Lucie
 Fotky z hlídání
38 hodnocení
  • 37 let
  • Ostopovice
  • Kontaktovalo ji už 274 uživatelů
  • Rezervována opakovaně
  • Posílá fotky z hlídání mazlíčků
  • Aktivní před asi hodinou
  • Odpovídá do: 2 hodiny
  •  SOU obchodní
  • Kurz první pomoci
  •  Přenocování u mě doma
  •  Přenocování u psa (kočky...) doma
  •  Návštěva & hraní
  •  Venčení psů
  •  Přes den u mě
  •  Malý (do 5kg)
  •  Střední (do 25kg)
  •  Štěně
  •  Dospělý
  •  Senior
  •  Nevlastním kočku
  •  Nevlastním psa
  •  Nemám děti 0-5
  •  Nemám děti 6-12
  • Absolvovala online kurz první pomoci pro děti od OS Českého červeného kříže Praha 1
Jazyky

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky - osvědčení

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Alena D.27/07/2023Opatrování mazlíčků

Slečna Lucie hlídala dva týdny moji fenku a všechno proběhlo naprosto skvěle, každý den jsem dostávala fotografie nebo videa, abych viděla, že je pejsek v pořádku. Domluva proběhla bez jakýchkoliv problémů, vše na sto procent, díky tomu jsem si užila dovolenou v klidu a bez výčitek, že můj pejsek někde teskní. Děkuji moc a moc. Alena


Petra N.09/06/2023Opatrování mazlíčků

Lucka nám hlídala fenku na prodloužený víkend. Byli jsme moc spokojení. Posílala nám pravidelně fotky a fenka měla spoustu prostoru k běhání a hraní, bylo o ni dobře postaráno. Děkujeme :)


Šárka I.18/05/2023Opatrování mazlíčků

Slečna Lucie nám hlídala týden dvě fenky čivavy. Domluva, hlídání, informace v průběhu pobytu - foto a zpráva o spokojenosti čivav. Všechno velmi dobře fungovalo. Čivavy spokojené a my také. Slečnu mohu z naší zkušenosti velmi doporučit. Hodná a velmi vstřícná s pochopením co pejsek potřebuje!


Iva H.11/05/2023Opatrování mazlíčků

Lucka reagovala velice rychle na akutní poptávku na druhý den, Fíka pohlídala - při předávání vypadal velice spokojeně, dovezla mi ho kam jsem potřebovala večer :-)
Děkuji


Martin S.05/02/2023Hlídání dětí - rodič na portále

Lucka nam strazila 4 rocneho syna, maly bol z nej doslova nadseny, ani nechcel, aby isla domov, dalej by sa s nou hral. Vie to velmi dobre s detmi, je empaticka, prijemna a navyse mobilna - ma auto, takze pride kam treba, co je super. Takze odporucame vsetkymi 10 prstami a pri najblizsej ceste do Brna jej sluzby vyuzijeme opät.


Jiří G.05/12/2022Opatrování mazlíčků

Lucka je úžasně citlivá a obětavá holka a dobrota z ní přímo vyzařuje. Má prostě ráda přírodu a vše co v ní je, cítí se všemi tvory, se kterými se setká a snaží se, aby byli šťastní. V péči o ně je opravdu profesionálka s citem pro individuální přístup. Několikrát nám hlídala našeho 9-ti letého bázlivého pejska závisláčka se slabou epilepsií, který ještě nikdy nebyl ani chvíli bez nás. Měli jsme brovské obavy, ale už při prvním setkání si náš mazlíček Lucku zamiloval a klidně s ní šel sám na obhlídku její zahrady. Za nikým nikdy nešel, vždy se spíš schovával za nás, nebo štěkal. Ale s Luckou se vůbec nebál - ta zvířátka to dobro v člověku prostě dokážou poznat. Na další hlídání už se dokonce těšil, bylo vidět, že mu je s Luckou dobře. Vždy jsme si ho přebírali spokojeného. Lucku můžeme vřele doporučit. Takový člověk je v dnešní společnosti veliká vzácnost.


