Hana
7 hodnocení
  • 10 let zkušeností s hlídáním
  • 33 let
  • Slaný
  • Kontaktovalo ji už 280 rodičů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 2 měsíci
  •  Střední soukromá podnikatelská škola ve Vsetíně
  •  Akademie sociálního umění Tabor
  •  preferuje hlídání: do 20 hodin týdně
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Je ochotna hlídat 3 děti
  •   Oslavy
  •   Skupinky dětí
Jazyky

Hana M.

200 Kč/h

  • (7)
  • 33 let
  • 10 let zkušeností s hlídáním

Hodnocení

Richard O.29/11/2015Hlídání dětí - rodič na portále

Hana has looked after my mentally handicapped son for 1 year now and I can only give her praise . She is reliable (always on time), a good communicator and has a lot of experience with looking after children. She particularly impressed me how she managed to get my son to sit down and eat meals at the table without him wanting to watch television or play with the phone. She plays with Alex in a constructive manner, whilst at the same time they have plenty of fun together :-) . I recommend her highly!


Petr E.24/07/2015Hlídání dětí - rodič na portále

Rychly a kvalitni uklid, zrcadla se lesknou, koupelna jen zari, kosile perfektne vyzehlene.Slecna take dokaze bez problemu ohlidat 86lete dite :-) Byl jsem se sluzbami spokojen.


Andrea M.20/07/2015Úklid

S Hankou jsem moc spokojena. Skvele se s ni da domluvit, je dochvilna, je videt, ze ma zkusenosti. Skvele zehli nejen kosile, tridila nam treba obleceni pro deti podle veku a spoustu dalsiho. Nyni se domlouvame na vetsi uklid v domacnosti po stehovani - podlahy, koupelna, ramy oken, kuchyne, skrinky atd. a jsem si jista, ze bude vse v poradku. Nema problem s pobihajicimi detmi okolo, ja ji zase rada necham delat svou praci u nas doma, prestoze nejsem pritomna. Rozhodne doporucuji!!


Martina Č.05/05/2015Úklid

Hanka je naprosto milá, přátelská, spolehlivá a dochvilná slečna, s úklidem jsem maximálně spokojená a svojí práci zvládá naprosto skvěle, takže můžu jen a jen DOPORUČIT!! :-)


Markéta K.04/03/2015Úklid

Slečna Hana u nás byla na úklid :-) a mohu jen doporučit. Hodně mi to pomohlo, přítel by s vyžehlenými košilemi velmi spokojen :-).


Vendula K.24/11/2014Úklid

Moc milá dochvilná slečna a okna jako zrcadlo během chvilky. Moc děkuji


Petra V.22/09/2014Úklid

S Hankou byla perfektní a rychlá domluva a svoji práci - mytí oken, prosklené lodžie a úklid celého bytu zvládla také na čas a dobře. Doporučuju!


O mně

Je mi 38 let a po deseti letech práce v nadnárodních korporacích jsem se rozhodla tuto kariéru ukončit. V roce 2021 jsem absolvovala na Akademii sociálního umění v Praze se zaměřením na léčebnou pedagogiku a sociálně uměleckou terapii. Pracovala jsem v sociálně terapeutických dílnách v Praze.

V roce 2014 jsem dva měsíce pracovala jako au pair v Holandsku. Pracovala jsem s postiženými dětmi v rámci terapie na koních. Dva roky jsem hlídala hocha s mentální retardací a hyperaktivitou. Na hlídačkách jsem šest let a díky tomu jsem měla možnost dlouhodobě hlídat v několika rodinách. Mohu případně dodat reference. Od srpna do konce října 2015 jsem pracovala v mateřské školce (ekoškolce), kde se s dětmi pracuje respektujícím přístupem.
Ve volném čase ráda sportuji (joga, plavání), maluji a zajímám se o alternativní medicínu. Velice ráda vařím. Věřím, že jsem otevřený člověk, jsem empatická, pečující, ráda se směju, jsem kreativní a je na mě spolehnutí. Ráda se pohybuji v přítomnosti dětí, baví mě podporovat jejich kreativitu a individualitu, líbí se mi, že žijí v přítomném okamžiku a jak objevují svět kolem sebe.
Mám kočku Sofii, mám ráda zvířata a nevadí mi práce v rodině se zvířaty. Pracuji pouze v nekuřáckém prostředí. U sebe doma děti nehlídám.
Moje nejnovější zkušenost je hlídání a péče o dva sourozence s PAS v posledních třech letech.

Dostupnost

Nemá aktuální kalendář

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

1 rok

batolata

4 roky

předškoláci

10 let

dětský školní věk

10 let

náctiletí

1 rok

Zkušenost se speciálními požadavky

Poruchy autistického spektra, Hyperaktivita, Dětské nemoci, Alergie na potraviny, Problémy se spánkem, Problémy s viděním, Problémy se sluchem a Speciální potřeby

Mentální retardace, ADHD

Dovednosti

Zpěv/hudební nástroj, Kreslení, malování, Tanec/pohybová aktivita a Sport

Výlety, výuka angličtiny, plavání a výuka plavání (od srpna 2015 mám certifikát na lektora plavání)

Jazyky

Čeština a Angličtina

I´m 33 years old Czech girl who has decided to go back to school after 10 years of working in the offices of international companies. I study Academy of Social Arts where I focus on healing pedagogy, therapy and social arts. My mother is a teacher and director at school with 30 years of experience she is constantly sharing with me. Since I remember I was participating in all kind of activities with her pupils (e.g.project teaching in the country, substitutions at school, working with kids in the kindergarden). In 2010 I worked as a volunteer for civic association who was providing hipotherapy for handicaped children. I worked in the kindergarden. I took care of handicaped boy. I have a cat called Amy and therefore I wouldn´t mind to stay in family with pets or animals. In my free time I do yoga, swimming, jogging and painting. I really love to spend my time with kids, support their creativity and individuality to keep their minds open. I enjoy their way of exploring and the fact they live in the present moment. I believe I am open minded person who loves having fun, I´m caring, honest and reliable.

Fotografie

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Středočeský » Slaný, Středočeský kraj



Kde také bývám: Praha 3