Kamila
2 hodnocení
  • 9 let zkušeností s hlídáním
  • 46 let
  • Tišnov
  • Kontaktovalo ji už 165 rodičů
  • Aktivní před 2 měsíci
  •  Vyšší odborná škola podnikání a managementu
  • Kurz první pomoci
  •  preferuje hlídání: 20 - 40 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Je ochotna hlídat 2 děti
  •   Oslavy
  •   Dovolená
  •   Přes noc
Jazyky

Kamila V.

200 Kč/h

  • (2)
  • 46 let
  • 9 let zkušeností s hlídáním

Hodnocení

Kamila C.02/06/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Kamila hlídala mého syna (12 měsíců) několik měsíců. I když syn ze začátku při jejím příchodu plakal, vždy jej dokázala utišit a zabavit. Vždy přišla ráno na čas, syn si ji velmi oblíbil, věnovala se mu, pokaždé s ním šla ven, i když počasí moc nepřálo. Kolem hlídání nebyl nikdy s ničím problém, paní Kamila si dokázala poradit i s nečekanými situacemi. Je také komunikativní a dokáže i s péčí o děti poradit. Je vidět, že má s hlídáním zkušenosti. Doporučuji.


Zdenka A.08/03/2021Péče o seniory

Paní Kamila by možná v profilu měla podotknout, že bydlí 30 km od Brna, takže v Brně nehlídá - bohužel mi s péčí o tatínka proto nemohla pomoci.

Mrzí mě to. Bohužel jsem měla omylem špatně označená místa v mém profilu..chybu už jsem odstranila. V Brně tedy také funguji, ale požadavek na péči o seniora požadující návštěvu 4 krát za den na max. 1 hod, a to i ve velmi pozdních večerních hodinách a také i o víkendech, opravdu nebylo v mých silách naplnit. 
Odpověď od hlídačky

O mně

Jsem žena, kamarádka, pečovatelka, pomocnice - zkrátka co je třeba. Je mi 45 let a mám 2 děti (chlapce 17 let a dívku 13 let). Po rodič. dovolené, v jejímž průběhu jsem uklízela pravidelně ve 3 rod. domech, po té ve 5 bytech, jsem si udělala akreditovaný kurz pro péči o děti a nyní se věnuji péči o děti. Také mám kurz pro péči o seniory vč. handicapovaných, čemuž bych se v budoucnosti také ráda i více věnovala.
S dětmi chodím ráda do přírody, na výlety, na hřiště, věnuji se s nimi sportovním aktivitám - dle věku dětí a sezóny. Jsem zastáncem zdravé výživy a zdravého životního stylu. Nejsem příznivcem žádné moderní techniky...(kromě pračky a myčky:o)) Absolvovala jsem Rodinnou školu, po té Vyšší odbornou školu v oboru podnikání, jazykovou školu (AJ). Po té jsem odcestovala do Velké Británie, kde jsem se v rodině starala o 3 malé děti. Po svatbě a před MD jsem pracovala jako obchodní asistentka v soukromé firmě v Brně. Mé koníčky jsou jóga, břišní tance, malování, cestování a hudba. Snažím se o rovnocenný přístup k dětem inspirovaný knihou Respektovat a být respektován a hlavně se učit i od nich. Na dětech obdivuji zejména jejich spontánnost a přirozenost, která se leckdy, bohužel, díky ne úplně správnému přístupu k nim, často s přibývajícím věkem vytrácí...Na druhou stranu, ale věřím, že je třeba dávat dětem zdravé hranice. Děti jsem hlídala 1 rok jako Au-pair, pak kamarádkám, v mateřském centru a v rodinách u dětí či u sebe doma.. Ráda zpříjemním dětem čas hrou, tvořením, výukou AJ a třeba i přípravou na vyučování než se rodiče vrátí z práce či doprovodím dítko, kam bude třeba.
Mám zkušenosti s hlídáním dětí od miminka po puberťáky😉 Příležitostně jsem také hlídala známým 8 letou autistickou dívku s mentálním opožděním a další s dětskou mozkovou obrnou.
Mohu hlídat i přes noc či po dohodě i někdy o víkendu, či na letní dovolené apod. V případě, že vás můj profil oslovil, ráda zašlu podrobný životopis. Cena za hlídání činí 200,-Kč/ h nebo dle vzájemné dohody podle konkrétní situace. Samozřejmě dodám reference z předchozích rodin, kde jsem pracovala. Tuto práci vykonávám na základě živnostenského oprávnění.
Absolvovala jsem i akreditovaný pečovatelský kurz pro seniory a 2 roky se věnovala i péči o starší seniory, kteří byli ještě mobilní. Zkušenost s pouze ležícími však nemám. Jsem empatická a optimistické povahy, takže je dokážu i hodně rozesmát...navzdory jejich chorobám a problémům 😉😀

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

3 roky

batolata

3 roky

předškoláci

5 let

dětský školní věk

3 roky

náctiletí

1 rok

Zkušenost se speciálními požadavky

Poruchy autistického spektra, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem, Problémy s viděním, Problémy se sluchem a Speciální potřeby

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

jóga,břišní tanec, meditace, turistika, lyžování,

Doučování dětí

Matematika

Český jazyk

Angličtina

Individuální
celková příprava

Jazyky

Čeština a Angličtina

Ovládám anglický jazyk, mám malou státní zkoušku, pobyt rok v UK jako au-pair, momentálně používám spíše příležitostně. Ale v pohodě se samozřejmě domluvím, učím se s dětmi AJ v ZŠ.

Kurzy

Akreditovaný pečovatelský kurz pro děti od narození do 15 let vč. handicapovaných Akreditovaný pečovatelský kurz pro seniory vč. handicapovaných Kurz efektivního rodičovství Kurz první pomoci

Péče dle zákona o sociálních službách

Poskytuji také služby dle zákona o sociálních službách (z.č.108/2006 Sb.)
Stáhnout dokument

Hlídačky.cz nekontrolují, že dokument opravňuje hlídačku poskytovat sociální služby ve smyslu zákona z.č.108/2006 Sb.

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Jihomoravský » Tišnov, Jihomoravský kraj



Kde také bývám: Brno-střed



Bydlím u Tišnova, mohu dojíždět do Brna a do 20 km kolem Tišnova vlastním vozem.