Olesia B.31/10/2022Opatrování mazlíčků

Slečna Lucie hlídala u sebe doma 5 dnů/ 4 noci naši 11-letou fenku, která trpí úzkostnými stavy, strachy, depresi. Už asi 3 roky nemohli jsme s dětmi nikam společně na dovolenou protože byl problém : a co s ni? Už když pouze jdeme do prace, tak se celá třese. Nezůstane s nikým- mysleli jsme si. Ale Lucie našla cestičku k její srdíčku, získala její důvěru a potom už jen k nám letěli fotky jak spolu jsou venku, hrají se a spí. A z těch fotek jsem cítila klid. Jsem velmi vděčná Lucii za pomoc, hned jsme rezervovaly další termín a mužů její služby každému doporučit .


Olšová O.24/10/2022Opatrování mazlíčků

Slečna (milá a príjemná) nám dávala v septembri pozor na psíka počas dovolenky, 7 dní. Všetko prebehlo v najlepšom poriadku. Denne zasielala videá a fotky, písali sme si, takže som mala dušu na pokoji, a mohla si užiť dovču :) Vrelo slečnu doporučujem a určite keď niekde pocestujeme, využijem opäť jej služby.


Michaela B.15/10/2022Opatrování mazlíčků

Paní hlídala naše tři kočičky cca týden. Byla ochotna chodit i 2x denně. Kočičky byly moc spokojeny :) Určitě doporučuji a využijeme zas :)


Petra Ç.27/08/2022Opatrování mazlíčků

Paní hlídala naší kočku v průběhu naší dovolené. Aktivně si s ní hrála, posílala hromadu fotek i videí a dokázala se zbavit i sršně, který se dostal do bytu :) vřele ji mohu doporučit.


Jana H.22/08/2022Opatrování mazlíčků

Slečna u sebe hlídala 2 týdny našeho 14-letého pejska se specifickými potřebami (vzhledem k jeho věku). Vše proběhlo bez problémů, dostali jsme i spoustu fotek a pejsek byl spokojený. Hodláme se na ni obrátit i do budoucna.


Veronika P.16/08/2022Opatrování mazlíčků

Velmi doporučujeme a rádi znovu hlídání využijeme. 👏🏼


Jakub Ž.23/07/2022Opatrování mazlíčků

Se slečnou Lucí je radost spolupracovat. Starala se nám dva dny o našeho zlatého retrívra a vše bylo v naprostém pořádku. Domluva hlídání byla rychlá a efektivní. O pejska bylo skvěle postaráno. Mohu vřele doporučit!


Marek Č.14/07/2022Opatrování mazlíčků

Slečna Lucie hlídala 10 dní našeho pejska. S jejím přístupem jsme byli velmi spokojení. Je příjemná, spolehlivá a se zvířaty to umí. Pravidelně nám posílala fotky a videa jak se mu daří. Můžeme ji jen doporučit. Pokud bude příležitost, rádi ji opět oslovíme.


arpad05/07/2022Opatrování mazlíčků

Lucie was looking after our dog for 2 days. Everything was perfect, we received lot of pictures during his stay, and we got back a very happy dog :)


Aneta K.18/06/2022Opatrování mazlíčků

Slečna hlídala 5mesicni štěně vše proběhlo bez problémů, Kira vypadala spokojeně. Celý den mi byly posílány fotky, tak jsem měla jistotu, že jde vše tak jak má. Vřele doporučuji ☺️


Tereza J.16/06/2022Opatrování mazlíčků

Lucie hlídala naše dvě psice, vše zvládla na jedničku


Martin P.06/06/2022Úklid

Slecna Lucie mi jednorazove pomohla s úklidem a to zahrady a pergoly. Byl jsem natolik spokojen, ze jsme se dohodli na pravidelném úklidu. Není co vytknout. Je pecliva, svedomita a pracuje lépe než jsem čekal. Martin


Zdeněk M.20/04/2022Opatrování mazlíčků

Vše proběhlo dle domluvy, se zvířaty to evidentně umí, doporučujeme.


