Terezie
23 hodnocení
  • 8 let zkušeností s hlídáním
  • 24 let
  • Brno
  • Kontaktovalo ji už 365 rodičů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 26 dny
  •  SOŠ pedagogická Brno
  •  Předškolní a mimoškolni pedagogika, učitelství pro 1. stupeň ZŠ
  •  preferuje hlídání: 20 - 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Můžu vozit děti
  •  Je ochotna hlídat 4 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Terezie J.

250 Kč/h

  • (23)
  • 24 let
  • 8 let zkušeností s hlídáním
  • covid-19 vakcína

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřena identita

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Kateřina24/08/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Hodili jsme Terezii na krk hned dvě děti na večerní/noční hlídání. :) Naše holky obě spokojený, tím pádem my taky. :) Dcerky 2 měsíce a 6 let. :)

Terezie je spolehlivá, klidná a příjemná. Určitě doporučujeme.


Lenka G.22/02/2023Hlídání dětí - rodič mimo portál

Terka pravidelně hlídá našeho 20-měsíčního synka. Je s ní úžasná spolupráce. S dětmi to opravdu umí, je to prostě profesionál. Poradí si i v nestandardních situacích. Mohu jedině doporučit.


Dáša B.07/12/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Terka to s mojou 5-mesačnou dcérkou zvláda perfektne. Dokonca je v niektorých veciach šikovnejšia ako ja, takže sa od nej aj niečo naučím. Dohoda s ňou je bez problémov, môžem len doporučiť :)


Babeta G.26/10/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Slečna Terezie je velice milá a spolehlivá. Vše ohledně hlídání syna zvládla na jedničku s hvězdičkou a už se těšíme na příště ♥️


Eliška29/10/2020Hlídání dětí - rodič na portále

S Terezkou jsme naprosto spokojeni. Vždy přijede přesně včas, s ničím nemá problém, je s ní perfektní domluva. Roční holčičku zvládá úplně bez problému, má neuvěřitelnou trpělivost a v zásobě dost básniček, písniček a her pro děti. Naše mimi ji prostě zbožňuje. Jsme rádi, že jsme našli právě ji :)


Kateřina F.13/06/2020Hlídání dětí - rodič na portále

Se slecnou Terezii jsem se domlouvala na dlouhodobé hlidani syna. Vypadalo to, ze neni problem. Nicmene pak prestala reagovat na zpravy a telefon nezvedala. Jsou to jiz 2 tydny a odezva zadna. Vzhledem ke vsem pozitivnim hodnocenim jsem dost prekvapena.


Lenka B.27/11/2019Hlídání dětí - rodič na portále

S Terezkou jsme my a hlavně děti velmi spokojení. Je naprosto spolehlivá a vždy přijede přesně podle domluvy. Když naše nejmladší pláče, hned se jí ujme a dokáže ji uklidnit. Jsme rádi, že jsme našli právě ji.


Tereza S.12/07/2019Hlídání dětí - rodič na portále

Terezka u nás zatím byla jednou, ale hned bylo vědět, že ví :-) Ujala se koupání a krmení mého dvouměsíčního syna, hned si s ním věděla rady. Rychle reaguje, skvělá komunikace. Doporučuji :-)


Tessie J.16/04/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Jsem velice spokojena


Eva P.09/01/2018Hlídání dětí - rodič na portále

Terka nám hlídá 13měsíčního syna, když si s mužem chceme vyjít večer ven. Domluva na hlídání je bez problémů, přichází včas, v případě komplikace jednou s pozdějším příchodem se ozvala, je spolehlivá. K synovi se chová pěkně, zvládne se o něj postarat a zabavit bez potíží, věřím, že by zvládla i opravdu krizové situce, kdyby nastaly. O průběhu hlídání informuje, dle domluvy. Bála jsem se svěřit syna někomu cizímu, ale u Terky vím, že je v bezpečí a že si poradí.


