Rodičovství je radost, jenže když přijdou agresivní dětské bacily, neštěstí je na střeše. A vaše děti v posteli s horečkami. Vy potom řešíte volno v práci, což není vždy vítané a mnohdy to ani nejde příliš dobře vyřešit. Být s nemocným dítětem, když mu je nejhůře, je samozřejmostí. Pokud už jde ale jen o dozor u doléčujícího se dítěte, můžete využít hlídačky.\n

image

Známe to všichni. Chřipka, angína, spalničky, neštovice…ale i obyčejná rýma nebo kašel a naši nejmenší musí zůstat v posteli. Hned, jak přejde ta nejhorší část nemoci, přichází období nudy. Pohádky v televizi nebo v knížkách jsou najednou okoukané. Oblíbené hračky leží v koutě. Nejlepší prostě je, když si s dětmi někdo povídá, hraje hry nebo vymýšlí zábavu vhodnou pro malého pacienta.

Mezi našimi hlídačkami najdete studentky pedagogických i zdravotnických oborů, zkušené opatrovatelky nemocných dětí i takové, které prostě budou vašim dětem dělat společnost. Jak na to? Pokud už jste registrovaní na www.hlidacky.cz, stačí napsat inzerát, do kterého uvedete všechny podrobnosti jako věk vašeho dítěte, co má za nemoc a jestli vyžaduje speciální péči. Inzerát se pak dostane k těm hlídačkám, které mají zkušenosti s hlídáním nemocných dětí. Vy si pak jen vyberete tu nejvhodnější.

Skloubit kariéru a rodičovství je občas náročné, takže se snažíme, abychom vám to vše ulehčili a byli nápomocní. Najdete u nás tisíce prověřených hlídaček z celého Česka, garantujeme také vrácení plateb v případě nespokojenosti a s dotazy nás zastihnete v podstatě kdykoli. Hlídačky.cz jsou tu pro vás.