Bahulíková P.14/04/2022Opatrování mazlíčků

Byla jsem spokojená, vše proběhlo dle domluvy. Prubezne mi přišlo i pár fotek,jak se naš pejsek má,což bylo velmi pozitivní. Doporučuji 😉


Dagmar C.15/02/2022Opatrování mazlíčků

Slečně Lucii jsem svěřila na tři dny svou fenku trpasličího pudla. Mé obavy z toho, jak bude moje malá "závislačka" odloučení ode mne zvládat, se ale rychle rozplynuly už při prvním kontaktu mé fenky s Lucií. Jako by ji už dávno znala! :-) Lucie mně pak dokonce průběžně posílala fotky i video, takže jsem mohla vidět, jak je má pudlinka v báječné pohodě. Takže za mně,... rozhodně slečnu Lucii vřele doporučuji a já sama jejích služeb velmi ráda znovu využiji.


Jan D.10/01/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Lucka je super teta na hlídání - pečlivá, proaktivní, profesionál. Náš 5tý syn si ji hned zamiloval. Když bylo cokoli potřeba, dohodli jsme se během minuty na WhatsApp. Syn už přes den nespí, ale po cestě domů usnul v první zatáčce, jak byl plný dojmů. 👍😄 Velké díky. Byla to naše první zkušenost s hlídáním mimo domov a můžu jen doporučit.


Radim O.08/01/2022Hlídání dětí - rodič na portále

Lucii si děti hned zamilovaly. Lucie zvládá hlídat dvě malé děti, což je super. Je dochvilná a velmi rychlá v domluvě a v komunikaci. Celkově se nám s ní velmi dobře spolupracuje. Děti se na ni vždy těší. Respektuje naše pravidla výchovy, ale má svůj vřelý vztah k dětem, takže nečeká na informace o tom, co by měla dělat, ale ráda s nimi aktivity vymýšlí. Co je mi sympatické, že "s tetou se nekouká na telku :)". Jsme rádi, že jsme narazili právě na Lucii :)


Павел Г.09/01/2022Opatrování mazlíčků

Lucie hlídala naše kočky celé tři týdny. Lucie je velmi zodpovědná, dokázala se spřátelit s našimi kočkami. Celou dovolenou jsme byli spokojeni.


Apostolos K.30/12/2021Opatrování mazlíčků

Pejska jsme dali na 2 dny k paní Lucii. Byla moc hodná a poslala nám fotky z jejich společných chvil. Moc ji doporučujeme!


Gabriela Š.22/12/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Lucka je velmi sympatická, flexibilní a spolehlivá. Hlídala naše dva syny a spokojenost panovala na obou stranách - jak u mě, tak u synů. Lucka si svým optimistickým a vstřícným přístupem syny rychle získala a čas strávený s ní pro ně byl příjemný a zábavný. Ráda Lucku doporučuji dál.


Naďa S.13/12/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Slečna Lucka je naprosto skvělá. Je na ni maximální spolehnutí. Snaží se vždy vyjít vstříc. Se synem, který je na mě velmi fixovaný to opravdu umí a dokáže si poradit s každou situací. Vřele ji doporučuji!


Taková J.19/11/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Slečnu Lucii mohu jen dál doporučit, jsem s ní velmi spokojená vždy dodrží čas a mé požadavky,je stoprocentně spolehlivá 👍 Nejlepší teta chůva co jsem pro dceru mohla sehnat 🙂


Jana S.10/11/2021Péče o seniory

Slečna Lucie mi pomohla s opatrováním mého handicapovaného manžela a pomocí a úklidu domácnosti v době mé dovolené. Denně mě informovala a zvládla i složitou nenadálou situaci. Díky Lucii jsem si mohla chvíli odpočinout a načerpat sil. Mohu jen doporučit!


Zuzana B.22/10/2021Hlídání dětí - rodič na portále

S Lucií jsme byli domluveni, že nám v případě potřeby pohlídá syna. Celou dobu nám byla k dispozici na telefonu, ochotná syna přijet pohlídat i v noci. Při osobním setkání byla moc milá, dochvilná, s dětmi to umí. Pokud budu v budoucnu potřebovat pro syna hlídání, určitě se na ni zase obrátím.


Petr H.22/10/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Lucie je skvělá, s dětmi to prostě umí. Malá (16 měsíců) ještě nikdy před tím nebyla hlídaná cizím člověkem, ale půldenní hlídání si evidentně užila. Lucie pravidelně posílala fotky. Navíc má dobře vybavenou herničku, řídí a má auto.. Domluva na proběhla dva dny předem, jsem rád i za tuto flexibilitu. Doporučuji.