Petra P.15/11/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Se slečnou Terezkou jsme byli moc spokojení. Na zprávy reagovala okamžitě, domluva bezproblémová, přijela s dostatečným předstihem a s Markétou od samého počátku navázala moc hezký kontakt, takže dcerka s mým odchodem neměla sebemenší problém. Terezka je mlaďounká, ale moc příjemná, spolehlivá a kompetentní slečna.


Eva H.30/05/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Zrušila schůzku. Na SMS nereagovala.

Dobrý den, omlouvám se za vzniklé nedorozumění, ale měla jsem problemy v rodině, byla jsem se setrou v nemocnici, což jsem Vam i napsala. Pěkný den.
Odpověď od hlídačky

Irena H.19/04/2017Hlídání dětí - rodič na portále

S Terezkou jsme neskutečně spokojení. Stále usměvavá, chytrá a poradí si se vším!!!!! Jsme štastní, že jsme našli právě ji, protože se na ni můžeme spolehnout, že se o naše děti postará a ještě si s nimi ráda pohraje. Do hlídání dává srdíčko a to je pro nás nejpodstatnější.


Marketa Z.04/04/2017Hlídání dětí - rodič na portále

Terinka nam hlida naseho Maxe pravidelne uz skoro 4 mesice od jeho necelych 3 mesicu. Neni uz "jen" spolehliva chuvicka ale soucasti nasi rodiny. Taky nam "rodicum zacatecnikum" casto poradila, pomohla, aby nase miminko melo co nejvic usmev na tvari misto place. Jsme moc radi, ze jsme ji pre Hlidacky nasli, doporucujeme, nicmene hlavne doufame, ze u nas jeste nekolik let zustane.


Irena V.03/11/2016Hlídání dětí - rodič na portále

S Terezkou jsme byli moc spokojení, je to milá, příjemná a zodpovědná slečna, vždy se snažila nám vyjít vstříc, má velmi kladný vztah k dětem a umí to s nimi, nás syn s Terezkou byl moc rád. Můžeme jenom doporučit.


Aduš K.07/09/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Terku musím vřele doporučit!! Domluvili jsme se na poslední chvíli na hlídaní našeho akčního dvouleťáka během svatby a ujala se toho velmi dobře. Hlídala celý den i přes noc a vše proběhlo naprosto v pořádku. Syn si hned Terku oblíbil a i přesto jak se umí občas vztekat, to Terka zvládla na jedničku a je vidět, že to s dětmi opravdu umí. Budu ráda, když se budeme domlouvat i nadále na hlídání.


Markéta P.27/06/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Terku bych chtěla velice doporučit, je moc milá, usměvavá, bezproblémová. Jako asi každá maminka, i já jsem opatrná, komu svou dcerku svěřím, zvlášť když jde ven na procházku mimo můj dohled, ale Terce naprosto věřím, hlídala mi dcerku od cca 6 měsíců. Je ochotná miminko i nosit v šátku nebo v manduce, což obzvlášť oceňuji. Velice doporučuji! A taky doufám, že nám zůstane věrná :))


Lucie Č.12/11/2015Hlídání dětí - rodič na portále

Terezka je skvělá hlídačka. Vybrali jsme si ji na doporučení rodičů z Hlídaček.
Terezka má veliký dar uhlídat čtyři děti. 7 a 6 let, dva a půl roku a miminko 5 měsíců, které se rádo nosí v šátku. Děti ji mají rády a já jsem klidná a mohu odejít z domu s jistotou, že děti jsou v těch nejlepších rukou. :-)
Terezku doporučuji, pakliže bude mít na nás i nadále čas. :-)


Soňa S.20/05/2015Hlídání dětí - rodič na portále

Vybrala jsem si jí díky doporučení od ostatních rodičů a můžu s nimi jenom souhlasit. Hlídá nám jednou týdně synka už od cca 3 měsíců. Je láskyplná, děti má opravdu ráda a náš syneček je s ní spokojený a klidný. Umí nosit, uklidňovat a uspávat v šátku, což mě se pořád nedaří. Myslím, že nejenže naše miminko pohlídá, ale že mu i prospívá. Úplně doporučuji, ale s podmínkou, že nám Terezka bude pomáhat dál ;)


