Zjistili jste, že je za pár dní Halloween ve školce nebo jste s dětmi pozváni na oslavu v maskách? Na nákup kostýmu nemáte čas, a tak teď potřebujete rychle vymyslet převlek, který bude dítě bavit a který bude hlavně ještě dnes hotový? V tom případě jste tu správně, dnes pro vás máme právě tipy na výrobu jednoduchých kostýmů. Které to tedy jsou?

Čarodějnice
Stačí stará deka nebo velké tričko, koště nebo kočku, nakreslit pár černých pih na tváře a rozcuchat vlasy.

Sportovec
Jestli je dítě v nějakém sportovním kroužku, tak mu bude stačit vzít si dres a případné vybavení, na hruď připevnit papír s číslem. Rovnou si může vzít medaili nebo ji lze také vyrobit třeba ze žluté fidorky.
 
 

Zloděj
Na hlavu černou punčochou s průstřihy pro oči, nos a pusu, obléknout se do tmavého a třeba si vzít i maketu pistole nebo pytel s ukradenými cennostmi.

Pirát
Pirát potřebuje šátek, černou pásku přes oko vyrobenou třeba z papíru a když najdete ještě plyšového papouška, máte vyhráno.

Námořník
Námořnické pruhované tričko má doma snad každý z nás a námořnická čepice dovezená z Chorvatska se snad také někde najde. Sebou si čerstvý kapitán může vzít třeba záchranný kruh.
 

Motýl
Pro motýla jsou nejdůležitější křídla, která vyrobíte třeba z kartonového papíru. Dítě se pak může obléknout celé do černé nebo klidně i do jiné barvy. A je hotovo.

Pavouk
Na kostým pavouka potřebujete černé punčochy, které vycpete čímkoli, co máte po ruce a připevníte je dítěti kolem pasu. Dítě slaďte také do černé a můžete mu přidat ještě mouchu, na které si bude pochutnávat.