Dana W.14/10/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Paní Lucie hlídala mého 6leteho syna. Přišla včas, domluva byla v pořádku, se synem zvládla i úkoly, dala jej spát. Syn byl spokojený a ptal se, kdy teta přijde znovu 🙂


šárka k.11/09/2021Opatrování mazlíčků

Lucie je dochvilna, mila, empaticka, spolehlivá. Zvládá na výbornou venceni meho pejska. Když něco neví, zeptá se, což velice kvituji. Lucii mohu velmi doporucit.


Anna G.09/09/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Pani Lucia k nam chodi strazit nasho dvojrocneho syna. Hned od zaciatku si k nej vytvoril dobry vztah a uz na druhy den sa tesil na jej prichod. Pristupuje k nemu s citom a vidiet ze ma skusenosti. Prichadza k nam vzdy na minutu presne. Odporucam :)


Hana N.24/08/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Lucka pravidelně dochází hlídat našeho 10 měsíčního syna na několik hodin většinou 1x týdně, od prvního kontaktu si ji oblíbil. Naslouchá jeho potřebám, rozvíjí jeho schopnosti, má pozitivní přístup, syn je spokojený, smějí se spolu. Lucka se snaží skloubit hlídání ve více rodinách ke spokojenosti všech.


Cedric14/08/2021Opatrování mazlíčků

Lucie took great care of my dog for 10 days. She is friendly and I highly appreciated the regular updates and photos/videos. My dog looked very happy during his stay, and the environment is perfect for dogs.


Václav H.02/05/2021Hlídání dětí - rodič na portále

Lucie nám naši 5 letou dceru hlídala pravidelně. Vždy to zvládla skvěle, i když to nebylo jednoduché.
Nemohli jsme si na nic stěžovat. Lucii můžeme doporučit, pokud jsou nějací rodiče nerozhodni.
Habartovi


Danuše W.09/02/2021Péče o seniory

Paní Lucie mě zavezla a doprovázela k lékaři. vše měla dopředu připraveno, je spolehlivá, pozorná a samostatná. Měla jsem na ni velké štěstí, jsem po operaci kyčle a rodina je daleko, určitě s ní budu ráda spolupracovat. Mohu vřele doporučit. D. Wranová


O mně

Dobrý den, ráda se postarám o jakékoliv vaše zvířátko. Psa, kočku, králíka, rybičky, hada, fretku, pavouka, žábu atd. :-) Pejsky mohu hlídat u sebe doma v celoročně obyvatelné chatě s oplocenou zahradou. Často ale docházím přímo do domácností, kde mohu jakémukoliv zvířátku nabídnout kompletní péči: např. kočičky pomazlím, nakrmím, vyměním vodu, vyčistím záchod, pohraji si... S pejskem půjdu na procházku :-)

UPŘESNĚNÍ CEN:

100kč/h - hlídání u mě doma, nebo na zahradě (max. 5 hodin, poté se počítá 500,- za den)

500/den - hlídání u mě celý den (v případě hlídání více dnů si účtuji 500,- za každý započatý den)

250 kč/h si účtuji v případě, že jedu k vám domů a zvířátko venčím, krmím, ošetřuji, nebo ho zabavuji hraním atd. (při větší vzdálenosti si účtuji i čas cesty a naftu)

Ráda vám odpovím na Vaše případné dotazy. Hlídačka Lucka 😊

Co bych se ráda dozvěděla o opatrovaném psovi/mazlíčkovi

Protože jsem drobné postavy, nezvládla bych hlídání velkého psa. Hrozilo by, že nebudu venčit já ho, ale on mě :-D

Dostupnost

vše je na domluvě :-)


Nemá aktuální kalendář

Jazyky

Čeština, Ruština a Slovenština

Kurzy

Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky (69-017-M)

Fotografie

Kde opatruje mazlíčky:

Kde jsem nejčastěji: Jihomoravský » Šlapanice » Ostopovice, Jihomoravský kraj



Kde také bývám: Bohunice



Brno - Starý Lískovec, Nový Lískovec, Bohunice, Kohoutovice, Žebětín, Štýřice, Moravany, Troubsko, Nebovidy, Střelice, Bosonohy, Popůvky a další blízké okolí Ostopovic.