Ivana M.13/05/2015Hlídání dětí - rodič na portále

Terezka naprosto vystihuje představu o ideální chůvě. To, že je ve svém mladém věku už tak schopná, zkušená a iniciativní, je až neuvěřitelné. U nás se starala rovnou o 3 děti. Půlroční miminko a dvě holčičky- tříletou a šestiletou. U každého z našich dětí přesně vystihla, co právě potřebuje a plně se mu věnovala. Velmi dbá na bezpečnost a umí dokonale manipulovat i s miminkem. Naše rodina se s Terezkou cítí velmi přirozeně a příjemně. Jela s námi i na rodinnou sešlost a absolvovala tam náročný program, který bychom bez její pomoci jen těžko zvládli. Ačkoliv bychom si Terezku nejraději nechali jen pro sebe, bylo by sobecké o takový poklad se nerozdělit s ostatními, kteří také hledají někoho hodného a spolehlivého ke svým dětem. Stoprocentně doporučujeme!
Iva M.


Markéta P.24/11/2014Hlídání dětí - rodič na portále

Terezka je velmi šikovná mladá slečna!Jsem jí za její hlídací, pečící a uklízecí služby neskonale vděčná a troufám si říci, že si poradí s čímkoli!!!!Vřele doporučuji a na věk nehleďte!
Nejen moje dnes již skoro čtyřletá dcera si ji velmi oblíbila!Chodí ji hlídta již od narození a mají spolu krásný vztah. Nikdy nebyl sebemenší problém, ba právě co jsem s dcerkou nedokázala vyřešit já, hravě Terezka zvládla, např. aplikace léků.
Takovou Terezku by si opravdu přála každá maminka, která potřebuje hlídání pro svoji ratolest!M.Poledňová


Edita D.10/08/2014Hlídání dětí - rodič na portále

Terezie si mé malé děti okamžitě získala. Zkušeně si poradila i s mojí tříletou vztekající se dcerou a druhou 11měsíční dcerkou. Nebyl ani problém, když jsme chtěli prodloužit dohodnutou dobu hlídání. Byli jsme moc spokojeni. Tuto hlídačku můžeme jen vřele doporučit dalším maminkám. Edita Dostálová


Azrael V.09/06/2014Hlídání dětí - rodič na portále

Terezka je skvělá holka, která opravdu děti hlídá s láskou. Vyzkoušela jsem ji na celodenni hlídání několik dni po sobě a musím říct, že jsem byla opravdu spokojená. Postarala se o 2 měsíční miminko a dohlédla i na pubertálního syna. Vřele ji maminky doporučuji, je to sice mladá slečna, ale líbí se mi za jakým ůčelem si penízky vydělává. Klobouk dolu a takovou povahu by mělo mít více dnešnich mladých děvčat.


O mně

Jmenuji se Terezie. Vystudovala jsem VOŠ pedagogickou v Praze. Nyní jsem na mateřské, mám holčičku 1,5 roku a aktuálně hlídám s ní, pokud to pro Vás není problém, ráda s hlídáním pomohu. Před mateřskou jsem 4 roky učila v MŠ a po mateřské se chci do školky zase vrátit. Nemám problém zvládnout více dětí současně. Ráda pracuji s dětmi. Moc ráda děti hlídám a učím je novým věcem. Nabízím také doučování. Hraji na klavír a v případě zájmu ráda děti naučím alespoň základy. O prázdninách cena dohodou + doprava.

Dostupnost

Kdykoli dle dohody


Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

8 let

batolata

8 let

předškoláci

8 let

dětský školní věk

8 let

náctiletí

6 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Hyperaktivita, Dětské nemoci a Alergie na potraviny

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Jazyky

Čeština

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Jihomoravský » Brno » Brno-střed



Kde také bývám: Ivančice, Jihomoravský kraj