dobrý den,
starání se o děti mě provází celý život. Začala jsem již v poměrně nízkém věku hlídáním svého bratra, což považuji svým způsobem za samozřejmost, kterou se člověk učí spolehlivosti a zodpovědnosti.

Za ta léta hlídání jsem nasbírala zkušenosti s péčí o děti všech věkových kategorií. Díky hlídačkám jsem se dostala k opatrování novorozenců a učila se je správně držet a chovat, hrát si s nimi a zabavit je, přebalovat a krmit.

Nejčastěji mě rodiče žádali o pomoc u nemluvňat, která jsem hlídala při prvních pokusech chodit a objevovat svět. Je neuvěřitelné na kolik míst umí děti vlézt a jak rychle.

Batolata jsem zabavovala hraním si s jejich oblíbenými hračkami, výlety po okolí do přírody, ať už v kočárku, nebo po svých a v neposlední řadě zábavným tvořením z čehokoliv. (Hlavně z odpadů na vyhození, ty stále vedou u všech věkových kategorií.) Líbí se mi jejich nadšení pro svět a život okolo, jak rádi poznávají nové a těší mě se k této schopnosti neustále vracet.

Děti školkového věku jsem ráno chystala a odváděla a někdy i vyzvedávala ze školky jak bylo potřeba. Děti už vědí co mají rády, takže aktivity jsem vymýšlela spolu s nimi ať to vyhovuje všem.

Školáky jsem často vyzvedávala, vodila na kroužky nebo domů. Dohlédla jsem na školní přípravu a úkoly na další den.

U náctiletých už není moc co hlídat, takže aktivita, kterou jsem s nimi dělala, bylo buď doučování, nebo jsem byla s nimi doma jako parťák (často taky jako kuchařka a uklízečka) ve volném čase, když rodiče byli na služební cestě.

Dva roky jsem strávila v Německu, kde jsem poznávala jinou zemi, při této příležitosti jsem si nenechala ujít velmi zajímavou zkušenost s hlídáním právě již náctileté slečny, která byla hendikepovaná a měla diagnózu Angelmanova syndromu.

V domácnostech jsem i vařila, uklízela, pečovala o nemocné děti, zůstávala s dětmi přes noc, případně několik dní v kuse pokud rodiče odjeli na delší pobyt. Hlídala jsem děti jednorázově, pravidelně i jako au-pair, kdy jsem s rodinou žila v jedné domácnosti (v ČR) a hlídala více než na plný úvazek.

Hlídání dětí již po té době považuji za součást svého života. Jsem ráda za každou zkušenost, kterou tímto získám a za každou rodinu, kterou poznám a mohu se její originalitou inspirovat. Často navážeme milý přátelský vztah, který pokračuje, i když děti již mou péči nepotřebují.

Nabízím spolehlivost, upřímnou a férovou komunikaci a do domu přináším klid a pohodu. Snadno a rychle se se mnou domluvíte, spolehlivě plním na čem se dohodneme, jsem dochvilná a flexibilní. Bývám k dispozici každý den, který mám volný ať už je pracovní týden, víkend či svátek.

Děti často vozím autem rodičů kam je potřeba. Už jsem s dětmi byla i na víkendovém pobytu v hotelu bez rodičů, výletech na kolech, na chatě a nebo na společné dovolené u moře. Pokud mám prostor a rodičovskou důvěru podílím se na přípravě dětských narozeninových oslav.

V létě 2022 jsem absolvovala certifikovaný kurz Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky (69-017-M).

Dostupnost

Dle domluvy


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

3 roky

batolata

7 let

předškoláci

5 let

dětský školní věk

6 let

náctiletí

2 roky

Zkušenost se speciálními požadavky

Jsem učenlivá a jsem pro každou novou zkušenost, mám praxi v péči o dítě se syndromem šťastného dítěte. V každém případě vyžaduji informace o zdravotním stavu dítěte potřebné pro jeho zabezpečí v době mé přítomnosti a řádné poučení co dělat v jakých situacích.

Dovednosti

Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Jsem trpělivá, dávám dětem místo pro jejich fantazii a nápady. Pomohu s věcmi do školy a učením. Mám ráda výlety do přírody a snažím se s dětmi pobývat určitý čas i venku. Dle získaných zkušeností nechávám děti hrát si, jak jsou zvyklé, a jak jim to vyhovuje, tak aby si neublížily. K ničemu je nenutím a nespěchám na ně. Přistupuji ke každému individuálně a uvědomuji si jeho potřeby.

Jazyky

Čeština, Angličtina a Němčina

Angličtina na komunikativní úrovni a němčina základní znalost.

Kurzy

Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky (69-017-M).

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Olomoucký » Olomouc » Horka nad Moravou, Olomoucký kraj